la spitalul clinic municipal cluj gurile bune spuneau ca primim in iunie ,sper sa fie adevarat...

dr_ wrote:I-a intrat cuiva pe bune prima de stabilitate?
nicoletaghe wrote:rezidentii an 1 primesc si ei prima acum, sau la anu?
dc sa, stiti cumva la floreasca , cam cand se da aceasta prima?
multumesc!
alindoc wrote:dar la suub?
multumesc,
mony221 wrote:Multam chiar intebasem pt anul 3 e destul de ok 906! Sper sa ia si Craiova in iunie!!!!!!!!!!!!!!
Karina1 wrote:la Floreasca se da vreo prima? eu sunt anul I, cate prime o sa am?mersi anticipat de info.
mony221 wrote:Oricum in tara asta numai Dumnezeu ne aude si speranta ne tine in viata!!![]()
![]()
dr_bang wrote:de fapt intrebarea era: unde scrie ca rezii de an 1 iau prima de stabilitate? ma refer la un act normativ.
bebelusha wrote:de pantelimon stie cineva daca ne da prima luna asta?
atlantiana wrote:$Tot personalul OUG 115/2004, cu modificarile si completarile ulterioare (cdep.ro).
dr_ wrote:E doar o chestie de timp pana statul va intra in incapacitate de plata a salariilor.
Asa ca... banii la ciorap!
Jolene wrote:bebelusha wrote:de pantelimon stie cineva daca ne da prima luna asta?
la pantelimon nu se da prima luna asta
skyzzo wrote:La Spiridon ziceau tipele de la salarii ca nici de bonuri nu sunt sigure ca le vom primi luna asta...sa speram ca totusi se vor da ..asta era pe la inceputul lunii cand am intrebat...de prima nici nu ma asteptam mai ales ca Spiridonul le da pe toate cu intarziere. De vazut daca celelalte spitale din Iasi au oferit prima pt rezidenti luna asta.
razi wrote:Constanta fara prima- am luat fluturasul si nu e trecuta.
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests