bonuri de masa

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
187.92a
addicted
addicted

Re: nu mai primim bonuri de masa??????????

Postby 187.92a » Tue Feb 23, 2010 9:02 pm

b3 wrote: SUUB si Pantelimon au dat si ele.

ndsimona wrote:La Suub inca nu se dau bonurile, au zis ca mai pe la sfarsitul saptamanii sa intrebam

da, astea nu sunt comentarii aiurea, se discuta la subiect cu maxima precizie.
ok, v-am pupat pe chipiu, zau daca mai deranjez topicul asta.
are un curs ok si merge intr-o directie buna :)
gata pa!

dr.rezidentx1
senior
senior

Postby dr.rezidentx1 » Tue Feb 23, 2010 11:07 pm

trident wrote:
b3 wrote: SUUB si Pantelimon au dat si ele.

ndsimona wrote:La Suub inca nu se dau bonurile, au zis ca mai pe la sfarsitul saptamanii sa intrebam

da, astea nu sunt comentarii aiurea, se discuta la subiect cu maxima precizie.
ok, v-am pupat pe chipiu, zau daca mai deranjez topicul asta.
are un curs ok si merge intr-o directie buna :)
gata pa!

la sf ioan se dau bonurile de ieri ....le-am luat eu azi..... :peace:

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Wed Feb 24, 2010 12:02 am

spitalul clinic judetean cluj da bonuri, inca de ieri :allright:

merlin_b
newbie
newbie

Postby merlin_b » Thu Feb 25, 2010 4:09 pm

Am sunat azi la Floreasca si au zis ca nu se mai dau tichete la rezidenti. Am intrebat in ce baza si mi-au spus legea 330/2009 si legea bugetului de stat.
Acum prima pastreaza tichetele de masa la rezidenti, despre a doua nu m-am lamurit inca pentru ca are anexe peste anexe.

corymp
junior
junior

Postby corymp » Thu Feb 25, 2010 7:18 pm

merlin_b wrote:Am sunat azi la Floreasca si au zis ca nu se mai dau tichete la rezidenti. Am intrebat in ce baza si mi-au spus legea 330/2009 si legea bugetului de stat.
Acum prima pastreaza tichetele de masa la rezidenti, despre a doua nu m-am lamurit inca pentru ca are anexe peste anexe.

dar Sp Pantelimon a dat bonuri. Nu ar trebui sa primim si noi de la FLoreasca? sau fiecare spital cu legea lui?

chiromf
senior
senior

Postby chiromf » Thu Feb 25, 2010 9:46 pm

nu stiu cat ajuta, dar la floreasca circula un tabel printre rezid (pt toti rezid angajati floreasca, inclusiv cei care nu sunt in stagii la acest spital); se gaseste la chirurgie generala si poate fi semnat...poate cu el pe frunte mergand vom lua bonuri..... :devil:

dandanaua
senior
senior

Postby dandanaua » Thu Feb 25, 2010 11:46 pm

Cei de la Floreasca sunt mereu mai cu motul pe sus si ei asteapta adresa oficiala de la MS ca sa dea bonurile de masa bla bla bla , in fapt bonurile alea de masa nedate pe un an intreg la o medie de 1250 de rezidenti angajati ai spitalului respectiv atrag o economie de vreo 700.000 de euroi asa ca normal ca incearca sa traga mata de coada si soarecele de urechi .... :mrgreen:
Exista fondurile pentru rezidenti speciale de la MS si cei de la Floreasca ar trebui sa inteleaga ca nu sunt ei cei mai destepti din tara si restul angajatilor runos+contabilitate ai spitalelor ce dau bonuri din tara niste cretini ba pe undeva ar fi tocmai invers .
Deci special pentru domnul director financiar suflator in iaurt al spitalului Floreasca :
Cand toata lumea iti zice ca esti beat te duci si te culci . :allright:
Sfatuiesc pe toti rezidentii angajati ai Sp Floreasca sa sune zilnic cu exces de zel de 2 ori pe zi chiar , fiecare in parte la runos si financiar Floreasca pentru a afla daca s-a primit raspuns la "adresa MS" a suflatorului director financiar. :allright:

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Fri Feb 26, 2010 11:47 am

de la salarizare floreasca am primit urmatorul raspuns clar: rezidentii nu primesc bonuri de masa. facem ceva?

merlin_b
newbie
newbie

Postby merlin_b » Fri Feb 26, 2010 1:28 pm

Cum tanti de la salarizare au citat 330/2009 care lasa bonurile la rezidenti(asta daca esti alfabetizat) si legea 11/2010(a bugetului), care in proiect anula bonurile, dar in forma finala nu zice nimic de asta(pe site la MFP e proiectul si daca au citit de acolo....sunt destepti tare), eu zic sa le facem o cerere semnata de cat mai multi in care sa cerem si argumentarea unui eventual refuz.(foarte util daca dam spitalul in judecata). Eu am vorbit deja cu un prieten sa imi faca o hartie din aia draguta

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Feb 26, 2010 1:33 pm

merlin_b wrote: eu zic sa le facem o cerere semnata de cat mai multi in care sa cerem si argumentarea unui eventual refuz.(foarte util daca dam spitalul in judecata).

poti semna si singur,
nu trebuie sa te cramponezi de "sa fim mai multi"
si poti face si o hartie simpla, nu trebuie sa mergi la un alfabetizat sau cum ii numesti tu sa o faca, parca suntem in "Ion".
de rebreanu.

si apoi poti pune si semnand cu 10 impreuna, si in 3, si in orice configuratie. adica nu trebuie sa astepti, asta zic, de ce sa irosesti timpul.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Feb 26, 2010 1:34 pm

apropos de datul in judecata, cat de misto este si daca are sau nu sens:
http://www.ziare.com/business/companii/ ... poi-675682

"Petrom le cere angajatilor care au dat compania in judecata sa dea banii inapoi "
Petrom le recomanda angajatilor sai care au dat in judecata compania sa renunte la procese sau sa returneze sumele de bani castigate in cazul in care li s-a dat, deja, castig de cauza in instanta.

ma gandesc ca daca dir ala a intrebat la minister ins cris, ar fi pus hartia copie pe pereti si gata, arunca pisica moarta.
dar nu: daca aia de la MS i-au scris ca nu poate da bonuri, ghici ce rezidenti le pot da inapoi? restul.

dandanaua
senior
senior

Postby dandanaua » Fri Feb 26, 2010 11:09 pm

merlin_b wrote:Cum tanti de la salarizare au citat 330/2009 care lasa bonurile la rezidenti(asta daca esti alfabetizat) si legea 11/2010(a bugetului), care in proiect anula bonurile, dar in forma finala nu zice nimic de asta(pe site la MFP e proiectul si daca au citit de acolo....sunt destepti tare), eu zic sa le facem o cerere semnata de cat mai multi in care sa cerem si argumentarea unui eventual refuz.(foarte util daca dam spitalul in judecata). Eu am vorbit deja cu un prieten sa imi faca o hartie din aia draguta

Tantile de la salarizare nu au nici o problema ca doar nu dau saracele din buzunarul lor , de cand cu domn manager general Macovei al spitalului Floreasca lucrurile merg extrem de prost acolo si chiar sovinistic in ceea ce ii priveste pe rezidenti pentru ca domnu Macovei vrea sa arate ce manager capabil e el ,cum renoveaza el spitalul si face birouri pentru importantele sectii de protectia muncii si achizitii etc. asa ca fondurile pentru bonurile rezidentilor se gandeste sa le foloseasca la altceva daca lumea tace si inghite .
Una peste alta hartia aceea de care zici trebuie semnata de cat mai multa lume si trimisa la Ministrul Sanatatii cu reclamatie pentru managerul spitalului si directorul economic pe motiv ca nejustificat si ilegal nu dau drepturile salariale rezidentilor platiti din fondurile ministerului practic pentru ca ei sunt doar cu numele spital platitor deci pe undeva retinerea nejustificata si abuziva a drepturilor banesti printr-o malitioasa interpretare a legii 330/2009 fata de restul spitalelor platitoare din tara si Bucuresti care platesc normal rezientii .
Hartia inaintata managerului spitalului si domnului director ec ,va primi acelasi raspuns frumos --- "Asteptam (pana la sfantul asteapta) raspunsul MS in ceea ce priveste bonurile voastre ,asa ca solutia este la reclamatia semnata de cat mai multi rezidenti la Ministerul Sanatatii .

merlin_b
newbie
newbie

Postby merlin_b » Sat Feb 27, 2010 12:20 am

trident wrote:
merlin_b wrote: eu zic sa le facem o cerere semnata de cat mai multi in care sa cerem si argumentarea unui eventual refuz.(foarte util daca dam spitalul in judecata).

poti semna si singur,
nu trebuie sa te cramponezi de "sa fim mai multi"
si poti face si o hartie simpla, nu trebuie sa mergi la un alfabetizat sau cum ii numesti tu sa o faca, parca suntem in "Ion".
de rebreanu.

si apoi poti pune si semnand cu 10 impreuna, si in 3, si in orice configuratie. adica nu trebuie sa astepti, asta zic, de ce sa irosesti timpul.

Daca "alfabetizatul" e avocat asa din intamplare cred ca poate da o formulare mai buna ca un medic la o hartie de tipul asta. Asa cum noi ne veddem de medicina noastra sunt altii abilitati sa faca tot felul de prostioare legale. Ei nu scriu epicrize, noi nu scriem notificari.
Daca ai o hartie semnata de mai multe persoane e oricum mai bine, si am gasit deja cativa colegi care sa o semneze asa ca foarte mult nu dureaza.

merlin_b
newbie
newbie

Postby merlin_b » Sat Feb 27, 2010 12:24 am

dandanaua wrote:Una peste alta hartia aceea de care zici trebuie semnata de cat mai multa lume si trimisa la Ministrul Sanatatii cu reclamatie pentru managerul spitalului si directorul economic pe motiv ca nejustificat si ilegal nu dau drepturile salariale rezidentilor platiti din fondurile ministerului practic pentru ca ei sunt doar cu numele spital platitor deci pe undeva retinerea nejustificata si abuziva a drepturilor banesti printr-o malitioasa interpretare a legii 330/2009 fata de restul spitalelor platitoare din tara si Bucuresti care platesc normal rezientii .
Hartia inaintata managerului spitalului si domnului director ec ,va primi acelasi raspuns frumos --- "Asteptam (pana la sfantul asteapta) raspunsul MS in ceea ce priveste bonurile voastre ,asa ca solutia este la reclamatia semnata de cat mai multi rezidenti la Ministerul Sanatatii .

Sincer nu ma astept ca hartia aia sa aduca un mare beneficiu in mod direct, eu vreau o argumentare de refuz care trebuie sa il dea ca au un termen cate zile trebuie sa dea un raspuns scris, alba sau neagra eu il vreau in scris ca sa pot reclama dupa aia la MS, sau in alta parte daca argumentatia e aberanta.
Asa sa sar cu capul inainte nu cred ca are sens.

dr_arm
senior
senior

Postby dr_arm » Sun Feb 28, 2010 11:39 am

cum se calculeaza numarul de bonuri daca ai fost un anumit numar de zile in concediu? daca luna are 23 zile lucratoare si ai avut 5 zile de concediu de odihna, cate bonuri vei primi? poate e stupida intrebarea, dar am observat ca spitalele calculeaza diferit (la un spital s-au primit 15 bonuri, la altul 18- varianta a 2-a mi se pare corecta). exista lege privind calcularea numarului de bonuri?

Aurora boreala
senior
senior

Postby Aurora boreala » Sun Feb 28, 2010 1:25 pm

dr_arm wrote:cum se calculeaza numarul de bonuri daca ai fost un anumit numar de zile in concediu? daca luna are 23 zile lucratoare si ai avut 5 zile de concediu de odihna, cate bonuri vei primi? poate e stupida intrebarea, dar am observat ca spitalele calculeaza diferit (la un spital s-au primit 15 bonuri, la altul 18- varianta a 2-a mi se pare corecta). exista lege privind calcularea numarului de bonuri?

Unele spitale au stabilit acordarea unui numar de 20 bonuri de masa in fiecare luna, indiferent de numarul de zile lucratoare. In cazul asta, daca au existat 5 zile de concediu, persoana in cauza va primi doar 15 bonuri.
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun!

http://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dF ... re=related

osterreich
newbie
newbie

Postby osterreich » Sun Feb 28, 2010 6:52 pm

Vreau sa semnez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Semnez orice!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unde si cand semnez???

andromeda
junior
junior

Postby andromeda » Tue Mar 02, 2010 4:04 pm

Astazi a aparut la SUUB un anunt in care ni se comunica ca se dau bonurile incepand de maine, dupa ora 12.

sweet katy
junior
junior

Postby sweet katy » Wed Mar 03, 2010 1:25 pm

deci floreasca e singurul spital platitor din bucuresti care nu are bonuri de masa pt rezidenti?!

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Wed Mar 03, 2010 3:12 pm

La SUUB se dau bonurile.

Chelsea
newbie
newbie

Postby Chelsea » Wed Mar 03, 2010 3:29 pm

da..azi colegii mei de la suub au fost sa si i-a bonurile..........
Si eu tot Floreasca spital platitor am.......pe langa faptul ca nu ne dau bonuri.....am si salariul de incadrare mai mic decat ceilalti colegi de ai mei pe aceeasi specializare.......deja au intrecut orice limita!!
Unde tb sa semnez.....unde tb sa vin sa pichetam.......?????spuneti ora si amplasarea!

yrys
senior
senior

Postby yrys » Wed Mar 03, 2010 9:51 pm

sweet katy wrote:deci floreasca e singurul spital platitor din bucuresti care nu are bonuri de masa pt rezidenti?!

eu zic ca trebuie sa facem ceva...noi rezidenti angajati la Floreasca......miroase a discriminare....asta nu e corect........cred ca trebuie sa facem o scrisoare catre MS....sau in prima faza sa contestam asta direct la spital....dragi colegi...eu nu cred ca este cineva multumit de chestia asta,ma gandesc ca nu strica nimanui acele bonuri nu...????........bonuri se dau si la cele mai amarate spitale din provincie...sau Floreasca crede ca se imbogateste pe seama noastra......

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Wed Mar 03, 2010 10:21 pm

daca este sugerez sa faca altcineva scrisoarea intruct colega scrie cu 1 i in lod de 2.
intrebare: nu se poate schimba spitalul platitor?
de ce nu s-a facut deja hartia aceea cu raspunsul scris de care tot se vorbea?

ralucageorgianaion

Postby ralucageorgianaion » Wed Mar 03, 2010 10:29 pm

va rog spuneti-mi cum ati formulat petitia sau cererea aia, k eu sunt singura rezidenta de la sp breaza si nu vor sa imi dea bonuri :((

dr.rezidentx1
senior
senior

Postby dr.rezidentx1 » Wed Mar 03, 2010 11:44 pm

yrys wrote:
sweet katy wrote:deci floreasca e singurul spital platitor din bucuresti care nu are bonuri de masa pt rezidenti?!

eu zic ca trebuie sa facem ceva...noi rezidenti angajati la Floreasca......miroase a discriminare....asta nu e corect........cred ca trebuie sa facem o scrisoare catre MS....sau in prima faza sa contestam asta direct la spital....dragi colegi...eu nu cred ca este cineva multumit de chestia asta,ma gandesc ca nu strica nimanui acele bonuri nu...????........bonuri se dau si la cele mai amarate spitale din provincie...sau Floreasca crede ca se imbogateste pe seama noastra......

eu zic sa chemati si protv-ul asa ca sa fie totul ca la carte...va sustin moral. :peace: :peace:

yrys
senior
senior

Postby yrys » Thu Mar 04, 2010 10:54 pm

trident wrote:daca este sugerez sa faca altcineva scrisoarea intruct colega scrie cu 1 i in lod de 2.
intrebare: nu se poate schimba spitalul platitor?
de ce nu s-a facut deja hartia aceea cu raspunsul scris de care tot se vorbea?

....mai sa fie!!!....daca am gandi fiecare dintre noi un pic constructiv ,cred ca am si reusi sa facem ceva impreuna...dar daca fiecare cauta nod in papura altuia...asteptam sa ne cada din cer...nu-i asa ? :peace:

anitamica

Postby anitamica » Fri Mar 05, 2010 9:34 am

Va rog sa-mi dati si mie un nr. de telefon de la Floreasca, unde sa-i putem stresa cu bonurile. Am stabilit cu mai multi colegi sa-i stresam cat putem si cu vizite acolo si cu telefoane. Si stiti daca pana la urma este vreun demers al mai multora dintre noi impotriva lor? Sa stim sa ne alaturam si noi.

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Fri Mar 05, 2010 3:54 pm

fiecare are o papura personala?:P

tantarica
junior
junior

Postby tantarica » Fri Mar 05, 2010 4:11 pm

de cand se dau bonurile la suub,a luat cineva ? :(

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Fri Mar 05, 2010 4:13 pm

se dau de miercuri dupa-amiaza
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

mariac81
junior
junior

Postby mariac81 » Fri Mar 05, 2010 7:53 pm

tantarica wrote:de cand se dau bonurile la suub,a luat cineva ? :(

da

sweet katy
junior
junior

Postby sweet katy » Sun Mar 07, 2010 12:08 pm

mai stie cineva ceva de bonuri la floreasca,totusi e singurul spital din bucuresti care isi ignora rezidentiii:(

andra_
junior
junior

Postby andra_ » Sun Mar 07, 2010 2:37 pm

Care e legea potrivit careia ar trebui sa primim bonuri de masa? As vrea sa fac sa ma adresez MS, dar nu stiu ce lege ne confera dreptul asta.

Enemy
elder
elder

Postby Enemy » Sun Mar 07, 2010 3:36 pm

nu cred ca tre sa te pierzi in legislatie, ia-o pe calea discriminarii.

dandanaua
senior
senior

Postby dandanaua » Mon Mar 08, 2010 3:12 pm

Raspuns de la Floreasca in problema cu bonurile de masa ale rezidentilor :
"Domnul director economic Stroe nu a luat inca o decizie in cazul bonurilor de masa ale rezidentilor" :lol:
Mai nou e decizia domnului director economic dc primesc sau nu rezidentii bonurile :lol: ?
Maine poate ca decide dl dir ec Stroe ca rezidentii trebuie sa lucreze pro-bono si nu mai primesc nici salarii ! :mrgreen:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Mar 08, 2010 5:03 pm

asta nue ste raspuns de la floreasca , este raspuns de la o lucratoare de la floreasca. floreasca iti raspunde doar daca ii adresezi intrebarea in scris.

sweet katy
junior
junior

Postby sweet katy » Mon Mar 08, 2010 5:43 pm

dandanaua wrote:Raspuns de la Floreasca in problema cu bonurile de masa ale rezidentilor :
"Domnul director economic Stroe nu a luat inca o decizie in cazul bonurilor de masa ale rezidentilor" :lol:
Mai nou e decizia domnului director economic dc primesc sau nu rezidentii bonurile :lol: ?
Maine poate ca decide dl dir ec Stroe ca rezidentii trebuie sa lucreze pro-bono si nu mai primesc nici salarii ! :mrgreen:

orice este posibil ,din pacate noi suntem cei care trebuie sa suferim dupa toata birocratia asta ,HAI sa-l ajutam la dnul Stroe sa ia o decizie ;)

dandanaua
senior
senior

Postby dandanaua » Mon Mar 08, 2010 5:59 pm

sweet katy wrote:
dandanaua wrote:Raspuns de la Floreasca in problema cu bonurile de masa ale rezidentilor :

orice este posibil ,din pacate noi suntem cei care trebuie sa suferim dupa toata birocratia asta ,HAI sa-l ajutam la dnul Stroe sa ia o decizie ;)

Tocmai ce a fost "ajutat" de mai multi colegi cu o plangere la Ministerul Sanatatii pentru administrarea defectuoasa a fondurilor pentru plata rezidentilor .

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Mar 08, 2010 10:46 pm

b3 pe 23 feb wrote:Din gura directorului financiar-contabil de la Floreasca: a trimis hartie la MS sa intrebe cum se aplica ordonanta legata de tichetele de masa in cazul rezidentilor si medicilor din UPU si SMURD, care sunt platiti din bugetul MS, si nu din fondurile spitalului. El considera ca acolo este o diferenta si ca, daca ar da bonurile de masa, este posibil ca intr-o luna, doua, trei, sa se trezeasca cineva ca nu trebuiau sa se acorde si sa fie cerute inapoi. Asa ca pentru a evita situatia asta, a ales sa amane cu cateva zile/saptamani bonurile pe ianuarie, pana raspunde MS in scris. Daca MS zice ca se pot da, le va da si Floreasca. [/director]

Daca nu, probabil ca celelalte spitale care au dat le vor cere inapoi :?

inteleg ca el era personajul pozitiv, binevoitor, etc; sau cel putin coperit, caci intrebase in scris la MS.

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Mar 09, 2010 6:41 pm

Eu doar relatasem, nu facusem nici un fel de apreciere asupra intentiilor/calitatilor lui. In general, caut informatii direct de la sursa, nu din auzite, presupuneri. El a oferit o explicatie pentru ce se intampla si a zis ca urmeaza sa vina un raspuns scris. De acolo se poate continua.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Return to “Viata in spital”