Ps Cand vei da cu replay-ul , te rog nu da tare.
xodos wrote:s-a suparat Fecalomul!!!!
DA EU SUNT ROMAN!!! tu ce esti ma mucosule???!!!
esti frustrat!!!!
eu sa ma asigur???????![]()
![]()
![]()
![]()
ma fecalom ma.... dute la stomatolog poate iti va face reducere pentru toti dintii ca ti scot pe toti!!!vino frate la Brasov te astept in gara sau oriunde altundeva la 16:00 maine daca te tin testiculele!!!
poatre imi spui si mie de unde ai invatat tu sa te iei as de smecher de toti , probabil nu ti-a bagat nimeni un pumn in gura vericule!!! te tept!!!
Im wrote:dange wrote:1 - limitatrea nr de absolventi (eventual prin limitarea locurilor la admitere)
E imposibil. Interesele de culise dicteaza numarul de studenti (adica de posturi didactice caldutze), nu necesarul de absolventi.2 - cresterea salarilor medicilor pana cel putin la un nivel de 20-30% fata de media europeana (pentru inceput) - 500 euro/luna si apoi in primii ani dupa admitere atingerea nivelului minim in UE - 1000 -1500 euro/ luna
Exagerezi. Si eu sunt pentru acordarea unui salariu adevarat medicilor, dar acesta se calculeaza în functie de salariul mediu pe economie, nu de salariul doctorilor din Elvetia. Unele lucruri tin de performanta economica a tarii respective si chiar nu le poti învârti cum vrei tu. Insa o proportie asemanatoare ca în UE (salariul de rezident raportat la salariul mediu pe economie începe de la 1.5x) este si rezonabila si posibila în România.
Insa nimeni nu va creste salariul medicilor atâta vreme cât se bat 4 pe 1 loc pentru un post, apoi accepta sa intre în spital cu plata actuala.
Cu alte cuvinte vezi si tu ca nu se poate face nimic.
uno wrote:Problema este ca tot sistemul e putred... ca rezident ai salariu mic, asta e(sa zicem)...ca medic incepator nu prea iei spaga=>te multumesti si cu salariul ala de *****...ajungi mare doctor=>spaga merge....ajungi la pensie si ai o pensie de ***** pentru ca salariul tau de "mare doctor" era de fapt de mizerie, grosul banilor fiind din spaga de la bolnavul care se trage cu tine de sireturi pentru ca ti-a dat bani(daca nu o branza stricata sau un ou imputit!!). Concluzia este trista...
Thorr wrote:io zick sa infiintzezi un klub de terapie in grup xodos, prin intermediul karuia sa faci neadaptatzii sa se adapteze realitatzii de kackat in privintza kareia "asta este...nu avem ce face"....si poate o suni shi pe vara-ta din US si procuri niscai date de genetica moleculara si lukrezi direckt pe genom ka sa aktivezi nisckai gene inducktibile, intockmai kum Eserichia ishi activeaza operonul triptofan...Ar fi "cool" xodos...Kred ka ar fi bine sa incepi ku nevasta-ta shi s-o transformi dintr-un ierbivor trist shi apatick (kaci din 3 milioane de leutzi banuiesck ka nu-shi permite shuncka Praga) intr-o babirusa vesela shi joviala...(pt kultura ta generala, babirusa este omnivora, mai exackt, un porckushor de savana kare sckurma toata ziua dupa radacini, shi, din kand in kand, mai roade kate un ciolan ramas de la festinul hienelor))
blue_orchid wrote:Nu are nici o valoare sa se ridice salariul unui medic la 1000-1500€
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests