intrerupere rezidentiat

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
magdutz
elder
elder

intrerupere rezidentiat

Postby magdutz » Fri Mar 23, 2007 11:11 am

stie cineva exact care sunt pasii pentru intreruperea rezidentiatului timp de cateva luni?

parca la ministerul sanatatii se face cererea, dar nu stiu mai multe...si..unde e ministerul sanatatii? :roll:

pasarilatilungila
elder
elder

Postby pasarilatilungila » Fri Mar 23, 2007 11:17 am

vezi ca e pe la galeriile orizont, inainte de ele se face o straduta la dreapta cum vii dinspre sala palatului
mergi pe ea pana in capat, apoi dreapta
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Fri Mar 23, 2007 11:51 am

mersi..deci cu o problema m-am lamurit..in rest, e cineva pe aici care si-a intrerupt rezidentiatul o perioada?

andy
elder
elder

Postby andy » Fri Mar 23, 2007 1:42 pm

mai bine faci intrerupere de sarcina
Not kennt kein Gebot.

mirabilis
newbie
newbie

Postby mirabilis » Fri Mar 23, 2007 1:45 pm

Da, eu.

Sunt in concediu de crestere si ingrijire a copilului. La minister ca sa rezolvi problema asta trebuie sa te duci martea sau joia intre 11 si 14, parca. Hai sa iti dau si un nr de tel unde sa suni, pt informatii. Mai bine suni asa, dupa 12 in zilele cand nu au program cu publicul, poate obtii un raspuns. Tel: 307.26.15.
Bafta

surgeon
junior
junior

Postby surgeon » Fri Mar 23, 2007 3:35 pm

Si eu mi-am intrerupt, am facut totul prin posta. Acum, depinde bineinteles motivul, al meu era sa plec tot ca medic, deci le-am dat o copie a contractului meu de munca, o cerere semnata de coordonatorul de rezidentiat (profu de la clinica unde lucrezi), ceva copii de acte (pasaport, CI) si durata... Cererea intra la minister, apoi ei vor trimite decizia si la DSP-ul de unde apartii, dupa vreo 4-6 sapt (ca dureaza chestiile astea). Din acest motiv, eu am trimis o copie a documentelor si la DSP (dar daca nu esti din provincie, te doare undeva de DSP), ca sa stie ca nu mai lucrez la spital din data X.
m-a dat tata la meserie : m-a facut chirurg !

magdutz
elder
elder

Postby magdutz » Sat Mar 24, 2007 6:46 pm

mirabilis, multumesc frumos! si eu tot pentru ca am bebe mic vreau sa intrerup reziul cateva luni; deocamdata sunt in concediu postnatal...tu cand ai depus cererea la minister? dupa ce s-a terminat postnatalul?

mai trebuie sa duc apoi ceva hartii la spitalul platitor, sau la clinica mama?

dr_grumpy
junior
junior

Postby dr_grumpy » Fri Mar 30, 2007 10:54 am

ti-am scris in alt loc dar poate nu mai intri pe acolo curand
daca vrei info despre drepturi banesti dupa nastere trimite un mail pe adresa mea (si legile aferente)
dr_grumpy25@yahoo.com
primesti diferenta de 15% de la spital pe min 6 sapt
primesti un premiu de nastere de la angajator (nu cel de la primarie)
intamplator cautand daca sunt obligata sa imi iau 42 zile si deci sa intrerup rezi-ul am aflat astea de care nimeni in spit meu nu stie desi sunt multe mame printre asistente si rezidente

Return to “Viata in spital”