schimbare specialitate in timpul rezidentiatului
- Chingachgook
- addicted
mda, toti aveti motivatii beton (eventual medicale), dar nu le puteti face publice.
erai pe cardio si ti-a cazut o ureke?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- junior
kooksee wrote:mda, toti aveti motivatii beton (eventual medicale), dar nu le puteti face publice.
Ma rog, daca tu ai avea o boala, te-ai grabi sa o expui pe Internet?Eu am vrut doar sa aflu niste informatii, dar daca unii tot insista sa-mi expun probleme medicale pe net, mai bine o las balta!
- danhia
- elite
-
- junior
-
- junior
danhia wrote:pt chilly billy...speram ca ti-am fost de folos cu informatii adapatate la situatia ta atat de secreta.
insa pt cei care vor sa se transfere pt motive serioase de sanatate, calea cea mai logica si mai practica mi se pare sa te duc sa intrebi oficialii.
secretomania salveaza Romania.
Multumesc!
-
- junior
ba se fac transferuri
Mergand la centru de perf. ca sa-mi schimb stagiu, una din tipele de acolo, vazand ca sunt la SMC (spit.militar) m-a rugat sa duc o foicica la un domn dr. din SMC de la ATI. Acea foicica era decizia semnata si aprobata de transfer a d-lui Dr.(Rezident anul V) CIOCANEA ADRIAN IONUT de pe m.de urgenta pe ati, adik de JOS IN SUS. Asta a fost acum vreo 3 saptamani, deci chestia cu transferurile blocate de ministru este vrajeala. E blocat doar pt unii. Nici n-are rost sa mai vorbim despre asta fiindca minaria e la nivel prea inalt (de ministru).
Cred ca tanti aia nu a stiut ca e asa minarie de mi-a dat mie foaia. Prost am fost ca nu m-am gandit sa fac un xerox.
Cred ca tanti aia nu a stiut ca e asa minarie de mi-a dat mie foaia. Prost am fost ca nu m-am gandit sa fac un xerox.
- Chingachgook
- addicted
si nu ai rupt foaia?!?!?!!?!?!?
si apoi faceam un circ daca venea sa mi-o ceara....
si apoi faceam un circ daca venea sa mi-o ceara....
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Tutza
- elder
-
- newbie
Scuze ca imi introduc si eu nasucul,am citit ce tot ati scris aici pe forum.Dar fratilor....sa revenim cu picioarele pe pamant.Cati dintre noi care poate au luat punctaje mai mici l-ar conveni sa treaca pe specialitatile de mai sus?Eu am luat pedi,nu pot sa zic ca e rau dar nici nu e ce mi-am dorit.Dar sa fim realisti....nu cred ca pot sa schimb specialitatea cu diabet(pt ca asta doream).
Cat despre schimbarea de pe mf pe gineco.....
ma faceti sa rad...credeti ca poate cineva face asta cinstit?Sunt sigura ca nu
Cat despre schimbarea de pe mf pe gineco.....

-
- elder
- Khaos
- senior
Am cistigat procesul cu Ministerul Sanatatii !! Instanta a admis cererea mea, a respins intimpinarea lor si a fost anulat ordinul care interzicea schimbarile de specialitate ca fiind neconstitutional. Daca nu vor face recurs in termenul legal (15 zile de la comunicare) atunci vor fi libere schimbarile pe motive medicale. Oricum, pina sa faca recurs, este valabila hotarirea judecatoreasca. Spor la treaba!
×›×™ ×”×¢×•×œ× ×”×•× ×¨×§ ×ª×—× ×” של זמן
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
×ת מחפשת סודותיו בכל ×¤×™× ×”
ומתפללת שתגלי ×ות×
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.
- 187.92a
- addicted
Khaos wrote:Am cistigat procesul cu Ministerul Sanatatii !! Instanta a admis cererea mea, a respins intimpinarea lor si a fost anulat ordinul care interzicea schimbarile de specialitate ca fiind neconstitutional. Daca nu vor face recurs in termenul legal (15 zile de la comunicare) atunci vor fi libere schimbarile pe motive medicale. Oricum, pina sa faca recurs, este valabila hotarirea judecatoreasca. Spor la treaba!
FRATELE MAU ALB ESTI BELEA!!!
CONGRATS
- cb
- junior
Re: schimbare specialitate in timpul rezidentiatului
doctor bv wrote::P stie cineva cum se poate face schimbarea specialitatii in timpul reidentiatului ?
daca esi dispus sa dai o anumita suma de bani ,nu exorbitanta -pana in 3000 euro,se poate aranja.pt detalii vbim pe pm