prima zi de rezidentiat
-
- senior
prima zi de rezidentiat
sa incep eu prima:destul de dezamagita dar in acelasi timp sper ca a fost doar datorita agitatiei din prima zi...voua ce impresie va lasat prima zi de munca?va placut?cum ati fost tratati?etc......
- BUBULINA
- junior
La noi a fost bine pana acum! Toata lumea s-a dovedit a fi dragutza cu noi si dispusa sa ne invete cateceva. Ni s-a spus ca or sa ne invete in primul rand sa scriem (hartii, foi, hartii), abia ne asteptau! Ne-au spus ca or sa ne puna sa facem si de garda in curand! Prima impresie a fost una destul de buna! Sper sa se mentina asa si in continuare!
Pentru a face ca un vis frumos sa devina realitate, prima conditie este aceea de a avea o mare capacitate de a visa, a doua este perseverenta - adica increderea in vis.
-
- senior
si la mine a fost nice. eu sunt la pediatrie.
am facut asa...scurt...vreo 4 foi. doar atat am apucat, fiindca vreo 2 ore am asteptat repartizarea pe sectii. abia ne asteptau medicii de acolo.
in rest: la prima vedere lume calma, fara probleme in a-ti raspunde la intrebari. sper sa nu imi schimb prea mult parerea, pe parcurs.

in rest: la prima vedere lume calma, fara probleme in a-ti raspunde la intrebari. sper sa nu imi schimb prea mult parerea, pe parcurs.
- ciushka
- elder
din ciclul :"mircea ,fa-te ca lucrezi,se filmeaza"astati proaspetii rezidenti.pana la urma pentru asta ati muncit .spor la treaba si sa ajungeti ashi pe ce ati ales.spor maxip.
.
ps:distractia incepe cel tarziu sapt viitoare

ps:distractia incepe cel tarziu sapt viitoare
de obicei de murit se moare doar odata... eu mor in fiecare zi cand ma trezesc si renasc la fiecare adormire( ego dixit)
-
- senior
danhia wrote:concluzia este ca pt toata lumea a fost" nice" pentru ca au scris foi,iesir, etc.....
nu. nu asta e concluzia. sau cel putin nu a mea. a fost nice pt ca medicii au fost draguti (unul dintre ei s-a oferit sa fie ghidul nostru si sa ne arate spitalul), pt ca dupa mult timp de stat acasa si tocit - m-am simtit si eu utila si pt ca printre altele am facut si niste foi = consult = bebelusi f draguti si pufosi.

- ciushka
- elder
- ciushka
- elder
- adrienne
- newbie
iata cum a decurs prima mea sapt ca medic rezident-
luni-dezamagire (nu stiam ce caut pe acolo, incercam sa-mi amintesc din "amintiri din copilarie "cum se face o foaie de obs !!!-ce sa-i faci, a fost o vacantza lunga!!!)
marti- am fost super incintata-mi-am amintit cum se face foaia de observatie,cum se ia tensiunea, cum se palpeaza ficatul, etc, etc
miercuri-productivitate ( o ciocolata + 5 ron + 1 bacil koch )
joi- am insotit o pacienta la scintigrafie (putina iradiere nu strica !!!
)
vineri -productivitate 2 ( o ciocolata + 5 ron + dorintza de a ajunge acasa si de a avea weekendul liber!!!)
luni-dezamagire (nu stiam ce caut pe acolo, incercam sa-mi amintesc din "amintiri din copilarie "cum se face o foaie de obs !!!-ce sa-i faci, a fost o vacantza lunga!!!)
marti- am fost super incintata-mi-am amintit cum se face foaia de observatie,cum se ia tensiunea, cum se palpeaza ficatul, etc, etc
miercuri-productivitate ( o ciocolata + 5 ron + 1 bacil koch )
joi- am insotit o pacienta la scintigrafie (putina iradiere nu strica !!!

vineri -productivitate 2 ( o ciocolata + 5 ron + dorintza de a ajunge acasa si de a avea weekendul liber!!!)
- latvia
- elder
ok.
ma provoaca postul tau.
azi:multi pacienti (s a depasit programul cu o hora,adica io de obicei, pe la 4 ma coteam,progr fiind pan' la 6,azi am plecat io la 7 ,dra a mai ramas.),multe pb,clasicele HTA(dif stadii),dislipidemii,o gramada de inf urinare,un TBC(de unde frate?),neste depresii (nice,very nice), ce am mai vazut,....ah, neste gravide, bronsite, samd.
cioco la greu.
si alte kestii consumate la fata locului.
plus una buc cutie de cioco la paket.nush inca ce sunt,le am lasat in masina.ca le mancam draq in seara asta.
chipintaci,ca na..sapt asta merg zilnic.
nu ma intrebati dc.nu va zic.
ma provoaca postul tau.
azi:multi pacienti (s a depasit programul cu o hora,adica io de obicei, pe la 4 ma coteam,progr fiind pan' la 6,azi am plecat io la 7 ,dra a mai ramas.),multe pb,clasicele HTA(dif stadii),dislipidemii,o gramada de inf urinare,un TBC(de unde frate?),neste depresii (nice,very nice), ce am mai vazut,....ah, neste gravide, bronsite, samd.
cioco la greu.
si alte kestii consumate la fata locului.
plus una buc cutie de cioco la paket.nush inca ce sunt,le am lasat in masina.ca le mancam draq in seara asta.
chipintaci,ca na..sapt asta merg zilnic.
nu ma intrebati dc.nu va zic.
-