auzi mai kooksee,da tu pe ce specialitate esti,asa de curiozitate?pe derma cumva?quote]
cred ca vb cu danhia de radio

kooksee wrote:chilly-willy wrote: lasand modestia la o parte am dovedit amandoi am demonstrat ca poate exista o discutie polemica civilizata pe acest forum fara injurii epitete si altele asemenea.
![]()
![]()
nasol daca in acceptiunea voastra o discutie polemica civilizata se duce cu argumente lacrimogene "crescut in puf, nu a a vut nimeni grija de mine, sindrom anxios, purtat singur de grija". SO WHAT?
Pana acum nu a fost nimeni capabil sa aduca un motiv serios pentru transfer.
kooksee
ps, sa nu uitiriss wrote:ti-a fost putin frica cand ai fost la repartitii sa iti alegi o spec.mai solicitanta sa zicem,pt ca pur si simplu erai prea obosi
alegerea specializarilor s-a facut la ceva distanta dupa examen.
kooksee
kooksee wrote:ce sa-i faci, daca m-a crescut mama in puf, imi permit sa fiu arogant.
sunt mefist pentru ca asa am vrut (nu stiu daca poti sa concepi asta) si daca o sa vreau vreodata sa fiu altceva o sa mai fac un rezi.
eu tot nu reusesc sa vad motive serioase pentru transfer (altele decat cel perfect plauzibil ca "nu imi place"). da-mi tu exemple.
kooksee arogantu'
danhia wrote:mda. daca schimbi specialitatea, in jos nu in sus decat dupa ce dai rezi din nou pierzi un an aiurea facand ceva ce nu iti place, care nu-ti va folosi la mai nimic. sigur unele stagii se pot echivala. cred ca te poti razgandi , mi se pare ok. oricum , garantat ca cei ce au luat rezi il vor lua si a"n"-a oara si chair mai sus ca prima data.
cat despre chestii ca trac de examen m dureri de masele si alte alea mi se apr copilaresti. daca pana acum nu ai invatat cum sa te prezinti la un examen nu e de bine. daca ar fi ca in strainatate unde interviul sta de multe ori la baza acceptarii tale pe un post , probabil ca multi ar claca imediat, factorul emotional fiind si mai mare.
kooksee wrote:lasa ca stiu eu ca si tu ai crescut in puf
kooksee wrote:lasa ca stiu eu ca si tu ai crescut in puf
lulutza wrote:eu as face epidemio, mi se pare interesant.
brigaela wrote:Acum doi ani, in 2004, primul post de anatomie patologica s-a luat pe la pozitia 250 si ultimul undeva in ultimii 50. Intre timp salariile au mai crescut asa ca e posibil sa se termine ceva mai repede. Nu mult mai repede, insa.
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests