multumesc anticipat.

merita sa dau acolo?
Ea s-a hotărât deja să dea la medicină.
nu merita nici macar pentru ceea ce considerau unii la un moment dat ca ar fi respectul/statutul social..nu stiu care va fi tendinta peste 10-20 de ani, dar acum in RO esti mai degraba privit prost daca esti medic
ilinca96 wrote:MumaPadurii, tu in ce an esti
ilinca96 wrote:Asa e,sunt f pasionata de medicina si clar nu dau inapoi,orice as auzi de salariile mici si sistemul prost din Romania..si cine stie,poate pana dau eu se vor mai schimba lucrurile.![]()
Dar tot nu mi.a spus nimeni despre examenul de admitere...e greu? si la UMF Carol Davila,sunt curioasa cum e.am auzit ca profii sunt conservatori,cartile de la biblioteca sunt vechi-nu merita sa mai inveti din ele...+ ca cica trebuie sa stai de la 5-6 dimineata la cozi in primul an ca sa faci rost de cateva.a adevarat
De unde știi că ești pasionată? Nu știi nimic despre medicină. E bine să fii conștientă de treaba asta, să fii conștientă de faptul că faci un joc de noroc cu viața ta, după care să te arunci în gol.
Toți, absolut toți, am sperat treaba cu "poate se vor mai schimba lucrurile".
ilinca96 wrote:Si legat de examenul de admitere,da,am auzit ca intra multi care n.au habar de medicina..so sadma rog,tot de ei se alege praful la examene.
Ce să știi, mamă, de medicină înainte să o fi făcut?
Ție ce îți place la medicină?
sigur că nici eu nu am avut habar în ce mă introduc.
Se alege pe draq. Asta e ca aia cu respectul. Las ca vezi tu.ilinca986 wrote:Si legat de examenul de admitere,da,am auzit ca intra multi care n.au habar de medicina..so sad ma rog,tot de ei se alege praful la examene
eu iti zic sa iti traiesti anii de liceu, pentru ca o sa iti fie dor de ei.
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests