salarii
- 187.92a
- addicted
dc++ wrote:1907 wrote:bai TRIDENTULE, ce fel de sef al amrez-ului esti ? in loc sa mergi la minister sa negociezi marirea de salarii tu TE DUCI LA SERVICIUL PERSONAL de la urgenta? lucrul asta putea sa-l faca oricare dintre noi (sa intrebe la personal ) . Ce-i cu tine BAIAT te-ai dilit ? SAU NU MAI AI CREIER DELOC. DU-TE,BAI , LA MINISTRU! FA CEVA !
sau mai pe scurt: dar coana ma-** de ce nu se duce la ministru??tot pe la serviciul personal o arde cu balanescu?![]()

- 1907
- newbie
mesaj pt cei care ma tot injura pt interventia facuta ( adica pt TRIDENT SI CLONA SA -DC++, care am observat ca, de indata ce INDRAZNESTE cineva sa-l CRITICE pe TRIDENT , apare mai intai o reactie RELATIV civilizata din partea TRIDENTULUI, urmata de o reactie primitiva din partea clonei sale DC++ SI cele 2 CURCI -PC7 SI MELANIA care il tot pupa in fund ): chiar nu va inteleg. Sunteti multumite (voi,CURCILOR) de activitatea AMREZ-ULUI ? De cum ne apara interesele noastre ? De ceea ce s-a facut PT MARIREA SALARIILOR NOASRE , ALE REZIDENTILOR ? M-am legat de tine , TRIDENTULE, pt ca esti seful AMREZ-ULUI si TU TREBUIA SA FACI CEVA PT NOI.Observ ca asociatia infiintata de tine, TRIDENTULE, si de acolitii tai ESTE TOTAL INEFICIENTA. Te rog sa CONSTIENTIZEZI HILARUL SITUATIEI IN CARE TE AFLI. NU-I NIMIC. SE PARE CA ATATA POTI. MULTUMIM PT NIMIC!
P.S.: sper ca esti CLONA, DC++, pt ca altfel dai de gandit.....
- 187.92a
- addicted
- pc7
- elite
- 187.92a
- addicted
- Chingachgook
- addicted
- 187.92a
- addicted
- ciushka
- elder
avand in vedere ca poate si eu sunt o clona a individului care se autotintituleaza trident ma ofer benevol in in deplina concordanta cu juramantul lui hipocrat sa il fugaresc pe ala micu cu toporu.
(trident sa nu te umflii in pene ) multi au scris despre eminescu si l-au criticat dar nicunul nu a scris ca el.
ps :din cate tin eu minte rascoala din 1907 din punct de vedere al organizatorilor a fost cat de cat esec.asha ca ti-ai gasit simpati ule un id minunat judecatnd dupa ce scrii.da ,sunt mama omida reincarnata si stiu si ce lapte praf ai servit.
morala:decat sa faci gat sa faca altii treaba marsh la munca si fi un exemplu.nu poti sa ceri unui om sau la 2-3 sa faca ce ar trebui sa faca o masa de oameni.
presimt ca va veni un raspuns acid si total neintemeiat din partea respectivului taran
(trident sa nu te umflii in pene ) multi au scris despre eminescu si l-au criticat dar nicunul nu a scris ca el.
ps :din cate tin eu minte rascoala din 1907 din punct de vedere al organizatorilor a fost cat de cat esec.asha ca ti-ai gasit simpati ule un id minunat judecatnd dupa ce scrii.da ,sunt mama omida reincarnata si stiu si ce lapte praf ai servit.
morala:decat sa faci gat sa faca altii treaba marsh la munca si fi un exemplu.nu poti sa ceri unui om sau la 2-3 sa faca ce ar trebui sa faca o masa de oameni.
presimt ca va veni un raspuns acid si total neintemeiat din partea respectivului taran
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
-
- junior
-
- senior
-
- senior
salarii
Corect Clony!!!!!!!!!! Chiar asa daca va luati unul de celalat credeti ca ne da cineva ceva in plus la salar! D'aia nu avem noi sindicat si ne platesc astia cum vor ba de la 15 ian ba de 1 ian (anul1) ca nu suntem uniti frate nu ne aparam interesele!!!!!!!!!!!!!!!1 Stam sa ne scoatem okii!!
-
- elder
treaba asta imi aduce aminte de un banc ... se potriveste PERFECT cu situatia actuala.... primul din link
http://www.crazypc.ro/forum/showpost.php?p=19091&postcount=61
http://www.crazypc.ro/forum/showpost.php?p=19091&postcount=61
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS
- dc++
- junior
medstud wrote:da chiar nu mai e nici un moderator pe aici sa stearga posturile indivizilor astora, sunteti jalnici fratilor... mai nasol decat cei de prin spitale care se balacaresc intre ei ... felicitari pentru adaptarea la sistemul medical romanesc ... sunteti integrati
da frate asa e ,hai frate sa facem ceva ca asa nu se mai poate

un sindicat ,o greva.
hai sa fim uniti,hai sa ne integram

bah dar vbesc pe bune,nu mai e de gluma
- dc++
- junior
1907 wrote:mesaj pt cei care ma tot injura pt interventia facuta ( adica pt TRIDENT SI CLONA SA -DC++, care am observat ca, de indata ce INDRAZNESTE cineva sa-l CRITICE pe TRIDENT , apare mai intai o reactie RELATIV civilizata din partea TRIDENTULUI, urmata de o reactie primitiva din partea clonei sale DC++ SI cele 2 CURCI -PC7 SI MELANIA care il tot pupa in fund ): chiar nu va inteleg. Sunteti multumite (voi,CURCILOR) de activitatea AMREZ-ULUI ? De cum ne apara interesele noastre ? De ceea ce s-a facut PT MARIREA SALARIILOR NOASRE , ALE REZIDENTILOR ? M-am legat de tine , TRIDENTULE, pt ca esti seful AMREZ-ULUI si TU TREBUIA SA FACI CEVA PT NOI.Observ ca asociatia infiintata de tine, TRIDENTULE, si de acolitii tai ESTE TOTAL INEFICIENTA. Te rog sa CONSTIENTIZEZI HILARUL SITUATIEI IN CARE TE AFLI. NU-I NIMIC. SE PARE CA ATATA POTI. MULTUMIM PT NIMIC!
b soparlika tu nu vei fi niciodata sef la amrez,dar daca coana ma-** plange putin la ministru poate te face si pe tine sef la asociatia de locatari.
ha haha ha ha aha ,''tridentule tu tb sa faci ceva pt noi'' dar cine e ma tridentul asta?e ma-**?? noi am aflat ca EA iti da femeide jucarie and te face trident pe aici sa plangi pe forum

- 187.92a
- addicted
- 187.92a
- addicted
-
- junior
-
- junior
Lluati si va bucurati:
http://www.hotnews.ro/articol_64796-Toa ... ultate.htm
-
- elder
guerila wrote:Lluati si va bucurati:
noi nu suntem angajati de "firma"... noi lucram la stat
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS
- 1907
- newbie
catre seful AMREZ-ULUI (TRIDENT, DC++ sau cum te mai numesti tu pe forum):stai linistit NU MA INTERESEAZA NICI O FUNCTIE IN AMREZ. M-am legat de tine, pt ca tu esti SEFUL amrez-ului si tu trebuie sa aperi interesele noastre. te tot plangi de lipsa de implicare a celorlalti rezidenti, dar ai organizat si tu un miting , ceva si ai vazut ca nu a venit lumea ? cati oameni iti trebuie la conducerea amrez-ului? PRINCIPALA PROBLEMA A NOASTRA, A REZIDENTILOR E SALARIUL. Presupunand ca NU-I VORBA DE INCOMPETENTA la tine, TRIDENT, nu numarul mic de oameni e problema, ci TIMPUL, caci fiind SI REZIDENT pe dermato, SI PREPARATOR pe gastro, SI MASTERAND la biofizica, NU MAI AI TIMP SI DE NOI REZIDENTII DE RAND. Te sfatuiesc ca intre DOUA PUPATURI IN FUND SA VB SI DE SALARII ! daca rezolvi problema salariilor devii prietenul meu si te scot si in oras la o bere, dar cu conditia SA NU INCEPI DIN REFLEX SA MA PUPI ........ SI PE MINE, caci nu iti iese nimic. SPOR LA TREABA.......dar nu la aia cu pupatul.
-
- elder
- terim_terim
- senior
-
- junior
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- terim_terim
- senior
andy wrote:bai turcule, la ce ouale mele se refera ordonanta aia, sau te crezi pe forum de juristi aici?
Bai... nu stiu daca se refera la ouale tale, vreau sa cred ca nu suntem batuti in cap, odata ce scriu pe topicul asta si ultimile 10 pagini din el se refera la proiectul de ordonanta privind salarizarea personalul sanitar, e destul de evident la ce se refera ordonanta.
Indemnizatiile alea nu mai conteaza ca nu s-au aprobat iar daca te intereseaza despre ce era vorba citeste proiectul.
- rez_ista
- senior
terim_terim wrote:Indemnizatiile alea nu mai conteaza ca nu s-au aprobat iar daca te intereseaza despre ce era vorba citeste proiectul.
Hai, mai, nu te supara, frate ! Pai daca indemnizatiile alea nu mai conteza de ce mai pomenesti de ele in the first place...

Da' daca tot ai pomenit de ele, poate ne zici si noua cu ce se mananca astea, ca unii nu intelege limbajul juridic ca nu are neuroni alambicati, ... d'aia de juristi...

Pe bune, eu pot sa citesc oricate proiecte de lege, tot nu inteleg ce vor aia sa zica...asa cum si un avocat intelege o "laie" (scuze) din patogeneza sclerozei laterale amiotrofica.
Deci daca vrei, explica te rog...chiar daca nu conteaza ... tu ai adus primul vorba.