nu ti-ar fi venit ideea

gargaritza wrote:stie cineva daca s-or da azi bonurile de masa la floreasca?
gargaritza wrote:am trecut mai devreme pe acolo si am primit urmatorul raspuns: nu se stie daca se mai dau bonuri de masa pentru medicii rezidenti.
trident wrote:da, cei de la casierie si dureaza 20 de sec toata treaba.
nu ti-ar fi venit ideea![]()
sweet katy wrote:gargaritza wrote:am trecut mai devreme pe acolo si am primit urmatorul raspuns: nu se stie daca se mai dau bonuri de masa pentru medicii rezidenti.
mi se pare corect medicii rezidenti nu mai merita nimic,nici bonurinici un raspuns amabil de cate ori sunt deranjate doamnele de acl care sunt f ''ocupate'',e bine ca macar ne mai primesc pe sectii ca tot suntem in criza financiara sa nu le vina inca vreo idee sa ne dea cateva zile de concediu fara plata
ovidiu99 wrote:La sf ioan buc se dau bonurile pe ianuarie (pt rezidenti) (cel putin asa au spus la telefon)
b3 wrote:
Pai daca si la Sf Ioan inseamna ca doar Floreasca face figuri.
b3 wrote:Saptamana viitoare, daca nu se rezolva, se poate relua discutia, de data asta poate in scris, poate si mai sus etc. . Ideea este ca asa poate rezolvi ceva, poate-ti primesti banii, poate nu mai trebuie sa pierzi cate 5 minute si luna viitoare pt ei.
b3 wrote:wow, cand cineva ii zice domnului trident ca vomita sau ca e penibil, domnul trident se ofusca
a-yeb3 wrote:Fie ca e un rezident la manager sau la MS, fie ca e secretara ministrului care a aflat de la cumnata care are un vecin rezident si a aflat intamplator
b3 wrote:Daca-ti dau un exemplu cu un singur om care s-a luat la tranta singur, fara avocat, cu o institutie a statului, si a castigat 1 miliard de lei, nu bani de covrigi, zici ca ce conteaza,
trident wrote:cum eu nu spun "bai esti penibil", "esti prost" sau "esti jenant", inteleg sa nu spuna nimeni. sau incep si eu, de ce nu.
Users browsing this forum: No registered users and 31 guests