Se mai primesc primele de stabilitate?
- dr_
- elder
Re: Se mai primesc primele de stabilitate?
Eu cred ca se vor da primele.
-
- senior
angel25 wrote:monicutza21 wrote:cica ar trebui sa fim multumiti ca am primit salariile si bonurile...
eu zic ca medicii ar trebui sa fie multumiti ca nu fac si curat prin spitale si ca nu conduc chiar ei salvarile, asta ca sa se mai faca oleaca de economie![]()
sincer, sper sa nu se mai dea nici salariile, abia astept. pentru ca atunci o sa am confirmarea faptului ca milogi si sclavi comunisti, dornici de munca patriotica sunt si o sa fie tot timpul, sa-i vezi pe sobolani cum o sa stea disciplinati la munca sub deviza CINE SA FACA DACA NU FACEM NOI? ce penibili
In momentul in care nu se mai dau salariile nu mai mergem la serviciu... e simplu

- ares/tm
- elder
hm....tin sa-i dau dreptate lu angel
stii, la mine in spital, cand a fost o problema cu sporul de preventie, adica se vroia taierea lui pe motiv ca spitalul nu are bani, nimeni dintre colegii rezidenti n-a zis nimik
desi noi eram platiti din alta parte, deci n-aveam gara cu spitalul si cu fondurile lor
banuiesc ca la fel ar fi si daca n-am mai lua salariile
ni s-ar promite ca....si noi am merge ca fraierii la serviciu, ca, deh, bolnavii n-au nici o vina
si fosilele care ne sunt sefi si care iau bani in numele nostru de la pacienti, de exemplu, ar muri daca n-ar avea cine sa le scrie foile si sa le faca micile comisioane..........
stii, la mine in spital, cand a fost o problema cu sporul de preventie, adica se vroia taierea lui pe motiv ca spitalul nu are bani, nimeni dintre colegii rezidenti n-a zis nimik
desi noi eram platiti din alta parte, deci n-aveam gara cu spitalul si cu fondurile lor
banuiesc ca la fel ar fi si daca n-am mai lua salariile
ni s-ar promite ca....si noi am merge ca fraierii la serviciu, ca, deh, bolnavii n-au nici o vina
si fosilele care ne sunt sefi si care iau bani in numele nostru de la pacienti, de exemplu, ar muri daca n-ar avea cine sa le scrie foile si sa le faca micile comisioane..........
i can resist everything except temptation
-
- senior
Intr-adevar, pacientii nu au nici o vina, asta e cert.
Cat despre rezidenti, si eu am colegi pe care nu-i intereseaza de ce nu au primit prima, cred ca nici nu au habar ca in alte centre s-a dat...
Cat despre rezidenti, si eu am colegi pe care nu-i intereseaza de ce nu au primit prima, cred ca nici nu au habar ca in alte centre s-a dat...
- ares/tm
- elder
si eu ce vina am ca nu-mi pot plati intretinerea??/sau ca nu am bani de bere??/e o mentalitate gresita
cand cei de la cfr fac greva, de ex, le pasa lor de calatori?
cand cei de la cfr fac greva, de ex, le pasa lor de calatori?
- AvLee
- elder
Eu deja sunt in greva. 

AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- marmotul
- elite
angel25 wrote:monicutza21 wrote:In momentul in care nu se mai dau salariile nu mai mergem la serviciu... e simplu
acum esti doar amuzanta? /:) sa fim seriosi, rezidentii si o parte din medicii tineri au gena sclavului impregnata in structura, sunt lipsiti de personalitate si au limba adaptata pentru pupatul si linsul in c.ur, asa ca nu mai vorbi de utopii, nimeni nu o s faca greva ... cine sa faca? sclavii astia?
tu pe ce specialitate esti rezi de esti asa ofticat\a?

- ares/tm
- elder
Spitalul de Urgenta Floreasca nu a acordat prima de stabilitate întrucât jurista unitatii sanitare a interpretat legea diferit de cei din alte spitale. Directorii financiar-contabili au reclamat însa ca prima de stabilitate pentru Unitatea de Primiri Urgente, rezidenti si cercetare, alocata prin bugetul de stat, nu a fost primita. Întrebat despre aceasta situatie, ministrul sanatatii a explicat ca, prin diminuarea bugetelor Directiilor de Sanatate Publica, sigur au fost reduse si aceste tipuri de prime. Managerii unitatilor sanitare au spus, de asemenea, ca dincolo de banii de salarii, trebuie gândita politica financiara care îl vizeaza direct pe bolnav. Totodata, ei au anuntat ca au postat pe site toate cheltuielile unitatilor sanitare, asa cum a cerut Ministerul Sanatatii.
cum d-zeu exista asa ceva????
- BBUBU
- junior
stati linistiti!sunt stagiar la sp Sacele din BV si am primit vineri prima de stabilitate. Sunt sigur ca se va da la toata lumea mai devreme sau mai tarziu!! 

[b][b]" cine are noroc are, cine n-are, n-are!!"[/b][/b]
- ares/tm
- elder
am luat prima, spitalul odobescu timisoara
-
- newbie
ares ce spital te plateste?judeteanu nu a dat prima cel putin la 14.30 nu era pe card.se pare ca suntem singurii din tm fara prima 

- crisstallus_cris
- senior
La Constanta nici salariul nu a intrat,de prima nici nu mai vorbim ca e doar un vis....Luna asta NU ni se va da.
nothing to gain,so much to lose...as a doctor
- ares/tm
- elder
maternitatea odobescu ma plateste
am auzit ca si municipalul a dat
judeteanu...e in buda cu datoriile....
am auzit ca si municipalul a dat
judeteanu...e in buda cu datoriile....
-
- senior
Incet, incet se pare ca noi ramanem singurii fara minunata prima...Ceea ce nu inteleg eu, ce are spitalul care are datorii cu prima de stabilitate acordata de minister? 

-
- senior
ares/tm wrote:Spitalul de Urgenta Floreasca nu a acordat prima de stabilitate întrucât jurista unitatii sanitare a interpretat legea diferit de cei din alte spitale. Directorii financiar-contabili au reclamat însa ca prima de stabilitate pentru Unitatea de Primiri Urgente, rezidenti si cercetare, alocata prin bugetul de stat, nu a fost primita. Întrebat despre aceasta situatie, ministrul sanatatii a explicat ca, prin diminuarea bugetelor Directiilor de Sanatate Publica, sigur au fost reduse si aceste tipuri de prime. Managerii unitatilor sanitare au spus, de asemenea, ca dincolo de banii de salarii, trebuie gândita politica financiara care îl vizeaza direct pe bolnav. Totodata, ei au anuntat ca au postat pe site toate cheltuielile unitatilor sanitare, asa cum a cerut Ministerul Sanatatii.
Si eu am citi in presa chestia asta cu diminuarea bugetelor, si deci si a primelor. Intreb din nou retoric: numai la Mures s-a diminuat bugetul???????????
- crisstallus_cris
- senior
monicutza21 wrote:ares/tm wrote:Spitalul de Urgenta Floreasca nu a acordat prima de stabilitate întrucât jurista unitatii sanitare a interpretat legea diferit de cei din alte spitale. Directorii financiar-contabili au reclamat însa ca prima de stabilitate pentru Unitatea de Primiri Urgente, rezidenti si cercetare, alocata prin bugetul de stat, nu a fost primita. Întrebat despre aceasta situatie, ministrul sanatatii a explicat ca, prin diminuarea bugetelor Directiilor de Sanatate Publica, sigur au fost reduse si aceste tipuri de prime. Managerii unitatilor sanitare au spus, de asemenea, ca dincolo de banii de salarii, trebuie gândita politica financiara care îl vizeaza direct pe bolnav. Totodata, ei au anuntat ca au postat pe site toate cheltuielile unitatilor sanitare, asa cum a cerut Ministerul Sanatatii.
Si eu am citi in presa chestia asta cu diminuarea bugetelor, si deci si a primelor. Intreb din nou retoric: numai la Mures s-a diminuat bugetul???????????
Se pare ca si in Cta.
- ares/tm
- elder
Si eu am citi in presa chestia asta cu diminuarea bugetelor, si deci si a primelor. Intreb din nou retoric: numai la Mures s-a diminuat bugetul???????????[/quote]
parca s-a mai discutat pe-aici:se folosesc de bani pt a-si plati din datorii
io as face sacndal
parca s-a mai discutat pe-aici:se folosesc de bani pt a-si plati din datorii
io as face sacndal
-
- senior
Nu stiu la cine sa ma mai duc, am fost la directoarea RUNOS care nu m-a lamuritprea mult, era ofuscata de ceea ce se vb in spital: cum ca banii i-au primit dar stau sa faca pui prin conturi, ca asta e calomnie etc, etc. Mesajul subliminal a fost sa fim multumiti ca ne-am primit salariile si bonurile de masa, cat despre prima ei au facut din nou cerere la minister si deocamdata nu se stie nimik. Singura solutie e sa ma apuc sa sun pe la minister...
- ares/tm
- elder
nu asa, ca n-ai bani de aruncat pe telefon
fa o cerere catre conducerea spitalului, in care iti expui punctul de vedere
spui ca toti colegii au primit prima, dai si exemple de spitale, nu se poate sa nu fi ajuns si la voi
cauta articolul de lege in care se zice ca prima trebuie platita pana pe 30 iunie, bagi si asta acolo si ceri explicatii
ii dai nr de inregistrare de la registratura spitalului, iti faci o copie
semnati-va mai multi pe ea
iar chestia cu salariile e...laba....noi suntem platiti integral de la minister, vezi ordonanta pt finantarea rezi
fa o cerere catre conducerea spitalului, in care iti expui punctul de vedere
spui ca toti colegii au primit prima, dai si exemple de spitale, nu se poate sa nu fi ajuns si la voi
cauta articolul de lege in care se zice ca prima trebuie platita pana pe 30 iunie, bagi si asta acolo si ceri explicatii
ii dai nr de inregistrare de la registratura spitalului, iti faci o copie
semnati-va mai multi pe ea
iar chestia cu salariile e...laba....noi suntem platiti integral de la minister, vezi ordonanta pt finantarea rezi
- vampyblue
- senior
ar putea sa puna cineva link-ul catre ordonanta ce reglementeaza salarizarea rezidentilor?de fapt si catre textul legii de baza si catre ordonanta?
numarul de la departamentul de salarizare/finante sau cum ii zice din cadrul ms il are careva?centrala suna in gol...cel putin la mine..
saru'mana
numarul de la departamentul de salarizare/finante sau cum ii zice din cadrul ms il are careva?centrala suna in gol...cel putin la mine..
saru'mana
- d'Arc
- elder
nici eu n-am luat prima. sefa runos de la spitalul meu zice ca a facut cerere la minister dar ca nu s-au trimis banii.
now go find the truth
now go find the truth

- dr_
- elder
monicutza21 wrote:"Tocmai pentru că ştiu sistemul şi problemele cu care se confruntă un medic tânăr, am avut suficiente argumente pentru a-mi convinge colegii să păstrăm sporurile angajaților din spitale. Mai mult, vreau să informez medicii rezidenți că, în 15 zile, vor primi și cel de al 13-lea salariu, deoarece a fost aprobat bugetul de stat. Mai mult, îi rog pe medicii rezidenți să îmi semnaleze dacă există spitale care nu respectă legea şi nu acordă toate sporurile la care au dreptul"
Cum as putea eu, un biet medic rezident sa ii semnalez dlui. ministru Bazac ca nu ne-au fost "acordate" primele de stabilitate, sa trimit mii de mail-uri la ministerul sanatatii, sa sun intr-o disperare la minister...Chiar nu-mi dau seama ce as putea sa fac
Aceste cuvinte vin chiar de la nenea ala care in emisiune la TVR avea impresia ca un rezident de anul 1 are 20 de milioane...
Cat tupeu...
- ares/tm
- elder
da si tu un search pe "goagal" si gasesti exact ordonanta aia
-
- senior
dr_bang wrote:nici eu n-am luat prima. sefa runos de la spitalul meu zice ca a facut cerere la minister dar ca nu s-au trimis banii.
now go find the truth
Asta zice si sefa serviciului runos de la spitalul meu, si ca a mai facut o cerere si tot nu se stie nimik...
- vampyblue
- senior
mda..am gasit ordonanta...dar nr de la resurse umane sau salarizare nu...doar nr de la centrala ministerului ce suna in gol... 

- d'Arc
- elder
monicutza21 wrote:tot nu se stie nimik...
stai numa sa ma apuce pe mine piticeii... ca in tot muresul asta nu gasesc 2-3 rezidenti cu care sa ma apuc de stresat pe fir inapoi de la spital pana la minister ca sa-mi dau seama unde se incurca niste itze.
de cand cu faza cu bonurile n-am reusit sa ma calmez destul cat sa ma tina sa fac scandal ca-mi intarzie sistematic salariul, ca nu vad fluturasi, ca nu vine prima, etc. pana una alta mai aflu cate una, cum ca, de exemplu, cica salariul imi intarzie din cauza ca desi ministerul trimite banii, trezoreria imi primeste unitatea sa depuna hartiile abia in 15, zi in care ar trebui sa pun eu mana pe ei. asta dupa ce m-au plimbat printr-un labirint de explicatii care mai de care mai sf.
astept sa prind un moment in care sa n-am atatea garzi de tratat pacienti de mefe in upu si atunci dorm bine si ma pun iar pe facut putina vraiste in sistemul asta mocirlos.
- ares/tm
- elder
bravo
da nu-nteleg, cum e cu salariile, ii drept ca si io il iau dupa 20, da altii cum il iau fix pe 15?
lor le primeste trezoreria hartiile???
alt sf
da nu-nteleg, cum e cu salariile, ii drept ca si io il iau dupa 20, da altii cum il iau fix pe 15?
alt sf
- pc7
- elite
in contractul vostru de munca ce data de salariu e trecuta? Nu stiu de ce, dar si eu am crezut multa vreme ca data de salariu e 15, dar in contract e 17.
Life's not fair, get used to it
- d'Arc
- elder
ares/tm wrote:bravo
alt sf
tu unde lucrezi in TM? nu sunteti toti rezii sub acelasi spital? sor-mea e pe mm si isi ia salariul fix in 15.
- d'Arc
- elder
pc7 wrote:in contractul vostru de munca ce data de salariu e trecuta? Nu stiu de ce, dar si eu am crezut multa vreme ca data de salariu e 15, dar in contract e 17.
In sistemul bugetar, plata salariilor este reglementata prin Legea nr. 500/2002 privind finantele publice. Incepand cu 1 ianuarie 2005, salariile sunt platite o singura data pe luna , in perioada 5-15 a fiecarei luni, pentru luna precedenta .
- ares/tm
- elder
deci, contrar a ceea ce crezi tu, in timisoara sunt multe spitale
io is platita de maternitatea odobescu, oficial spital clinic de obstetrica-ginecologie dr d popescu
data de platit salariul din contract e 15
nu am luat never ever salariul inainte de 20 ale lunii, de 4 ani de zile
cica ele tre sa trimita ceva hartii cu nasterile, bla,bla la cnas, desi io nu am treaba cu asta
ideea e ca le e lene sa mearga de 2 ori pe luna la bancaa
asa ca ne da salariul impreuna cu ceilalti
bine ca am luat prima si bonurile sunt la zi
io is platita de maternitatea odobescu, oficial spital clinic de obstetrica-ginecologie dr d popescu
data de platit salariul din contract e 15
nu am luat never ever salariul inainte de 20 ale lunii, de 4 ani de zile
cica ele tre sa trimita ceva hartii cu nasterile, bla,bla la cnas, desi io nu am treaba cu asta
ideea e ca le e lene sa mearga de 2 ori pe luna la bancaa
asa ca ne da salariul impreuna cu ceilalti
bine ca am luat prima si bonurile sunt la zi
- ares/tm
- elder
by the way, ati auzit-o p-aia cu cardurile?
ca nu mai sunt obligatorii pt plata salariilor???
daca sunteti suparati, cereti banii prin caserie
ca nu mai sunt obligatorii pt plata salariilor???
daca sunteti suparati, cereti banii prin caserie
- iuli82
- junior
Sf. Pantelimon a dat azi prima de stabilitate
- gargaritza
- senior
am fost azi lafloreasca si doamnele de la salarizate erau stresate si ocupate sa calculeze primele.deci se dau.....
-
shmer wrote:dupa cum s-a stabilit anul trecut, anul acesta ar trebui sa fie 3 prime de stabilitate, fata de 2 cat erau in 2008
2,3 prime de stabilitate??? pai deja o sa ma gandesc la un sejur in dubai

-
- senior
Serios? La unele spitale care au intarziat cu prima de stabilitate se zvoneste ca s-ar da totusi??? There is hope after all????????!!!!!!!!!!
- ares/tm
- elder
speranta moare ultima
s-or fi speriat tantele de la runos de voi si nu-si mai iau ingrediente de zacusca din prime
s-or fi speriat tantele de la runos de voi si nu-si mai iau ingrediente de zacusca din prime
-
- senior
Cica la noi in spital a venit ceva hartie, cum ca medicii (nu era specificat care dintre ei) vor primi prima de stabilitate in 1 - 2 transe pana la sfarsitul trimestrului 3...Deci vom lua prima odata cu cealalta... asta e primul raspuns mai ferm cum ca vom primi si noi prima la Mures...
- crisstallus_cris
- senior
In Cta se zvoneste ca s-ar da prima totusi la sfarsitul lunii.O sa vedem!
- dr_
- elder
la sfarsitul lumii