Un sindicat al medicilor

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
AvLee
elder
elder

Re: Un sindicat al medicilor

Postby AvLee » Sat Oct 03, 2009 12:51 am

Si tot in opinia mea ce as dori eu de la un lider de sindicat este sa spuna si sa impuna un singur cuvant : Greva . Scrisori deschise sau inchise, sau apariti la tv nu inseamna nimic. Pe cand o greva generala a medicilor va obtine orice se va dori. Daca intra profesorii, feroviari etc in greva nu moare nimeni daca intra medicii......Vreau sa vad un lider de sindicat capabil sa faca asta si eventual sa-si asume responsabilitatea in fata acuzatilor care vor urma(CUM SA LASI OAMENII SA MOARA).
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.

I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 03, 2009 12:53 am

avlee esti de acord sa dai 20 de lei /luna pentru sindicatul ala?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Oct 03, 2009 12:54 am

trident wrote:am spus ca:
1. eu nu as da doua milioane pe an unui sindicat
2. n-am spus sa nu dea altii, sa dea, sunt banii lor. dar sa li se zica
3. chirculescu are probleme de multe naturi (n-am spus ca de autoritate)- strict parerea mea- si nu reuseste sa isi menegiuiasca propria sectie si de aici frustrarile lui, in parte, ce sa rezolve ala ceva? we call this extrapolare. adica doar n-o sa-l comparam pe chirculescu cu cercel sau altii, care au super spital si medicamente si tot ce le trebuie?chirculescu nu e in stare sa se tunda macar. come on!
4. am spus ca e cu cotizatie, si o pot spune inaintea infyntarii, daca asta era pb.
5. n-am negat intreprinderea (de ce te lansezi in din astea?), sa-si faca frate alta forma, nu una care sa stoarca de banutii rezidentii, sau cer prea mult bun simt. am spus chiar ca cu cat mai multe entitati, cu atat mai bine.

6. am spus ca e de bun-simt sa le spui oamenilor ca vor plati, mult-putin fiecare decide pt el, dar e ONEST sa le spui.

e pe puncte, e usor de patruns ce am intentionat sa spun.
daca este faultat in propria lui ograda, ce sperante sa imi pun cand trece intr-o ograda mai mare??? o fi cocalarism, dar tu esti un finutz si imi vei explica.

de exemplu iti pun o intrebare: daca nu isi poate sustine sectia sa fie ce amai frumoasa cea mai cum vrei tu indestulata etc, atunci cum o sa ii apere pe medici?

si ce-i asta cu singurul sindicat etc? mai oamenii ajung sa creada, ok, nu toti, cei 20-30 care mai dau pe aici.

imi pare rau daca intrevad un interes pecuniar, dadada, stiu, deja sunt ipocrit, rau, jenant, nu am principii, idealuri, etc, dar mie mi se pare ok sa imi exprim credinta ca o sa fie o metoda de a stoarce si ultimul banut de pe rezidenti, de pe cei idealisti. nu este prietenul meu, eu nu il cunosc, cu toate acestea l-am vazut la TV si am dreptul sa ma exprim .
Last edited by 187.92a on Sat Oct 03, 2009 12:57 am, edited 1 time in total.

Ciociolina
senior
senior

Postby Ciociolina » Sat Oct 03, 2009 12:54 am

a vorbi frumos, coerent, si a stii cum sa expui niste argumente ( omul a spus f clar ca a stat cateva zile pana a compus scrisoarea aia, ca s-a mai temperat si a revenit la subiect), nu inseamna ca esti poet, poate insemna ca esti adanc bagat in prb si stii despre ce vb.

de ce sa discreditam asa, rapid, fara sa dam nicio sansa?
20 roni pe luna inseamna 2 pachete de tigari in minus.
stiu ca e ceva infantil sa crezi in diverse organizatii sau sindicate, sau ca ele ti-ar rezolva prb, dar pana la urma dc te unesti, dc se creaza un organism de tip sidicat care sa iti reprezinte intresele, exista mai mult sanse sa reusesti ceva, decat dc macani singur sau te lamentezi pe forumuri.
Liberate tutemet ex inferis!

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 03, 2009 12:57 am

kooksee wrote:avlee esti de acord sa dai 20 de lei /luna pentru sindicatul ala?

Daca e dispus sa intre in o greva adevarata nu japoneza sau de 2 ore. Da atunci sunt dispus sa dau in rest e apa de ploaie

De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Sat Oct 03, 2009 12:58 am

trident wrote:sper ca nu vrei sa spui ca topicul este doar pt cei care il cunosc!

Nu domnule, după cum vezi, poţi să spui ce vrei tu.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 03, 2009 12:58 am

trident wrote:
imi pare rau daca intrevad un interes pecuniar,

in acceptiunea ta cand ai de gand sa infiintezi un sindicat, organizatie, asociatie, ceva, ai in vedere interesul pecuniar?

intreb, nu dau cu parul.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Ciociolina
senior
senior

Postby Ciociolina » Sat Oct 03, 2009 12:59 am

da exact, un sindicat care sa puna presiune pe guvern, fix printr-o greva generala si la urgente.
si pt ca acest fenomen sa fie masiv, la nivel de tara, e nevoie de o org de tip sindicat.
si un tip care sa nu pice la prima spaga sau amenintare de la minister.

se pune urmatoarea problema: se da una bucata lider de sindicat, notat A. se da una bucata autoritate, guvern, notat B. A ridica catre B nise pretentii. cu valoarea X. B ii ofera lui A, pe sub tejghea, x/n, ca sa inchida gura. rezultatul ecuatiei il stiti singuri. liderul de sindcat A isi ia drept si inchide gura

de aia ne trebuie un poet.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 03, 2009 1:02 am

Un poet nu va rezista niciodata unei acuzatii de genul: Datorita grevei initiata de dumneavoastra au fost oameni care au murit sau au riscat sa moara.

Eu nu vreau poet, eu vreau rechin.Ca se tot vorbea de lupta de clasa, asta inseamna lupta nu scrisorele si pamflete.

Ciociolina
senior
senior

Postby Ciociolina » Sat Oct 03, 2009 1:09 am

partea proasta cu rechinul este ca si ia partea si pleaca.
un om cu caracter de rechin intotd isi va fixa pe primul plan un interes personal.
eu cred intr un om idealist, cu viziune, dar f ancorat in realitate.
nu e un poet poet. si nu se va vinde pt cirese

si vine 3d si va zice ca orice om are un pret. corect, dar cu cat pretul e mai mare cu atat mai bine. rechinii pleaca cu bucati mici.
chirchu nu viseaza la marire. un om care nu se imbata cu dorinta de marire, nu va pica la oscioare gen consilier prin minister etc

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Oct 03, 2009 1:12 am

la un sindicat da, kooksee. cand tu scrii poezii eu traiesc in lumea reala.
cred ca ai secat la capitolul de arguemnte mai ai putin si urmeaza sa imi spui ca aveam un ochi la pulovar rupt vreodata cand ne-am intalnit noi sau ceva de genul asta, mai personal.

nici eu nu vreau poet.
va amintesc ca mai exista niste sindicate d-astea, chiar sindicate, nu alte organizatii. doar ca spune vlad stroescu ca sindicatul asta este singurul sau cum a spus, nu inseamna ca asa si este.

ciccio merge pe ideea ca unui poet ii lipseste simtul economic sau cumva.
nu e mai poet, el scrie SF sau ceva, dar il incadrez eu la poeti din comoditate.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Oct 03, 2009 1:13 am

kooksee, zi-mi sincer, dar sincer, ca te vad inflacarat: crezi in el mai mult decat in grozy?

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 03, 2009 1:14 am

Ca sa incheiem discutia, il intreb direct pe Vlad care zice ca-l cunoaste. E acest domn dispus sa faca ce am zis mai sus? Si nu ma luati cu faze ca sunt si alte metode de obtine ce vrei. E dispus sa-si "manjeasca mainile cu sange nevinovat" ?

PS: ciocolina unele din cele mai de succes sindicate in America au fost si poate sunt conduse in continuare de catre Mafie.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Oct 03, 2009 1:19 am

pai nici aici nu e doar chirculescu implicat. :)
ok, si eu astept mai multe.

apropos de greva, este greva pe 5 , am auzit bine?

draga vlad stroescu, n-am vrut sa-ti jignesc prietenul, de la mine de la calc se vede altfel, trust me.
si eu astept cu curiozitate amanunte, sigur ca poate fi o idee buna.
dar iarasi, nush, daca nu va fi cu cotizatie de 2 milioane pe an imi tai un **i :)
a;ltfel, cu cat mai multe voci, mici sau mari, cu atat mai bine, intotdeauna.

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 03, 2009 1:22 am

Da este dar daca nu esti profesor,politist sau membru Sanitas cu ce te incalzeste?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Oct 03, 2009 1:24 am

nu ma pricep si nu cunosc exact situatia si mi-e lene sa dau pe net, am crezut ca e si la medici, la toti sau ceva.
deci nu e.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Sat Oct 03, 2009 1:26 am

da de ce sa nu zica kooksee ca ai avut un ochi desprins la pulover cand v-ati intalnit, sau eu sa nu zic ca ai avut masina nespalata, tu n-ai zis ca doctorul e netuns?

in momentul de fata 1% din salariu merge la sindicat, asa scrie pe fluturas, daca acu dau 11 lei la sindicatul care nu face oricum nimic, de ce n-as da 20, cum zici tu, la un sindicat care face ceva?
Life's not fair, get used to it

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 03, 2009 1:30 am

Colegiul Medicilor se numeste mai nou Sindicatul Medicilor? Ce tot dracu confundati sula cu prefectura?

Ca se solidarizeaza e una dar nu poate actiona ca sindicat.

http://cmr.ro/

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Oct 03, 2009 1:33 am

daca tot m-ar pune sa dau alea 2 milioane de lei vechi pe an din salarel la sindicat, macar imi dau bilete reduse pe litoral?

eu n-am stat la taine cu doctorul, cu tine pc7am stat, deci nu mi se pare echivalent. si n-am masina nespalata, asa e culoarea ei, s-a inclavat praful, nu e vina mea. oricum n-mi vine sa cred ca mai tii minte. et plus, eu cred ca oamenii cu principii au principii pana la final, nu renunta la ele cand nu au argumente.
pc7, totusi intreba la runos, cica la sindicat nu ai cum sa platesti decat daca ai semnat adeziune, poate v-au facut aia acolo vreo "nefacuta", solicita raspuns scris si apoi pe baza lui da-i in judecata. ultimu meu fluture pe care l-am vazut n-avea de plata pentru asa ceva! [si cum sa platesti, ca vlad zice ca asta al doctorului ( ) este singurul si unicul. no.]

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 03, 2009 1:37 am

ete ca sa vezi eu plateam la col medicilor fara sa fi semnat nimica

da ma, cred ca asta e mai bun decat grozescu

parerea mea e ca te legi de kkturi.

mai zi-ne de vreo 3 ori de aia 2 mil/an

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 03, 2009 1:39 am

trident wrote: eu cred ca oamenii cu principii au principii pana la final, nu renunta la ele cand nu au argumente.

foarte frumos crezi.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Sat Oct 03, 2009 1:39 am

vlad stroescu
După cum ştiţi, în momentul de faţă nu există un sindicat activ al medicilor

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Oct 03, 2009 1:46 am

da, dar nu la sindicat, pc7 zice ca plateste si la CMR si la un sindicat. (probabil unul pasiv, ca vad ca a bolduit, unul pasiv, care doar incaseaza bani..)- nu stiu despre ce este vorba pc7, chair nu stiu. ask runos, really.

da ma, sunt ipocrit, jenant, rau si chitzibushar.
bine frate, daca tu crezi in doctorul atunci ok. eu iti spun ca doctorul de data asta este mai pe langa decat Gr.
ok, da-i tu 2 (doua) milioane de lei pe an daca iti place de el. 2 milioane de lei vechi pe an.. hm.... costly rau de tot principiile astea.
lasa ma, e bine sa avem sindicat, sa fie cu doctorul, stiti, doctorul, cel cu scrisoarea...
mie mi se pare oarecum amuzant. sa vedem ce-o sa iasa.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Sat Oct 03, 2009 1:51 am

pai noi tot vrem sa vedem ce-o sa iasa , asa si cu amrezu, bine macar ca n-am paltit foarte mult, ca de platit am platit si acolo

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 03, 2009 1:55 am

trident wrote: sa vedem ce-o sa iasa.

cea mai misto mentalitate

te legi cu atata consecventa de taxa aia incat am senzatia ca nu vezi nimic pe langa ea.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Oct 03, 2009 2:08 am

nu ma, vad si pe langa: o sa fie bine, medicii o sa fie multumiti, pacientii fericiti, spitalele o sa fie niste palate, medicul va avea rang de secretar de stat si va fi respectat ca eminescu. stii, lucrurile nu sunt asa ca asa e toata tarisoara asta plina de videni, varza, ci ca nu era unul care sa conduca medicii. ca sa vezi.
in fine, nu incepem un eseu despre naivitate si idealism.
bien, gata, daca dau si eu alea 2 milioane pe an pentru sindicatul asta o lasam asa fara sa mai vad referiri la mine si cum sunt eu si restul (ce vad eu, ce pareri am eu, s.a) ,adica asa doar pt ca am ridicat niste pb pa tapet si-am stricat karma?

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sat Oct 03, 2009 2:14 am

trident wrote: o sa fie bine, medicii o sa fie multumiti, pacientii fericiti, spitalele o sa fie niste palate, medicul va avea rang de secretar de stat si va fi respectat ca eminescu.

that's the spirit

vezi, pana la urma ai inteles.

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sat Oct 03, 2009 2:22 am

Cotizatia lui Trident promit sa i-o platesc eu avans pe 10 ani, numai sa-i bagati un pumn in gura sa mai taca.
Macar sa para un filozof cu'n pumn gura.

Pana una alta, respect dl.dr.Chirculescu, tu cine esti trident, a auzit cineva de tine de bine? (ha ha, atac la persoana - parerea mea e ca esti un nepoliticos)

Ciociolina
senior
senior

Postby Ciociolina » Sat Oct 03, 2009 8:05 am

ups!
fara atac la persoana!

apropos, pe mine m-au anuntat ieri PACIENTII, ca e greva luni pe 5.

eu il vreau pe robespierre al medicinei.:)

Ciociolina
senior
senior

Postby Ciociolina » Sat Oct 03, 2009 8:09 am

nu de alta, dar apoi trident se va plange (recte victimiza) ca i s-a spus ca are masina nespalata, un ochi la pulover scos si multe altele, ca a fost pus la zid, judecat, cu poza pe forum si multe rahaturi despre el..doar pt simplul motiv ca si-a exprimat parerea liber. ca acolo va duce fanatismul.

si pe bune, asta chiar nu mi se pare corect. adika chiar mi s-ar parea corect ca apoi sa aiba omul motiv sa se planga.

hollyday, lasa ca nici de tine nu s-a auzit, asta nu inseamna ca trebuie sa folosesti asta ca si argument.
apropos, nu-i iau apararea lui trident acum, pentru ca dupa cum vezi, avem pareri diferite la capitolul sindicat, dar hai acum sa nu aruncam aiurea cu rosii din fanatism. sa pastram energia pentru a ne lupta cu cine trebuie. doar ce zisesem ca trebuie sa fim uniti, la naiba, chiar si intr=un sindicat.

ideea nu e sa ne certam aici.parol!

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 03, 2009 8:38 am

kooksee wrote:
trident wrote: o sa fie bine, medicii o sa fie multumiti, pacientii fericiti, spitalele o sa fie niste palate, medicul va avea rang de secretar de stat si va fi respectat ca eminescu.

that's the spirit

vezi, pana la urma ai inteles.

Kookse te ai nascut in vremuri gresite, tu trebuia sa te faci comisar NKVD. Cine comenteaza ceva de partid(sindicat) repede un glont in ceafa pentru defetism si neincredere in victoria finala.

FRONTUL ROSU

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Sat Oct 03, 2009 11:10 am

Io n-aş fi aşa de radical ca holliday şi amalia, e bine când lumea întreabă şi ridică probleme, doar că ar fi mai frumos dacă n-ar face-o în forma asta cam nesi. Ştiu cum e cu cotizaţiile, subiect foarte sensibil, am trecut prin asta la prima mână. In due time, se va vorbi şi despre asta, presupun. Majoritatea dintre noi suntem debusolaţi şi turmentaţi, uite, ca AvLee.

Cât despre cât de înalt va fi dr. Chirculescu, păi, probabil că nici nu va avea oficial o funcţie de conducere, pentru că aparent funcţiile sindicale sunt incompatibile cu cele din colegiul medicilor.

Oricum, multă vreme s-a tot spus, şi se spune, că doar cu scrisori deschise nu o scoatem la capăt. Uite că omul nu vrea să se oprească aici. Nu mă aştept ca peste noapte medicina românească să se coalizeze ( :lol: good joke), dar observ că până acum, dr. Chirculescu e singurul care a reuşit să obţină ceva încredere, şi asta e deja un lucru fundamental diferit de tot ce trăirăm până acum. Omul a fost singur până la ministru şi degeaba. Ar fi mult mai bine dacă nu ar mai merge singur până la ministru, zic io.

Trident, există şi o taxă de nemembru de sindicat, ştiai?
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

AvLee
elder
elder

Postby AvLee » Sat Oct 03, 2009 12:29 pm

Vlad eu nu ti-am cerut un diagnostic, ci raspuns la o intrebare simpla. Va fi dispus acest sindicat sa intre in greva generala timp de mai multe zile? Da sau nu?

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Sat Oct 03, 2009 12:59 pm

vlad stroescu wrote:Io l-am cunoscut pe Corn înainte de scrisoarea deschisă. Şi mi-a plăcut aproape instantaneu. Din multe motive. Unul dintre ele e că e desprins de toată mizeria asta medicală, la care văd că te dedai şi tu copios pe topicul ăsta. Nu e obişnuitul animăluţ de haită, aflat pe una dintre poziţiile notate cu litere greceşti, de la alfa la omega. În multe privinţe, e un outsider. Şi tare mă bucur că e aşa. Că dinăuntru, nu ştiu ce se mai poate face, e superîmbâcsit.

Pe mine m-ai convins. El e Omul.

Asa cum au fost si Constantinescu si Basescu persoane providentiale. Give me a f*** break. Nu va mai alegeti reprezentantii cu gonadele ci cu mintea. Un lider de sindicat e o hiena inteligenta care se duce direct la beregata guvernului, nu un neurochirurg liricoid si metafizic. Va trebuie un om dur, care stie sa negocieze si sa fie porc atunci cand trebuie. Asta e liderul de sindicat.

Faptul ca tu crezi ca e 'din afara sistemului' e irelevant. Care ar fi sistemul? Si de ce un medic care lucreaza in municipal e in afara sistemului? Daca scrie bine pe bloguri atunci e in afara sistemului??? Criculescu ar fi bun ca sef la colegiul medicilor sau pe undeva prin ASM, in nici un caz lider de sindicat. Pur si simplu nu se potriveste. Si da, e importanta si freza. Imaginea face parte din mesajul pe care vrei sa il transmiti. Eu as prefera ca lider de sindicat un chel cu ceafa groasa (sau o tzoapa isterica precum aia de la magistrati) unuia cu freza valvoi a la Manfred Mann in era psihedelica.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Sat Oct 03, 2009 1:07 pm

texas wrote:melania, oamenii se gandesc ca daca e porc cu cei de la minister va fi porc si cu ei si-i va trada.

Riscul de a trada e inevitabil si nu are de-a face neaparat cu capacitatile intelectuale sau cu faptul de a fi porc. Se stie ca de fapt cele mai mari femei de moravuri usoare sunt intelectualii finuti.

Claire
newbie
newbie

Postby Claire » Sat Oct 03, 2009 1:25 pm

Un sindicat care organizeaza o greva serioasa, de multe ori pe timp indelungat - pentru ca asta e si un razboi al nervilor intre angajator si angajati, are nevoie de bani. Astea pot veni numai din cotizatii daca nu vrea sa primeasca "donatii" de la mafie sau alte surse dubioase. E nevoie de bani in primul rand pentru a plati salariatii aflati in greva si care trebuie sa manance (daca nu sa si plateasca facturi) in timpul asta, altfel apar spargatorii de greva si se fasaie totul ! Cel putin asa se procedeaza in vest si din cate stiu ( sper ca nu ma insel) asa a rezistat si Solidaritatea in greva in Polonia in anii 80, luptand impotriva conducerii comuniste saptamani intregi ...
E aiurea mentalitatea asta romaneasca de a ne dori liberali si democrati, dar a astepta de toate ( de la case, subventii pana la sindicate) moka de la stat sau de la oricine care nu ne cere bani si implicare.
Nu inteleg care e rostul discutiei; tinere, nu vrei in sindicat nu te obliga nimeni - care-i motivul pentru care incerci sa-i convingi pe ceilalti sa faca asa cum vrei tu ?

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Sat Oct 03, 2009 2:15 pm

texas wrote:in ce priveste coruptia , de ea nu scapam niciodata.

Mda, probabil esti unul dintre medicii care se bucura de doua oua si o bucata de branza data de la baba venita sa-si trateze artroza. Normal ca nu ti-ar conveni sa scapam de ea.
Ca veni vorba de atentii si coruptie zilele trecute de exemplu am avut o treaba la un consulat de-al romaniei.
Doamna consul (o grasana vopsita in albastru si cu verde fluorescent la ochi) era ocupata cu oficierea casatoriilor unor tzigani. Asta era motivul pentru care lucreaza cu publicul doar de la doua la patru de luni pana joi, ca in restul zilei sunt ocupati cu diverse afaceri de stat.
Intru eu dupa tzigani si vad o ditai punga la intrare. Zic eu, in naivitatea mea: doamna, am impresia ca cetatzenii dinainte si-au uitat ceva in sala. Puteau sa lase si o bomba pana la urma,desi era pazit consulatul cu toata tehnica.
- Ah, nu... zice ea...punga aia e o atentie pentru noi. :shock: Si o mushtruluieste pe o secretara ca a uitat, vaca dracului, sa ia punga.
Mi-a picat fatza la faza asta dar mi-am amintit ca sunt pe teritoriul romanesc, chiar daca intr-o tara straina.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Oct 03, 2009 2:29 pm

eu am spus doar ca nu as da doua milioane pe luna la sindicat, eu, io,
cat despre ceilalti: ceilalti faca ce doresc.
dar sa fie constienti ca e si pe baza de bani, nu ca "semnez, semnez" cu inflacarare. adica dom'le sa li se spuna.
vlad lasa-ma cu nesi, am un stil robust, zvelt & frumos :), nu-mi cere un altul. daca ai citi un ctp de acum 3 ani ai zice ca era de-a dreptul porc. e o chestiune de stil, desigur. si nu-mi cereti sa fac pe naivul.
s-a interpretat gresit "chircu canta si pe gratis", era ideea de "vocifereaza, face poezii, iese-n presa, etc", nu de "canta la alta masa" sau ceva. sigur ca intrebarea: de ce sa-i dam 2 milioane fiecare comes out naturally.
mi se pare atat de feeble personajul incat nu-mi inspira nimic.

momentan mi-am expus parerea pe aspectele care erau date certe. cand o sa mai avem informatii, este posibil sa ma exprim si atunci. (cine e de fapt in spate -ma rog, cine mai va fi implicat, etc).

poate imi explica si mie cineva de ce credeti ca asta e Sindicatul, in conditiile in care mai exista o gramada.

--doar pt ca a spus asa vlad? pai vlad a omis bucati consistente din realitate, si a omis si partea de cotizatie. personal gasesc abordarea partinitoare. si lasati-ma sa fiu circumspect cand aud "vi se pregateste ceva".

totusi n-am inteles de ce sindicat, altceva ii statea in gat? de curiozitate. ok, oate ca nu EL este pb, ci altcineva.
eu nu-l vad pe chirculescu in stare de mai mult decat sa spuna o poezie in gama minora despre cat e de trist si greu sa fii medic. poate mai frumos decat ar spune-o altii, ok, dar nu va fi NICODATA mai mult decat o poezie.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Sat Oct 03, 2009 2:31 pm

Melania wrote:Asa cum au fost si Constantinescu si Basescu persoane providentiale. Give me a f*** break. Nu va mai alegeti reprezentantii cu gonadele ci cu mintea. Un lider de sindicat e o hiena inteligenta care se duce direct la beregata guvernului, nu un neurochirurg liricoid si metafizic. Va trebuie un om dur, care stie sa negocieze si sa fie porc atunci cand trebuie. Asta e liderul de sindicat.

Faptul ca tu crezi ca e 'din afara sistemului' e irelevant. Care ar fi sistemul? Si de ce un medic care lucreaza in municipal e in afara sistemului? Daca scrie bine pe bloguri atunci e in afara sistemului??? Chirculescu ar fi bun ca sef la colegiul medicilor sau pe undeva prin ASM, in nici un caz lider de sindicat. Pur si simplu nu se potriveste. Si da, e importanta si freza. Imaginea face parte din mesajul pe care vrei sa il transmiti. Eu as prefera ca lider de sindicat un chel cu ceafa groasa (sau o tzoapa isterica precum aia de la magistrati) unuia cu freza valvoi a la Manfred Mann in era psihedelica.

Personal, m-am săturat de ţoape agresive până la vomă. Dar vox populi, vox dei. Ia zi-mi Melania,dacă ar veni unu, aşa cum îl descrii tu, o ţoapă cu ceafă groasă şi ar zice că face sindicat să-ţi apere drepturile (presupunând că ai fi medic), i-ai acorda creditul tău, şi o cotizaţie? Ţoape cu ceafa groasă avem de altfel din plin, poţi să-ţi alegi. Chiar şi chelioase.

Io unu, n-am crezut vreodată că Băsescu sau Constantinescu ar fi oameni providenţiali, iar cu gonadele - bleah. De fapt, cred că Băsescu a fost votat tocmai pentru că unii ca tine şi-au imaginat că avem nevoie de o ţoapă cu ceafa groasă. Şi de asta are succes şi acum.

Cât despre "neurochirurg liricoid", nu e nici una, nici cealaltă. Sigur că nu e un outsider, decât din anumite puncte de vedere. Outsider e un termen prost ales - mai curând atipic. Şi cu asta mă opresc, că o să zici că gândesc cu gonadele. Dar mai citeşte o dată: nu o să fie el şef de sindicat.

(Io nu ştiu cine e Manfred Mann, o fi unu care cântă muzică din aia minimalistică?)
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Oct 03, 2009 2:38 pm

vlad stroescu wrote: Dar mai citeşte o dată: nu o să fie el şef de sindicat.

recunosc si mie mi se parea o idee care l-ar fi depasit, zau, parca era dintr-o alta poveste.
de aceea este foarte important, de-a dreptul crucial sa aflam cine este de fapt in spatele ideii.

si eu care credeam ca chircu. intr-adevar o idee foarte buna sa afisezi niste poeti pe frontispiciu.
fix ca faza aia cu intelectualii lui basexu. si saracii naivi :"dada, eu unde semnez, vreau si eu sa semnez, dada, suntem exaltati"
incep sa ma sperii de chestia asta cu sindicatul.

Return to “Viata in spital”