care sunteti platiti de pantelimon?

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
ely_med1982
junior
junior

care sunteti platiti de pantelimon?

Postby ely_med1982 » Tue Apr 17, 2007 5:03 pm

v-au intrat banii pe card?totusi nu mi se pare normal sa fim ultimii platiti dintre toate spitalele platitoare.nu credeti ca ar trebui sa facem ceva?

Jolene
newbie
newbie

Postby Jolene » Tue Apr 17, 2007 5:39 pm

banii au intrat pe card de ieri dupa-amiaza

mica sirena
senior
senior

Postby mica sirena » Tue Apr 17, 2007 6:59 pm

...Sp. SF Ioan plateste salariile pe 20...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Apr 17, 2007 7:39 pm

intelegeam daca se 'facea ceva' daca nu dadeau salariile sau daca dadeau mai putin bani, in situatia de fatza nu inteleg -eu, unul-care sa fie pb, nu reusesti sa coordonezi bugetul familiei cu abonamentul la telefon sau?

oricum, data fiind oportunitatea sugestiei, propun sa nu mai ridicam salariile, ca sa-i invatam minte!!!!!!

trebuie sa INTELEAGA odata si odata, nu? si asta cred ca e cea mai buna solutie. in caz ca in 6 luni nu se rezolva sa trecem la masuri mai drastice: sa facem cereri individuale sa nu mai ne dea bani, sa-i tina, sa vedem, nah, ce fac cu ei pe cap?!?!

cine rezolva cu cererea de nesalarizare sa ne dea si noua informatii despre cum a facut, ca nu se mai poate, fierb de nervishori pe tantile de la salarizare!!

poate asa vom atinge perfectiunea slariala (si culmea sindicala same time): salarii la toate platitoarele in aceeasi zi, aceeasi ora!!

da!

Return to “Viata in spital”