Postby laur » Wed Feb 14, 2007 10:59 am
@Danhia : imi cer scuze pt raspunsul cam dur de mai sus !
@ Trident & Kooksee
Ce sa zic , puteati sa nu ma luati la misto ! Nu cred ca era cazul .
Faza cu apartamentul inchiriat cade : 2 rezidente au copii ( ati putea voi sa stati 4-5 zile sa nu va vedeti copii ??? ) , una e angajata ca medic de medicina muncii si face si rezi in acelasi timp ( nu stiu cum dar , face ) , + ca se mai pune si familia pe prim plan , + ca sa stai 5 in apartament inchiriat aproape ca la camin ( 6 ani facultate + 5 rezidentiat) te cam saturi ....... si motivele cam pot continua .
....ma gindeam ca acest forum e sa va ajutati intre voi ca studenti/medici/rezidenti nu sa va( ma ) luati la misto !
...am urmarit pe un alt forum al profesorilor si invatatorilor chestia cu decontarea navetei zilnice ( de la un oras la altul , pt ca de la oras la tara se deconteaza deja ! ) si aproape ca au obtinut acest lucru ( este spre aprobare la Parlament) ....chestia asta v-ar putea pune pe ginduri .
Trebuie sa fiti uniti , AMREZ -ul sa se ocupe sa cistige unele drepturi , etc , nu sa stati la mina unor functionari de prin MS carora putin le pasa si care beneficiaza de asa zisele "stimulente" legal acordate la salariu pe baza nu stiu caror indicatori realizati pe spinarea voastra ( de aceea ajung la 20-30mil/luna salariu) ......si pina sa ajungeti voi sa va"pice" citeva sute de mii pe zi sau sa va faceti un cabinet particular , partea frumoasa a vietii se cam duce .....
Facem pariu ca nu toti rezidentii o sa primeasca bonuri de masa ? ....poate ca nu la inceput dar mai incolo ....
Sau faza electorala a lui Nicolaescu cu cresterea de 40% a salariului rezidentilor !!!!!
.....pentru cine nu stie e vorba de 1 mil. si ceva .