Rezidentiat 2004
- doctoritz
- senior
rezidentiat 2004
Cine da pe medicale in amfitetru Anatomie patologicae fericit.E cald !!!D.P.D.V asta e fericit nu din altul.
)

Invatati,invatati, invatati!Daca nu puteti, va ajutam.Daca nu vreti va obligam!!
- ciresar1988
- elder
Grozav, nu am ce zice!! Dau la Craiova intr-o sala cu 92 de oameni. Ce liniste va fi!! 92x 2 iesiri la buda=184
240 min/184=1,3
La fiecare 80 de secunde cineva va deschide usa!!!!
KK-ma-s pe ei de organizatori ! Poti sa-mi dai, Eugen, 3000 de avertismente!!!!!!
240 min/184=1,3
La fiecare 80 de secunde cineva va deschide usa!!!!
KK-ma-s pe ei de organizatori ! Poti sa-mi dai, Eugen, 3000 de avertismente!!!!!!
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)
- dezertoarea
- junior
- arsena
- senior
E in cartierul Manastur, in ceva corp al unei universitati private. Ajungi cu autobuzele 9, 24, 29 sau 52 pe care le ei din centru. Te dai jos la magazinul Bila (prima statie dupa pod) si de acolo mai intrebi.
Mamelor din lumea-ntreaga
Eu va dau un singur sfat:
"Nu mai bateti copilasii
C-au baut si c-au fumat".
Eu va dau un singur sfat:
"Nu mai bateti copilasii
C-au baut si c-au fumat".
-
- junior
Anul trecut am dat intr-o sala cu 90 de oameni. A fost liniste. Cred ca exagerati un pic. Credeti ca toata lumea va iesi la toaleta de 2 ori? Sau de fapt credeti ca vor iesi la toaleta de doua ori fiecare ca sa triseze? Eu anul trecut nu am iesit nici o data, si din sala mea cred ca au iesit cel mult 10 oameni. Mai aiurea este spre sfarsit, atunci e un pic galagie pentru ca oamenii termina grilele si ies din sala dupa ce le predau. Daca ai noroc sa iti dea unul peste mana cand trece pe langa tine si sa gresesti o grila e cam nasol momentul...
ok. who's next?
- dezertoarea
- junior
-
- junior
- Gongul
- senior
?????
Pentru dannna: la repartitia pe sali tu esti afisata intr-o sala, iar in sala respectiva mai sunt un numar de xx oameni! Ceea ce trebuie sa faci ca sa afli numarul este sa-i numeri pe lista pe cei care sunt cu tine in sala!
La ASE Bucuresti sunt banci unite(stiu asta sigur pentru amf I si sala 1201)! Asta inseamna ca de fiecare data cand cineva vrea sa iasa te va ridica in picioare! Sa vedeti ce scandal fac daca o sa se ridice cineva mai mult de 2 ori!
Spor maxim in continuare!

La ASE Bucuresti sunt banci unite(stiu asta sigur pentru amf I si sala 1201)! Asta inseamna ca de fiecare data cand cineva vrea sa iasa te va ridica in picioare! Sa vedeti ce scandal fac daca o sa se ridice cineva mai mult de 2 ori!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
- Gongul
- senior
1201 si amf I
In 1201 sunt 20 de persoane, iar in amf I sunt 35!
- brigaela
- junior
Cea mai buna metoda de a sti cati oameni sunt in sala e sa dai initiala ta si apoi centrul cu cei mai multi inscrisi (presupun ca Bucurestiul peste tot) si apoi sa te uiti la numarul primului si ultimului din aceeasi sala cu tine. daca mai dai inca 2-3 centre (un Iasi, Cluj, Timisoara) o sa vezi cam de la ce numar pana la ce numar sunt in sala aia. Aproximativ, cu mica eroare.
Danna, daca stiu eu bine si corp B inseamna Facultatea Veche de Medicina, la etajul 2 sunt doua amfiteatre: Victor Gomoiu in care sunt 250 de locuri de voie (ne aseaza la un loc distanta, deci peste 120 de oameni) si sala 209 parca, e mai mica, are vreo 100 de locuri.
Restul salilor de la Craiova sunt asa: Amfiteatru parter - 100, amfiteatrul etaj 1 - 200 - astea pentru Facultatea Veche.
Pentru cea Noua e Aula Magna care are multe locuri, nu stiu cate, 600 presupun, dar nu stiu daca va fi folosita. Mai e un Amfiteatru Hol la etajul 1 destul de mic (sub 100), o sala pe la etajul 4 sau 5 unde era un frig de urlau cainii in Giurgiu cand faceam Igiena si MM pe acolo, tot mica, pana in 60 de locuri. Ar mai fie biblioteca in Facultatea Noua, Prter, are si aia maxim 70 de locuri, mai degraba 50. Restul nu mai stiu.
Danna, daca stiu eu bine si corp B inseamna Facultatea Veche de Medicina, la etajul 2 sunt doua amfiteatre: Victor Gomoiu in care sunt 250 de locuri de voie (ne aseaza la un loc distanta, deci peste 120 de oameni) si sala 209 parca, e mai mica, are vreo 100 de locuri.
Restul salilor de la Craiova sunt asa: Amfiteatru parter - 100, amfiteatrul etaj 1 - 200 - astea pentru Facultatea Veche.
Pentru cea Noua e Aula Magna care are multe locuri, nu stiu cate, 600 presupun, dar nu stiu daca va fi folosita. Mai e un Amfiteatru Hol la etajul 1 destul de mic (sub 100), o sala pe la etajul 4 sau 5 unde era un frig de urlau cainii in Giurgiu cand faceam Igiena si MM pe acolo, tot mica, pana in 60 de locuri. Ar mai fie biblioteca in Facultatea Noua, Prter, are si aia maxim 70 de locuri, mai degraba 50. Restul nu mai stiu.
- mitzupitzu
- newbie
- mitzupitzu
- newbie
- otalen
- senior
Marri wrote:Si inca ceva: exista ceva direct Piata Romana-Pantelmon sau trebuie sa schimb cateva mijloace de transport?
cel mai simplu e sa mergi 3-4 minute pe jos pana la intersectia calea dorobanti cu stefan cel mare (la perla) si sa iei de-acolo tramvaiu' 46. te lasa chiar langa spit pantelim. !! vezi sa nu-l iei spre gara, ci spre bucur obor !!

"Dont't just Do something, Sit there!"
- Adna
- junior
In Cluj ce taxiuri imi recomandati de la gara?De care firme sa ma feresc?
Si inca ceva...n-am gasit pe harta unde este Univ. de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (- Spatii de învatamânt),pe listele de repartizare scrie str.Manastur nr.3.Am vazut ca str. asta pare destul de mare...stie cineva cam pe unde e univ.asta,un reper ceva?
Si inca ceva...n-am gasit pe harta unde este Univ. de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (- Spatii de învatamânt),pe listele de repartizare scrie str.Manastur nr.3.Am vazut ca str. asta pare destul de mare...stie cineva cam pe unde e univ.asta,un reper ceva?
- Gongul
- senior
alta cugetare
Stand si cititnd metodologia ca un candidat sarguincios ce sunt, nu ma prind de doua faze:
1) de ce nu am voie cu pix in sala?????
2)de ce nu am voie cu ciorna???
In metodologie sta scris:
13.1. Începând cu ora 8,45 se vor împarti candidatilor grilele pentru raspuns si câte o carioca neagra pentru completat grila (atât pentru completat raspunsurile considerate corecte, cât si pentru completat datele de identitate).
Voi ce ziceti???
Eu cred ca e o regula a lor! Mie mi se pare corect sa am si pix si ciorna!
Astept feed-back de la voi!
1) de ce nu am voie cu pix in sala?????
2)de ce nu am voie cu ciorna???
In metodologie sta scris:
13.1. Începând cu ora 8,45 se vor împarti candidatilor grilele pentru raspuns si câte o carioca neagra pentru completat grila (atât pentru completat raspunsurile considerate corecte, cât si pentru completat datele de identitate).
Voi ce ziceti???
Eu cred ca e o regula a lor! Mie mi se pare corect sa am si pix si ciorna!
Astept feed-back de la voi!
- doctoritz
- senior
rezidentiat 2004
Univ de Veterinara este vis a vis de fabrica de bere Ursus, f aproape de centru, nici nu merita sa iei taxiul caci faci 7min maxim din centru.
Sa te feresti de taxi VENUS si TAXI fara nimic altceva.Si sa te feresti in general de cei care se ofera ba chiar se roaga de tine.
Firme de tax o.k. sunt TERRAFAN,DIESEL,PRITAX,NOVATAXI.
Sa te feresti de taxi VENUS si TAXI fara nimic altceva.Si sa te feresti in general de cei care se ofera ba chiar se roaga de tine.
Firme de tax o.k. sunt TERRAFAN,DIESEL,PRITAX,NOVATAXI.
Invatati,invatati, invatati!Daca nu puteti, va ajutam.Daca nu vreti va obligam!!
- doctoritz
- senior
REZIDENTIAT 2004
Gongule sa stii ca eu imi voi lua un ix la mine.Si am sa ii rog sa imi arate unde scrie ca nu ai voie cu pixul tau!!!Si de alfel, am sa ma ridic inainte de inceperea examenului, si am sa ii rog respectuos pe toti cei din sala sa incerce sa rarreasca iesitul la toaleta.
Daca ma va deranja cineva, sau ceva, sa mor io daca nu zic, pentru ca este examenul meu si nu am ce sa fac rau.Poate chiar bine.E dreptul meu sa fiu respectata.
Daca ma va deranja cineva, sau ceva, sa mor io daca nu zic, pentru ca este examenul meu si nu am ce sa fac rau.Poate chiar bine.E dreptul meu sa fiu respectata.
- doctoritz
- senior
rezidentiat 2004
BATFA TOTURORRR!!!Eu plec peste cateva ore la Cluj, asa ca ....Eu sunt fericita ca se termina anul asta chinuitor.Daca iau rezi ar fi minunat, daca nu, mai incercam ,dar macar am scapat de un an mizerabil, cu licente de 2 lei, plansete la final de facultate si multa multa oboseala.Imi adun cearcanele de pe barba deja.Si presupun ca la naul imi va fi mai usor pentru ca deja am invatat materia.Dar sper ca nu va fi cazul.
- Adna
- junior
Re: rezidentiat 2004
Multumesc mult pt raspuns doctoritz,esti f draguta.
Drum bun si multa bafta!
Drum bun si multa bafta!
- arsena
- senior
- mica_31
- newbie
repartitie:
as dori sa stiu unde se afla sala Anatomie,Clinica Universitara....???si cate locuri are?multumesc mult!
- surgeon
- junior
Re: repartitie:
mica_31 wrote:as dori sa stiu unde se afla sala Anatomie,Clinica Universitara....???si cate locuri are?multumesc mult!
e chiar in centru pe str. clinicilor, unde sunt majoritatea clinicilor universitare, aproape de Piata Pacii, unde este si casa studentilor (practic de aici incepe str clinicilor si acolo mai intrebi). E un amfiteatru ff fain, mic (aproximativ 30-40 de oameni cred ca o sa fiti) si calduros. Ai nimerit bine.
m-a dat tata la meserie : m-a facut chirurg !
-
- newbie
stie cineva?
stie cineva unde e fac . de chimie in cluj?dar univ. tehnica(spatii de invatamant)?
- octavia
- junior
- mica_31
- newbie
Re: repartitie:
[quote="surgeon"][quote="mica_31"]as dori sa stiu unde se afla sala Anatomie,Clinica Universitara....???si cate locuri are?multumesc mult![/quote]
e chiar in centru pe str. clinicilor, unde sunt majoritatea clinicilor universitare, aproape de Piata Pacii, unde este si casa studentilor (practic de aici incepe str clinicilor si acolo mai intrebi). E un amfiteatru ff fain, mic (aproximativ 30-40 de oameni cred ca o sa fiti) si calduros. Ai nimerit bine.[/quote] merci mult tare pentru informatie!
e chiar in centru pe str. clinicilor, unde sunt majoritatea clinicilor universitare, aproape de Piata Pacii, unde este si casa studentilor (practic de aici incepe str clinicilor si acolo mai intrebi). E un amfiteatru ff fain, mic (aproximativ 30-40 de oameni cred ca o sa fiti) si calduros. Ai nimerit bine.[/quote] merci mult tare pentru informatie!
-
- senior
- any.m
- newbie
-
- newbie
Informatii!
Buna!
Vad ca in ultima vreme pe aici numai cei din Cluj sint solicitati pentru informatii despre sali. Asa ca as dori foarte mult cineva din Cluj sa imi explice si mie cit de departe este hotelul Topaz de Universitatea Babes. Stiu ca hotelul este undeva in orasul vechi, iar probabil Universitatea se afla undeva in centru. Se poate merge pe jos sau doar cu taxiul?
Si inca ceva daca se poate. Stie cineva cum este cu caldura in sala Nicolae Iorga? Nu de altceva, dar as dori sa stiu daca pot veni cu cojoc, caciula de blana si manusi in miini. Era o gluma; sper ca nu s-a suparat cineva. Mai fac si eu haz de necaz sa-mi mai creasca putin moralul, oricum nu mai am ce sa fac altceva; eventual sa ma dau cu capul de pereti pentru ca sint foarte stresata.
Vad ca in ultima vreme pe aici numai cei din Cluj sint solicitati pentru informatii despre sali. Asa ca as dori foarte mult cineva din Cluj sa imi explice si mie cit de departe este hotelul Topaz de Universitatea Babes. Stiu ca hotelul este undeva in orasul vechi, iar probabil Universitatea se afla undeva in centru. Se poate merge pe jos sau doar cu taxiul?
Si inca ceva daca se poate. Stie cineva cum este cu caldura in sala Nicolae Iorga? Nu de altceva, dar as dori sa stiu daca pot veni cu cojoc, caciula de blana si manusi in miini. Era o gluma; sper ca nu s-a suparat cineva. Mai fac si eu haz de necaz sa-mi mai creasca putin moralul, oricum nu mai am ce sa fac altceva; eventual sa ma dau cu capul de pereti pentru ca sint foarte stresata.