REZIDENTIAT MF -info utile
- Chingachgook
- addicted
Re: REZIDENTIAT MF -info utile
iti urez succes.
ai fix atitudinea potrivita ca sa reusesti in viata
ai fix atitudinea potrivita ca sa reusesti in viata
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- junior
Va multumesc foarte mult! Mesajul dvs. fost realmente o surpriza placuta si as vrea mult sa cred ca urarea dvs. a fost intru totul lipsita de ironie!
-
- newbie
trident si kooksee = doi atoatestiutori retardati frustrati
Get a life boys! si... mai lasati mana dreapta sa se odihneasca!
respectele mele
semneaza retardatu!
Get a life boys! si... mai lasati mana dreapta sa se odihneasca!
respectele mele
semneaza retardatu!
- 187.92a
- addicted
ce sa zica si retardatu... 
dr. X, eu respect oamenii care intai se respecta pe sine- vezi particulul "dr." in username.
daca stiti ca Blas nu e Colentina atunci e perfect, eu sunt multumit, adevarul stiintific a esit la suprafata.

dr. X, eu respect oamenii care intai se respecta pe sine- vezi particulul "dr." in username.
daca stiti ca Blas nu e Colentina atunci e perfect, eu sunt multumit, adevarul stiintific a esit la suprafata.
- mikidutza
- newbie
cursuri mf rezidenti 2010
acesta este linkul de unde cei interesati pot downloada cursurile profesorului matei.
linkul este valabil 10 zile.
http://dl.transfer.ro/cursuri_mf_1-4-tr ... 334243.rar
-
- junior
Total de acord si foarte frumos din partea dvs., Dle Trident! Aplicand principiul dvs., rezulta ca si dvs. va respectati pe dvs. insiva , nu-i asa ??
Evident, ati vrut sa scrieti « Bals » si nu « Blas », iar adevarul a « iesit » si nu a « esit »..Departe de mine gandul ca nu cunoasteti normele ortografice ale limbii române.. mai ales ca jonglati atat de lejer si cu engleza si cu româna ca se intampla (cateodata) sa le mai confundati.. chiar daca au fost- pe ici, pe colo- niste mici scapari, au fost- clar !- din cauza vitezei si in numele bascaliei ce trebuie administrata cu orice pret, oricand, oriunde si oricui..
In ceea ce ma priveste, acest ping-pong verbal s-a incheiat, nu de altceva, dar nu as vrea sa ne pierdem timpul, nici dvs., nici eu (imaginati-va.. ma respect si eu.. !!)
Evident, ati vrut sa scrieti « Bals » si nu « Blas », iar adevarul a « iesit » si nu a « esit »..Departe de mine gandul ca nu cunoasteti normele ortografice ale limbii române.. mai ales ca jonglati atat de lejer si cu engleza si cu româna ca se intampla (cateodata) sa le mai confundati.. chiar daca au fost- pe ici, pe colo- niste mici scapari, au fost- clar !- din cauza vitezei si in numele bascaliei ce trebuie administrata cu orice pret, oricand, oriunde si oricui..
In ceea ce ma priveste, acest ping-pong verbal s-a incheiat, nu de altceva, dar nu as vrea sa ne pierdem timpul, nici dvs., nici eu (imaginati-va.. ma respect si eu.. !!)
- gaurav_singh_md
- elder
medicina de fam is dying in romania. check out the new archaic regulations put in place by ms.
- 187.92a
- addicted
and also plis do check ap the iq of the old MFs, and the MF resid as well - to strenghten the wordz of my antevorbitor - the future of the Fm in ro is compromised, regardless/ any involvment of the legiuitor
-
- senior
Re: cursuri mf rezidenti 2010
mikidutza wrote:acesta este linkul de unde cei interesati pot downloada cursurile profesorului matei.
multumim draga....sunt doar 4 cursuri????
- mikidutza
- newbie
yrys wrote:mikidutza wrote:acesta este linkul de unde cei interesati pot downloada cursurile profesorului matei.
multumim draga....sunt doar 4 cursuri????
pana acum da, nu le primim in avans. am incercat sa i le cer secretarei si pe urmatoarele dar nu a vrut sa mi le dea.
-
- newbie
mikidutza wrote:acesta este linkul de unde cei interesati pot downloada cursurile profesorului matei.
multumim!
-
- newbie
poate cineva sa-mi dea si mie cursurile? nu am fost pe faza in cele 10 zile. abia astazi am aflat de ele. pls. multumesc
- alina_ok
- elder
neatza! am o intrebare! daca sunt detasata pe alt centru universitar unde dau examenul de final de stagiu, in bucuresti sau in iasi?
khabi kushi khabie gham...
-
- junior
alina_ok wrote:MumaPadurii wrote:alina_ok wrote:mie mi-a iesit infectie cu: HIV, HVB, proteus, litiaza renala, tumora pe creier, afectare suprarenaliana severa, scleroza, anemie, viermi intestinali si inca multe altele. tin minte perfect pentru ca m-a afectat. intr-un cuvant eram TERMINATA.
[...]
sincera sa fiu m-a cam speriat tanti o leaca si a doua zi am fost la policlinica, cu jalba in mana, si mi-am facut analizele de sange, de urina, testari pt HIV, hepatita, ECO
[...]
ei se bazeaza pe prostia omeneasca, asta e tot.
![]()
![]()
![]()
Cea mai tare poveste pe care am auzit-o de mult timp. Ai dreptate, dar ce sa-i faci, prostia se plateste.alina_ok wrote:ca sa ii instalez windowsul pe calculatorul care il folosea pentru asa numitul bioptron. pentru ca i-am instalat win-ul si restul programelor care mai trebuiau pentru ca aparatul ala sa functioneze, mi-a facut gratis si mie o scanare.
Bioptron e un aparat care foloseste lumina polarizata, nu cred ca are treaba cu scannerul.
pai nah asa spunea tantea aia ca se numeste aparatul ala „minune”, bioptron. cea mai mare descoperire a erei noastre, mai rau ca la teleshoping. si mai incerca sa ma convinga ca medicii nu accepta procedura pentru ca e prea ieftina si ca ei vor sa castige bani de aia se complica in tehnici invechite si prescriu sute de feluri de medicamente, cand totul se rezolva asa de simplu........ eu m-am obisnuit sa ascult toate prostiile oricat de mari ar fi ele, pentru ca mi-e rusine sa ma pun in gura cu cineva mai in varsta. dar cred ca procedez gresit.
Nope!e OBERON(ala cu castile pe urechi)rusesc.Mai este SCIO/QXCI(american) in care ti se pun electrozi la maini,picioare si cap,PERESVELT(rusesc)unde aplici o mana pe un dispozitiv de scanare.Toate omologate si cu drept de utilizare in UE.Pentru toate se fac cursuri in cadrul facultatii de medicina Cluj,aprobate de minister.Iar pentru SCIO/QXCI se fac cursuri si in Ungaria.Disciplina se numeste biorezonanta(popular),medicina cuantica(oficial) si exista posibilitatea de doctorat in 2 orase:Moscova si Geneva.
Din pacate in Ro nu exista lege care sa determine obligativitatea acestor cursuri(aparatele necesita interpretare)iar majoritatea celor ce le utilizeaza biorezonanta sunt doar pe imbogatit.Sunt extrem de putini cei care au facut aceste cursuri si care aplica metoda cu simt de raspundere.
-
- junior
felicitari dr.x toata stima si respectul .jos palaria
-
- junior
Stiti cumva se tine curs mf anul 1?daca da,unde si la ce ora?multumesc!
- roxany
- junior
Da, se tine de prin martie, in fiecare marti, la ora 16, in amfiteatrul SUUB. Vezi ca mai e putin si vine chiar examenul!
-
- junior
Roxany,multumesc.
- roxany
- junior
Cu placere, dar eu zic sa incerci sa-ti faci rost de cursuri de la colegi, pentru ca, asa cum am spus mai devreme, examenul va veni destul de curand. Cel scirs, ca de cel practic, cu medicul indrumator, sper ca stii.
-
- newbie
Am intarziat 2 zile cu fisa de pontaj.Stie cineva daca o mai primesc cei de la floreasca?Multumesc anticipat!
-
- senior
poti sa le duci si sa le spui ca s-a intamplat ceva imp de nu ai dus-o....o sa te traga putin de urechi, dar nu mia mult de atat....
-
- newbie
Roxany, poti sa ne dai mai multe informatii despre examenul practic? Eu nu stiu nimic despre el.
2 pe un cont - inginer si medic
-
- junior
stai linistit...e doar o nota pe care ti-o da medicul de familie,cel la care ai facut stagiul de mf...
-
- newbie
Daca nu pot da examenul de mf anul 1,la sfarsitul lunii acesteia cand se mai poate da?Se prelungeste rezi in cazul in care nu il dai?
-
- junior
poti sa-l mai dai in anul 2..nu afecteaza perioada rezidentiatului...
- alina_ok
- elder
salutare, daca am fost detasata pe toata perioada modulului de mf intr-un judet care apartine de alt centru universitar unde ar trebui sa dau examenul, in bucuresti sau in celalat centru?
mi-e sila la gandul ca as putea fi obligata sa dau in "celalat centru" care e iasul.....
mi-e sila la gandul ca as putea fi obligata sa dau in "celalat centru" care e iasul.....
-
Pana la urma care este data exacta a examenului scris la MF Bucuresti, 6 iunie, 26 iunie, 6 iulie sau alta, ca din cati am intrebat au auzit alta data la curs!
-
- junior
-
drcirstea wrote:Pana la urma care este data exacta a examenului scris la MF Bucuresti, 6 iunie, 26 iunie, 6 iulie sau alta, ca din cati am intrebat au auzit alta data la curs!
Se voia o intrebare, se pare ca am pus semnul gresit. Deci stie cineva exact data examenului?
-
- senior
va rog mult, cine are cursuri de medicina de familie pt examenul care tocmai va sa vina.....faceti si voi un post pe aici!
si inca ceva: cine stie unde si cand este examenul de final de curs de medicina de familie, dati si voi o veste pe acilea prin internet!
va multumesc!
si inca ceva: cine stie unde si cand este examenul de final de curs de medicina de familie, dati si voi o veste pe acilea prin internet!
va multumesc!
- mazarica
- newbie
azi la curs prof a zis 6 iulie dar pentru ca nu toata lumea se poate prezenta va mai fi si pe 13 iulie. cursurile in format electronic nu le am.
. poate colegii care le-au postat ,,,,,,,,,

-
- junior
cine are cursurile de mf in format electronic?
- tantarica
- junior
cine are rotatia de stagiul med int pe 31.06.in cazul meu 31.06 este ultima zi pe mf.Am inteles ca primul pas este obtinerea acordului din partea spitalului unde vei face urmatorul stagiul.
cine ma poate lamuri mai mult?.merci mult!
- alina_ok
- elder
tantarica wrote:cine are rotatia de stagiul med int pe 31.06.in cazul meu 31.06 este ultima zi pe mf.Am inteles ca primul pas este obtinerea acordului din partea spitalului unde vei face urmatorul stagiul.
pai du-te si cere acord de la spitalul care e cel mai aproape de tine. totusi eu am fost marti si mi-am facut rotatie de stagiu si detasare si am vazut ca cei care veneau pentru rotatie de stagiu in bucuresti nu aveau nici un acord, spuneau doar ca vor sa faca modulul cutare la spitalul cutare si atat. iti da pe loc si rotatia si detasarea.mie nu mi-a venit sa cred, la cat am umblat in ianuarie dupa adeverinta aia, acu mi s-a parut ca am ajuns in rai.
- tantarica
- junior
merci mult alina_ok,deja am facut cererea pt Caritas pt cele 4 luni de mi,asa ca o formalitate caci anul trecut nu am luat ce imi doresc cu punctajul meu de *****: 697.In nov anul asta treb sa mai pun cel putin inca 150 de p peste nota de anul trecut.Multa bafta!
-
- senior
chiar nu ne ajuta nimeni..??/....poate colegi mai mari care au facut acest modul si mai au "din greseala" aceste cursuri ...sa ne dea si noua o mana de ajutor....ce naiba doar nu mai suntem in liceu fratilor..e timpul sa ne maturizam si sa ne schimbam mentalitatea...nu vedeti ca nu suntem uniti,nu ni se dau salariile dar noi nu facem nimik...ni se scad salariile si iar nu facem nimic.....hai sa o tinem tot asa...sa ne suparam unii pe altii,,ca ala nu merge la cursuri si de ce domle sa-i dau eu curs....ca sa ia el nota mai mareee....helloooo,gradinita s-a terminat demult!!!!! 

- soricel
- elder
eu zic ca ce faci tu e gradinita. sau manipulare. adica buey, eu mi-s dashtept ca nu ma duc la curs, da voi sunteti puerili ca nu-mi dati si mie hartia, de-va dreaq! e bine asa?
parca e mai normal sa ceri frumos, daca tot nu te-ai coborat la nivelul de a merge cu plebea la curs.
parca e mai normal sa ceri frumos, daca tot nu te-ai coborat la nivelul de a merge cu plebea la curs.
-
- junior
subiecte examen medicina de familie
am inteles ca proful a dictat 100 de subiecte pentru examen.poate cineva sa le scrie aici?multumesc
-
- senior
Re: subiecte examen medicina de familie
gighinel wrote:am inteles ca proful a dictat 100 de subiecte pentru examen.poate cineva sa le scrie aici?multumesc
102 subiecte mai exact....o sa le fac poza si oo sa ti le dau....

- alina_ok
- elder
Re: subiecte examen medicina de familie
yrys wrote:gighinel wrote:am inteles ca proful a dictat 100 de subiecte pentru examen.poate cineva sa le scrie aici?multumesc
102 subiecte mai exact....o sa le fac poza si oo sa ti le dau....
da-ni-le si noua te rugam frumos....