Posturi preparator-asistent la UMF Bucuresti -decembrie 2006
- 187.92a
- addicted

- olga
- junior

in sesiunea asta se da dupa tematica noua de rezidentiat adica cea cu trunchiul comun...in rest cam aceleasi criterii de inscriere si cam aceleasi acte necesare.
stie cineva daca "decizia de numire in rezidentiat" (necesara pt dosar) este acea decizie data de cei de la CNPDS la repartitia pe spitale sau e o alta hartie(am auzit zvonuri ca ar fi o hartie de la minster).va rog pe cei care ati mai dat acest concurs si care erati deja rezidenti cand ati dat ex sa imi spuneti si mie in ce consta aceasta "decizie de numire in rezidentiat" pt ca doamnele de la rectorat sunt fff ocupate si nu au binevoit nici sa ma asculte si mi-au spus ca toate informatiile sunt postate pe site....
Acte pentru Preparatori si Asistenti universitari
Candidatii vor depune la Rectoratul U.M.F. "Carol Davila" Bucuresti, str. Dionisie Lupu, nr. 37, pana la data de 31.05.2007, intr-un singur exemplar, in dosar cu sina, urmatoarele acte respectand urmatoarea ordine:
Cerere tip inscriere inregistrata la Registratura - parter;
Chitanta de achitare a texei de inscriere (75 RON pentru preparatori si 100 RON pentru asistenti) eliberata de Casieria Rectoratului - parter;
Diploma de Bacalaureat in copie legalizata;
Diploma de licenta sau echivalenta, insotita de foaia matricola, in copii legalizate;
Copie legalizata dupa certificatul de nastere
Copie legalizata dupa Certificatul de casatorie sau hotarare de divort (la schimbarea numelui);
Copie dupa buletinul / cartea de identitate
Memoriu de activitate profesionala si stiintifica sub forma unui CV in extenso, semnat si datat;
Adeverinta doveditoare a vechimii in munca. Copie dupa Cartea de munca - pentru cei din afara U.M.F. "Carol Davila";
Decizia de numire in rezidentiat (acolo unde este cazul);
Atestat de cunoastere a unei limbi straine eliberat de Catedra de Limbi Moderne a Universitatii noastre. Sunt valabile atestatele eliberate anterior, in intervalul ultimilor 2 ani, de aceeasi catedra, precum si testele TOEFL, JELTS, DALF cu avizul catedrei. Taxa pentru sustinerea examenului este de 60 RON.
Pe coperta dosarului se va atasa coperta tip completata cu numele, prenumele si telefonul candidatului precum si postul, pozitia, catedra si facultatea unde este postul.
Tematica si bibliografia pentru concurs se poate consulta pe site-ul universitatii, respectiv la Decanatul facultatii sau la Catedra unde este scos postul la concurs.
Inscrierile se fac zilnic la sediul Rectoratului, intre orele 1300-1500, la Secretarul Sef Universitate, ultima zi fiind 31.05.2007.
Nota: Situatia privind candidatii ale caror dosare de concurs au fost avizate din punct de vedere juridic si al Criteriilor de evaluare, va fi afisata dupa finalizarea inscrierilor, la sediul Rectoratului si pe site-ul universitatii.
stie cineva daca "decizia de numire in rezidentiat" (necesara pt dosar) este acea decizie data de cei de la CNPDS la repartitia pe spitale sau e o alta hartie(am auzit zvonuri ca ar fi o hartie de la minster).va rog pe cei care ati mai dat acest concurs si care erati deja rezidenti cand ati dat ex sa imi spuneti si mie in ce consta aceasta "decizie de numire in rezidentiat" pt ca doamnele de la rectorat sunt fff ocupate si nu au binevoit nici sa ma asculte si mi-au spus ca toate informatiile sunt postate pe site....
Acte pentru Preparatori si Asistenti universitari
Candidatii vor depune la Rectoratul U.M.F. "Carol Davila" Bucuresti, str. Dionisie Lupu, nr. 37, pana la data de 31.05.2007, intr-un singur exemplar, in dosar cu sina, urmatoarele acte respectand urmatoarea ordine:
Cerere tip inscriere inregistrata la Registratura - parter;
Chitanta de achitare a texei de inscriere (75 RON pentru preparatori si 100 RON pentru asistenti) eliberata de Casieria Rectoratului - parter;
Diploma de Bacalaureat in copie legalizata;
Diploma de licenta sau echivalenta, insotita de foaia matricola, in copii legalizate;
Copie legalizata dupa certificatul de nastere
Copie legalizata dupa Certificatul de casatorie sau hotarare de divort (la schimbarea numelui);
Copie dupa buletinul / cartea de identitate
Memoriu de activitate profesionala si stiintifica sub forma unui CV in extenso, semnat si datat;
Adeverinta doveditoare a vechimii in munca. Copie dupa Cartea de munca - pentru cei din afara U.M.F. "Carol Davila";
Decizia de numire in rezidentiat (acolo unde este cazul);
Atestat de cunoastere a unei limbi straine eliberat de Catedra de Limbi Moderne a Universitatii noastre. Sunt valabile atestatele eliberate anterior, in intervalul ultimilor 2 ani, de aceeasi catedra, precum si testele TOEFL, JELTS, DALF cu avizul catedrei. Taxa pentru sustinerea examenului este de 60 RON.
Pe coperta dosarului se va atasa coperta tip completata cu numele, prenumele si telefonul candidatului precum si postul, pozitia, catedra si facultatea unde este postul.
Tematica si bibliografia pentru concurs se poate consulta pe site-ul universitatii, respectiv la Decanatul facultatii sau la Catedra unde este scos postul la concurs.
Inscrierile se fac zilnic la sediul Rectoratului, intre orele 1300-1500, la Secretarul Sef Universitate, ultima zi fiind 31.05.2007.
Nota: Situatia privind candidatii ale caror dosare de concurs au fost avizate din punct de vedere juridic si al Criteriilor de evaluare, va fi afisata dupa finalizarea inscrierilor, la sediul Rectoratului si pe site-ul universitatii.
-
qsa
- senior

- olga
- junior

multumesc mult gsa pt raspuns. sper sa fie acea hartie pt ca si asa am de umblat pt alte acte sper sa nu am probleme cu dosarul de inscriere.multa bafta si altor rezidenti care participa la acest concurs...sper sa va dau vesti bune..si sa pot infirma spusele celor mai multi de pe aici cum ca acest ex e pierdut din start daca nu ai pile..
- 187.92a
- addicted

-
qsa
- senior

- 187.92a
- addicted

-
codita
- senior

Astept cu nerabdare sa vad rezultatele, tinand cont cum se puncteaza. Ma rog, cel putin pt unii
. Si sa vad cat de geniali
pot fii unii colegi care vor reusi intr-o luna sa invete noua materie pt rezi. Nu ca pana acuma nu ar fi existat exceptii:in noiembrie sustii rezi pe medicale si il pici si in ianuarie reusesti sa iei un post de prep pe chirurgicale
- 187.92a
- addicted

-
codita
- senior

Asa gandesc si eu
. Nimicurile alea de subiecte din Angelescu ca: arsurile, peritonitele si cancerul bronhopulmonar se puteau invata pt postul de prep intr-o ora. La fel ca si genetica, in 10 minute o parcurgeai pe toata.
. Acum ca s-a schimbat tematica lucrurile s-au simplificat: intr-o luna poti sa treci de 10 ori prin materie.
. Si in mod sigur toti care care vor concura la ac ex il vor lua pe bune.
pt ca din Romania a disparut coruptia.
- dr_grumpy
- junior

cei care au dat (hai sa spunem examen, nu altceva) nu pot raspunde........pt ca nici ei nu stiu
unii au stat la taclale, asa despre vremea frumoasa de afara, ca sa treaca acele minute alocate examenului oral si sa poate iesi cu nota 10 afara pe usa
si sa spuna contracandidatilor (adik cei naivi si optimisti care nu stiau ca pierd timp cu inscrierea la acest ex): "sorry, voi nu mai are sens sa intrati ca nota mai babana ca a mea nu puteti lua ... doar eu am legatura directa cu sf ilie prin satelitul rusnacilor asa ca am dat raspunsul corect la intrebarea cu prognoza meteo pe urmatorii ani"
unii au stat la taclale, asa despre vremea frumoasa de afara, ca sa treaca acele minute alocate examenului oral si sa poate iesi cu nota 10 afara pe usa
si sa spuna contracandidatilor (adik cei naivi si optimisti care nu stiau ca pierd timp cu inscrierea la acest ex): "sorry, voi nu mai are sens sa intrati ca nota mai babana ca a mea nu puteti lua ... doar eu am legatura directa cu sf ilie prin satelitul rusnacilor asa ca am dat raspunsul corect la intrebarea cu prognoza meteo pe urmatorii ani"
- olga
- junior

pt dragon: ex oral se da din specialitatea pe care dai tu concursul si mai exista din cate am inteles si o proba de prezentare a unei teme didactice(bineinteles din programa catedrei la care dai ex).
intr-adevar e ff greu sa inveti intr-o luna toata materia de rezi...avand in vedere ca s-a mai schimbat si tematica..dar..avand in vedere ca la mine materia de anul trecut e relativ proaspata pt ca am luat rezi, si in al doilea rand ca ex nu e grila si din cate am inteles intrebarile sunt ceva de genu...principii de tratam...etc(adica destul de complexe incat sa scrii la ele fara detalii si sa fii punctat )nu cred ca e imposibil...de fapt nu stiu de ce incerc sa va conving...eu cred ca am o sansa...si e important pt mine daca l-as lua..nu ca sa fiu sclava cuiva...cum spunea cineva...ci pt ca as avea un post asigurat in bucuresti( in urma promovarii ex) dupa ce termin rezi lucru care nu e putin..avand in vedere ca si ex de dupa rezi tot pe pile se iau majoritatea...asa ca incerc de pe acum fara pile sa vad ce se intampla..
o intrebare pt cei care au mai dat: stiti cumva daca pt atestat ma pot prezenta si cu o adeverinta de la spitalul platitor cum ca sunt angajata acolo?(in loc de legitimatie de serviciu cum specifica ei si pe care inca nu o am).
intr-adevar e ff greu sa inveti intr-o luna toata materia de rezi...avand in vedere ca s-a mai schimbat si tematica..dar..avand in vedere ca la mine materia de anul trecut e relativ proaspata pt ca am luat rezi, si in al doilea rand ca ex nu e grila si din cate am inteles intrebarile sunt ceva de genu...principii de tratam...etc(adica destul de complexe incat sa scrii la ele fara detalii si sa fii punctat )nu cred ca e imposibil...de fapt nu stiu de ce incerc sa va conving...eu cred ca am o sansa...si e important pt mine daca l-as lua..nu ca sa fiu sclava cuiva...cum spunea cineva...ci pt ca as avea un post asigurat in bucuresti( in urma promovarii ex) dupa ce termin rezi lucru care nu e putin..avand in vedere ca si ex de dupa rezi tot pe pile se iau majoritatea...asa ca incerc de pe acum fara pile sa vad ce se intampla..
o intrebare pt cei care au mai dat: stiti cumva daca pt atestat ma pot prezenta si cu o adeverinta de la spitalul platitor cum ca sunt angajata acolo?(in loc de legitimatie de serviciu cum specifica ei si pe care inca nu o am).
-
codita
- senior

olga wrote:pt dragon: din cate am inteles intrebarile sunt ceva de genu...principii de tratam...etc(adica destul de complexe incat sa scrii la ele fara detalii si sa fii punctat )
1.Te poti prezenta si cu buletinul si chit cu care ai platit pt atestat.
2.Cine ti-a spus ca poti sa scrii pe larg si sa fi punctat te-a pacalit. Daca ai fi avut curiozitatea si te-ai fi dus in iarna cand s-a dat primul ex de prep sa vezi baremurile,te-ai fi ingrozit. Puncteaza la cuvant, degeaba spui acelasi lucru cu alte cuvinte ca nu se pune. Trebuie sa stii materia cuvant cu cuvant.
Noi nu vrem sa te descurajam, ci iti prezentam realitatea asa cum este. Toti am crezut la un moment dat in sansa noastra si de aceea socul post ex a fost mai mare. Sper ca nu vei fi dezamagita si te asteptam sa ne scrii sa ne spui cum a fost. Ar fi o premiera sa ne scrie cineva care a luat examenul in mod corect. Pe ce specialitate ai de gand sa dai?
-
codita
- senior

olga wrote:pt dragon: din cate am inteles intrebarile sunt ceva de genu...principii de tratam...etc(adica destul de complexe incat sa scrii la ele fara detalii si sa fii punctat )
1.Te poti prezenta cu buletinul si chit cu care ai platit pt atestat.
2.Cine ti-a spus ca poti sa scrii pe larg si sa fi punctat te-a pacalit
Noi nu vrem sa te descurajam, ci iti prezentam realitatea asa cum este. Toti am crezut la un moment dat in sansa noastra si de aceea socul post ex a fost mai mare. Sper ca nu vei fi dezamagita si te asteptam sa ne scrii sa ne spui cum a fost. Ar fi o premiera sa ne scrie cineva care a luat examenul in mod corect. Pe ce specialitate ai de gand sa dai?
- 187.92a
- addicted

olga wrote:intr-adevar e ff greu sa inveti intr-o luna toata materia de rezi...
asta este o tapmeni-utza. nu e greu, nu se paote. as simple as that. dar eu cred-si lasa-ma as cred ca nu gresesc ca tu nu ai fi in stare sa iei nici macar o teza de cls a VII-a cu subiect unic, la ce ineptii scoti pe-aici.
asa pot defini eu un caz trist: fata aici de fata se va palnge peste tot ca d-aia n-a luat ea postul de prep, ca sunt vandute locurile si va fi imposibil de contrazis, cd de fapt realitatea e faza cu teza.
e parrerea mea
- olga
- junior

- Chingachgook
- addicted

olga wrote:si avand in vedere ca am trecut de un examen de rezidentiat nu cred ca sunt asa inapta cum spui tu...nu stiu cum de iti permiti sa ma jignesti..
are mama 2 fete. una desteapta si una a luat examenul de rezi
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- olga
- junior

de ce atatea replici sarcastice?
nu vreau sa se interpreteze gresit ceea ce am scris...referitor la aluzia "subtila" facuta de kooksee...dar chiar e nevoie de asemenea replici?pt ce?nu cred ca sunteti voi in masura sa va dati cu parerea referitor la persoana mea..si chiar mai mult(sa ma jigniti)...practic acest forum este pt a ne ajuta intre noi...si a incerca sa facem ceva pt viitorul nostru ca medici...sa socializam si sa ne informam reciproc pt a ne fi mai usor traiul in acest sistem medical..nu sa ne adresam cuvinte suparatoare unii altora...poate sunt eu prea naiva si asa am vazut eu lucrurile..am sa inchei acest subiect aici pt ca nu vreau sa dau curs mai multor comentarii care sincer nu isi au rostul...
nu vreau sa se interpreteze gresit ceea ce am scris...referitor la aluzia "subtila" facuta de kooksee...dar chiar e nevoie de asemenea replici?pt ce?nu cred ca sunteti voi in masura sa va dati cu parerea referitor la persoana mea..si chiar mai mult(sa ma jigniti)...practic acest forum este pt a ne ajuta intre noi...si a incerca sa facem ceva pt viitorul nostru ca medici...sa socializam si sa ne informam reciproc pt a ne fi mai usor traiul in acest sistem medical..nu sa ne adresam cuvinte suparatoare unii altora...poate sunt eu prea naiva si asa am vazut eu lucrurile..am sa inchei acest subiect aici pt ca nu vreau sa dau curs mai multor comentarii care sincer nu isi au rostul...
- olga
- junior

mersi codita pt informatie..chiar nu am fost in iarna sa vad baremul de corectare pt ca sunt in anul I de rezi si am aflat mai tarziu de acest ex... informatiile care le aveam eu...referitor la subiectele din iarna erau de la un asistent universitar(si anume ca sunt sub mari si ca daca scrii la subiect concret fara a reproduce buchia cartii e bine..) se pare ca m-am inselat..te cred cand spui ca acel barem e ff strict...chiar nu am stiut si de asta am afirmat ca poti trece f greu prin materia de rezi intr-o luna(nu ma refeream la a sti buchia cartii intr-o luna ca intr-adevar acest lucru e chiar imposibil)..
- Chingachgook
- addicted

olga wrote:practic acest forum este pt a ne ajuta intre noi...[..]sa socializam si sa ne informam reciproc pt a ne fi mai usor traiul in acest sistem medical..
practic da
eu personal socializez la greu
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- 187.92a
- addicted

olga wrote:.nu cred ca era cazul sa ma jignesti pt ca am dreptul la o opinie personala si avand in vedere ca am trecut de un examen de rezidentiat nu cred ca sunt asa inapta cum spui tu...nu stiu cum de iti permiti sa ma jignesti..
eu am crezut ca era cazul
am si eu dreptul la o opinie personala priv. la tine
ex de rezi nu e un test e inteligenta si ce zici tu e cea mai buna dovada. eu am luat mefe fara sa invat nimic
azi', da ce-o fi tu d sa nu-mi?
- olga
- junior

nu cred ca e important ca ai luat mefe draga trident fara sa citesti...greu e sa iei specializare..si sa sa iei in primii 600, si sa iei din primul an rezi..asa ca sa nu mai vb de care cat de destept e...ca nu e cazul zau...si chiar nu ai nici un drept sa iti exprimi opiniile de fapt jignirile...ca daca erau simple opinii le acceptam..referitor la persoana mea...asa ca sa ne vedem mai bine fiecare de bucatica lui...mai bine ti-ai cere si tu scuze ca m-ai suparat ff tare...nu e de preferat sa avem convorbiri civilizate?
- dragamaia
- senior

Olga, asa o fi, dar rezidentiatul nu-l poti cataloga ca inalt standard, chiar luat din primu an...suntem multi in aceeasi situatie, ca si tine, chiar mult mai bine, tot in primii 600, dar mai taie un zerou...si fii sigura ca la fel de ratati la exam de prep. eu zic ca nu merita sa traiesti dezamagiri inutile. oricum bafta sa isi fie!
- olga
- junior

- 187.92a
- addicted

cum nu-si aveau rostul? parerea mea este ca esti redusa, la ce imbecilitati spui, cum ca 'e ff greu sa inveti materia de rezi intr-o luna'. e o chestie obiectiva, o pot demonstra asadar nu eu te-am jignit, tu te-ai descalificat. rostul unui forum este sa ne dam cu parerea ce si cum.
si parerea mea este ca de pe la 580 in jos incepe lista de verze la rezi
auzi brea dragamaia daca tu ai luat rezi asa de sus de ce nu ti-ai ales dermatologia, cea mai tare dintre specialitati? a?
si parerea mea este ca de pe la 580 in jos incepe lista de verze la rezi
auzi brea dragamaia daca tu ai luat rezi asa de sus de ce nu ti-ai ales dermatologia, cea mai tare dintre specialitati? a?
- dragamaia
- senior

- 187.92a
- addicted

- ciocalteu_PRM
- senior

- 187.92a
- addicted

olga wrote:mai trident redus poate esti tu ca nu ai luat rezi din prima si ai luat mefe...ca una e sa inveti in 6 luni si una e sa inveti intr-un an...daca erai asa destept trebuia sa iei din primul an intre primii
adica? intre primii cati?
mie chiar imi place discutia. si ce daca l-am luat din a treia data, primii doi ani n-am invatat ca n-am avut chef si am vrut sa ma distrez. . oricum tu esti varza deoarece mefe sunt cei mai tari tu gresesti aici ca etichetezi, habar n-ai ce tari suntem noi fata de voi astia de sunteti mari specialisti
ramane intrebarea de mai sus, ca sa stiu ce voiai sa zici
- olga
- junior

in primii 100 poti zice ca esti tare daca intri..
nu vreau sa etichetez pe nimeni dar ma provoci..si te-am etichetat doar pe tine asa cum ai facut-o si tu..fara prea multe argumente..ai facut o afirmatie gresita te-am taxat
si sa stii ca si specialistii stiu sa imbine utilul cu placutul...nu trebuie sa stau 2 ani acasa si sa ma distrez si apoi sa iau rezi...le poti face pe amandoua...daca stii cum...deci...nu stiu care e mai varza...si crede-ma ca stiu sa ma distrez..
esti chiar un rautacios caruia ii place galceava..
mie nu..
nu vreau sa etichetez pe nimeni dar ma provoci..si te-am etichetat doar pe tine asa cum ai facut-o si tu..fara prea multe argumente..ai facut o afirmatie gresita te-am taxat
si sa stii ca si specialistii stiu sa imbine utilul cu placutul...nu trebuie sa stau 2 ani acasa si sa ma distrez si apoi sa iau rezi...le poti face pe amandoua...daca stii cum...deci...nu stiu care e mai varza...si crede-ma ca stiu sa ma distrez..
esti chiar un rautacios caruia ii place galceava..
mie nu..
- Chingachgook
- addicted

aloo, fetitza!
dupa parerea dumneavoastra mefistii sunt cei mai varza?
ca eu asa deduc din postul tau. si zau ca nu e frumos sa faci asemenea afirmatii....
dupa parerea dumneavoastra mefistii sunt cei mai varza?
ca eu asa deduc din postul tau. si zau ca nu e frumos sa faci asemenea afirmatii....
- danhia
- elite

-
calypso
Olga, te rog nu te mai crede buricul pamantului. Cu observatiile tale ai reusit sa jignesti f. multe persoane. Chiar m-ai facut curioasa, de aceea o sa vin personal sa ma uit pe listele de inscriere pt posturile de prep si o sa le compare cu cele de la intrarea in rezidentiat si astfel o sa aflu cine esti. Nu o sa fiu egoista, o sa le spun si la altii. Si sa nu iti faci griji pt timpul meu, pt ca eu sunt rezi deja pe specialitatea pe care mi-am dorit-o si am timp berechet.
- vmc
- elite

trident wrote:si ce daca l-am luat din a treia data, primii doi ani n-am invatat ca n-am avut chef si am vrut sa ma distrez.
mefistii sunt varza, incapabili, niste analfabeti, iar trident este un exemplu elocvent
Last edited by vmc on Tue May 15, 2007 4:06 pm, edited 1 time in total.
- olga
- junior

nu am nimic de ascuns..calypso..nu ma deranjeaza daca ai sa te duci sa te interesezi cine sunt..si nota pe care o voi lua..si nici nu am vrut sa jignesc pe nimeni...zau..nu stiu cu ce te-am jignit..imi pare rau ca am facut asta..nu am nimic cu nimeni..nu ma cred buricul pamantului sa stii..chiar din contra..dar singurul care a jignit a fost trident..de ce imi sariti mie in cap toti nu stiu zau..daca te referi la faza cu mefe am spus-o doar pt trident si ma refeream strict la el..nu ca as avea ceva cu ceilalti nici cu el nu am nimic dar vreau sa nu mai comenteze ca nici el nu e mai bun ca altii..