Buna ziua!
Stie cineva unde se pot gasi cartile pentru examenul de specialitate pe Medicina de Familie, avand in vedere ca la edituri nu mai sunt majoritatea?
Si, are cineva vreuna din aceste carti in format electronic? Adunate toate costa cat doua salarii daca le cumpar...
Multumesc!
Carti Examen Specialitate Medicina de Familie
- Ahriman
- junior
- ALBA IULIAN
- senior
Ar fi fost interesant sa listezi si tratatele de care ai nevoie, ca nu se stie de unde sare iepurele ...
Dar din cate stiu eu ca se cere, am vazut la un moment dat pe undeva pe forum, tot in Rezidentiat 2007 postat Ghidul celor de la CMR , insa doar volumul I. In rest, bafta! Poate gasesti alte colege cu care sa imparti cheltuielile ...
Dar din cate stiu eu ca se cere, am vazut la un moment dat pe undeva pe forum, tot in Rezidentiat 2007 postat Ghidul celor de la CMR , insa doar volumul I. In rest, bafta! Poate gasesti alte colege cu care sa imparti cheltuielile ...
- ALBA IULIAN
- senior
Ar fi fost interesant sa listezi si tratatele de care ai nevoie, ca nu se stie de unde sare iepurele ...
- Chingachgook
- addicted
BIBLIOGRAFIE Medicina de Familie
1. Bazele medicinei de familie, vol I, A. Restian, Ed. Medicala, Buc., 2001
2. Ghid practic de medicina familiei, A. Restian, M. Mateescu, Ed. Universitara C.Davila Buc., 1998
3. Medicina familiei, A. Jompan, Ed. Helicon, Timisoara, 1998
4. Diagnostic si tratament în practica medicala, L. Tierney, S.J. McPhee, M.A. Papadakis, Ed. Stiintelor Medicale, Buc., 2001
5. Bazele medicinei de familie, vol. II, A. Restian, Ed. Medicala, Buc., 2002
6. Bazele medicinei de familie, vol. III, A. Restian, Ed. Medicala, Buc., 2002
7. Ghid de practica medicala, vol. I, Ed. Infomedica, Buc., 1999
8. Esentialul în pediatrie, E. Ciofu, C. Ciofu, Ed. Amaltea, Buc., 2000
9. Ghid de practica medicala, vol. II, Ed. Infomedica, Buc., 2001
Alea de A Restian le-am luat eu de la Ed medicala. 1 milion toate. ciofu se mai gaseste ca e cu rezi. restul cred ca nu trebuie
1. Bazele medicinei de familie, vol I, A. Restian, Ed. Medicala, Buc., 2001
2. Ghid practic de medicina familiei, A. Restian, M. Mateescu, Ed. Universitara C.Davila Buc., 1998
3. Medicina familiei, A. Jompan, Ed. Helicon, Timisoara, 1998
4. Diagnostic si tratament în practica medicala, L. Tierney, S.J. McPhee, M.A. Papadakis, Ed. Stiintelor Medicale, Buc., 2001
5. Bazele medicinei de familie, vol. II, A. Restian, Ed. Medicala, Buc., 2002
6. Bazele medicinei de familie, vol. III, A. Restian, Ed. Medicala, Buc., 2002
7. Ghid de practica medicala, vol. I, Ed. Infomedica, Buc., 1999
8. Esentialul în pediatrie, E. Ciofu, C. Ciofu, Ed. Amaltea, Buc., 2000
9. Ghid de practica medicala, vol. II, Ed. Infomedica, Buc., 2001
Alea de A Restian le-am luat eu de la Ed medicala. 1 milion toate. ciofu se mai gaseste ca e cu rezi. restul cred ca nu trebuie

Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...