AJUTOR!!!! URGENT!!!!!

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
BUBULINA
junior
junior

AJUTOR!!!! URGENT!!!!!

Postby BUBULINA » Sat Dec 16, 2006 12:37 am

Dragi colegi! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine daca puteti! O cunostinta are un copil in varsta de 5 ani diagnosticat cu TETRAPAREZA SPASTICA . Rugamintea mea este : daca puteti sa-mi recomandati un neuropediatru bun in Bucuresti, la care sa mearga. Va multumesc anticipat!
Pentru a face ca un vis frumos sa devina realitate, prima conditie este aceea de a avea o mare capacitate de a visa, a doua este perseverenta - adica increderea in vis.

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Sat Dec 16, 2006 12:44 am

prof. sanda magureanu..cred ca lucreaza si in privat, dar poate fi gasita si in berceni la..nu stiu exact cum se cheama...bagdasar-arseni, acolo

BUBULINA
junior
junior

Postby BUBULINA » Sat Dec 16, 2006 12:52 am

Multumesc mult magdutz pt. sfat. Cine mai poate sa-mi dea un sfat in legatura cu acest lucru, il voi primi cu interes!
Pentru a face ca un vis frumos sa devina realitate, prima conditie este aceea de a avea o mare capacitate de a visa, a doua este perseverenta - adica increderea in vis.

iris
junior
junior

Postby iris » Sat Dec 16, 2006 1:58 am

Magdutz ti-a dat CEL MAI BUN SFAT!!!nu exista doctor mai bun, toti care mai sunt buni au invatat de la aceasta doamna profesor caree un om deosebit ...plusasuferit o tragedie anul trecut fiul dumneai a decedat tragic..cu toate acestea munca a salvat-o....mergeti cu bebelache la ea...succes in curtea spitalului 9 intrebati pe oricine pt pavilionul exact
rezistent pediatrie fratilor...

BUBULINA
junior
junior

Postby BUBULINA » Mon Dec 18, 2006 10:45 am

Asa o sa facem, o sa o cautam pe doamna dr. S Magureanu. Nu m-am indoit nici o clipa de cele spuse de Magdutz, dar ma gandeam sa avem un plan de rezerva, in caz ca nu reusim sa o gasim pe dansa. Oricum o sa facem tot ce e posibil sa ajungem la ea. Multumesc inca odata pt. sfaturi. Mi-ati fost de maaaare ajutor, si sa speram ca vom aduce in sufletul copilului si parintilor lui o raza de speranta si mangaiere de sarbatori.
SARBATORI FERICITE SI VOUA !!!

nyco3000ro
senior
senior

Postby nyco3000ro » Wed Dec 20, 2006 7:23 pm

VA ROG MULT SA MA AJUTATI...MACAR CU UN SFAT!
Am o cunostinta....care tocmai a fost diagnosticata histopatologic(in urma exciziei unui nev crescut ca dimensiune si schimbat la culoare si ulcerat)cu melanom malign extensiv in suprafata cu nodul vertical de crestere,indice de invazie Clark 3!Iar imunohistochimic...melanom difuz in tumora,VIM pozitiv difuz in tumora si celule limfoide.S100 pozitiv difuz in tumora.MAGE 1 negativ,CD 117 pozitiv zonal in tumora,HMB45 intens pozitiv difuz,Nestina slab pozitiv! A fost la prof dr nedelcu si care i-ar fi recomandat imediat Muphoran,Izoprinozine si Interferon alfa.A fost si la spitalul militar unde face BCG si a facut si o scintigrama si o radiografie unde totul a iesit bine.Nelamurirea mea e urmatoarea,ca desi prof nedelcu i-a prescris medicatia mai sus amintita,ceilalti colegi de-ai lui(DR Trifu-militar,DR Bacanu,sf maria)au spus ca nu e cazul,ca nu e grav stadiul,ca nu ar trebui sa fac nici CT,nici interferon si citostatic in nici un caz!
Va intreb,ca saraca cu atatea pareri nu mai stie ce sa faca,ce tratament sa ia.Mentionez ca desi la radiografie nu i-a "iesit nimic" ea se palnge de o dispnee inspiratorie si pe care medicii..i-au spus ca nu ar avea legatura cu boala ei de fond(desi eu nu am citit acelasi lucru,ma refer la meta care pot fi pulmonare).
Daca puteti sa ma ajuti cu un sfat ..va rog sa o faceti..ca sa mai aud si alte pareri..ca eu nu prea sunt de acord..cu delasarea lor..ca totul e ok si ca nu ar trebui facut mai nimic(desi eu am citit ca e chiar f grav.si ca ar avea un prognostic nu foarte bun in acest stadiu)..!
Merci anticipat si sarbatori fericite!
doctor de suflete!:)

dincatu
junior
junior

Postby dincatu » Mon Feb 05, 2007 4:03 pm

nyco3000ro wrote:VA ROG MULT SA MA AJUTATI...MACAR CU UN SFAT!
Am o cunostinta....care tocmai a fost diagnosticata histopatologic(in urma exciziei unui nev crescut ca dimensiune si schimbat la culoare si ulcerat)cu melanom malign extensiv in suprafata cu nodul vertical de crestere,indice de invazie Clark 3!Iar imunohistochimic...melanom difuz in tumora,VIM pozitiv difuz in tumora si celule limfoide.S100 pozitiv difuz in tumora.MAGE 1 negativ,CD 117 pozitiv zonal in tumora,HMB45 intens pozitiv difuz,Nestina slab pozitiv! A fost la prof dr nedelcu si care i-ar fi recomandat imediat Muphoran,Izoprinozine si Interferon alfa.A fost si la spitalul militar unde face BCG si a facut si o scintigrama si o radiografie unde totul a iesit bine.Nelamurirea mea e urmatoarea,ca desi prof nedelcu i-a prescris medicatia mai sus amintita,ceilalti colegi de-ai lui(DR Trifu-militar,DR Bacanu,sf maria)au spus ca nu e cazul,ca nu e grav stadiul,ca nu ar trebui sa fac nici CT,nici interferon si citostatic in nici un caz!
Va intreb,ca saraca cu atatea pareri nu mai stie ce sa faca,ce tratament sa ia.Mentionez ca desi la radiografie nu i-a "iesit nimic" ea se palnge de o dispnee inspiratorie si pe care medicii..i-au spus ca nu ar avea legatura cu boala ei de fond(desi eu nu am citit acelasi lucru,ma refer la meta care pot fi pulmonare).
Daca puteti sa ma ajuti cu un sfat ..va rog sa o faceti..ca sa mai aud si alte pareri..ca eu nu prea sunt de acord..cu delasarea lor..ca totul e ok si ca nu ar trebui facut mai nimic(desi eu am citit ca e chiar f grav.si ca ar avea un prognostic nu foarte bun in acest stadiu)..!
Merci anticipat si sarbatori fericite!

imi pare rau sa-ti spun dar stadiul 3 clark nu e tocmai roz
am o cunostinta care a a vut clark 1 si la 1 luna a facut limfoscintigrafie care a relevat meta ganglionare
limfoscintigrafia se face pt a identifica ggl. satelit adica primul ggl in care se dreneaza limfa de la zona cu pricina
acesta se scoate , iar daca acesta iese = nasol
scuze +(am vrut sa scriu)
trebuie scoasi toti ggl din zona si biopsiati si acestia
si trebuie sa inceapa chimioterapia imediat
este o bola care evolueaza ffff repede
imi pare rau ca a trebuit sa-ti spun asa o veste naspa
sper sa te uiti pe forum
si mai poate face proteina S100 din sange
daca iese + atunci clar mai sunt celule restante in orgs

Return to “Viata in spital”