Cum te muti in alt oras-pasii precisi-aceeasi specialitate

iarba verde de acasa
User avatar
Con
newbie
newbie
Posts: 13
Joined: Mon Nov 24, 2003 4:51 pm

Postby Con » Wed Jan 19, 2005 10:09 pm

In Iasi intr-adevar rectorul Burlui nu e de acord cu transferurile nici macar daca ai familia intr-o parte si trebuie sa-ti semneze pentru un modul amarat. Dar se poate merge la prorectori care sunt ok : Dr. Burlea de la pediatrie, Dr. Tarcoveanu de la clinica I Chirurgie, Dr. Onofriescu de la maternitatea Cuza- Voda. Ei va semneaza si mi se pare ca aveti nevoie doar de 2 semnaturi sau una, nu mai stiu. Incercati acolo.
Bafta!
Nihil Sine Dio!...adica intoxicat de posibil!

User avatar
Con
newbie
newbie
Posts: 13
Joined: Mon Nov 24, 2003 4:51 pm

Postby Con » Wed Jan 19, 2005 10:13 pm

Doctoritz sa stii ca gastro la iasi se face foarte misto.Doctorii sunt super de treaba si foarte bine pregatiti,iar profu' Stanciu este foarte destept, este membru prin nu stiu cate societati europene si americane de gastro unde nu cred ca sunt multi din tara si au si aparatura necesara. Nu am nimic cu celelalte centre si sunt de acord ca sunt specialitati care in iasi se fac de tot kktul dar gastro nu e printre ele.
Daca tot vrei sa te transferi vezi ce am scris mai sus.
Bafta!
Nihil Sine Dio!...adica intoxicat de posibil!

baby
junior
junior
Posts: 48
Joined: Tue Nov 16, 2004 1:59 pm
Location: bucuresti

transfer

Postby baby » Thu Jan 20, 2005 11:17 am

Eu am luat Tg. Mures si rau am facut.DSP-ul de aici nu face nici o miscare fara acordul rectorului,asa ca nu se transfera nimeni.Oricum el sustine ca a anuntat din timp faptul ca nu da nici un transfer,indiferent de situatie.Cred ca trebuia sa ni se zica la repartitie,pt. ca alegeam alt centru,cu siguranta.Nu cred ca este legal ca atunci cand aduci acte doveditoare ca ai toate motivele sa soliciti transferul,sa zica din start ca nu da nici un transfer.Cred ca mai bine s-ar preocupa de pregatirea studentilor de aici,ca sa ia si ei rezidentiatul si sa nu le mai luam noi locurile.

User avatar
doctoritz
senior
senior
Posts: 171
Joined: Mon Dec 08, 2003 10:23 am
Location: Bucuresti

cum te muti

Postby doctoritz » Thu Jan 20, 2005 11:17 am

Draga CON....daca imi dai tu bani sa satu in chirie (ca ei nu imi dau dau) si daca imi aduci prietenul la Iasi si daca imi dai tu bani sa supravietuiesc....stau la Iasi la minunatul Sf.Spiridon.Nu neg ca se face treaba acolo....dar degeaba se face treaba daca sunt inumani.As fi nu muritor de foame ci mai nasol.
Imi pare rau ...dar am venit cu un gust atat d amar din IasI...
Invatati,invatati, invatati!Daca nu puteti, va ajutam.Daca nu vreti va obligam!!

User avatar
Con
newbie
newbie
Posts: 13
Joined: Mon Nov 24, 2003 4:51 pm

Postby Con » Thu Jan 20, 2005 11:59 am

Din pacate probleme cu banii avem toti. Nici eu nu sunt iesean dar trebuie sa fac rezi aici asa ca trebuie sa ma descurc cum pot. La fel si ceilalti colegi ai nostri din care nu cred ca au unde sta fara sa plateasca chirie mai mult de 1%.
Problema cu prietenul ......... e nasol. Aici n-am ce sa-ti spun. Dar stai linistita ca se rezolva. Stanciu iti semneaza sigur. O sa fie mai greu cu rectorul. Stii, totul porneste de la bani, ca ei sunt platiti in functie de numarul de rezidenti , in special cei de anul 1 si ii doare undeva ca nu ai cu ce sa te intretii. Rectorul i-a zis unei colege de-a mele ca de ce a facut medicina daca nu are bani. E un mare dobitoc! Oricum, ar fi bine sa faceti un memoriu ceva la minister sa intrebati macar de ce aveti nevoie de semnatura lui.
Bafta multa!
Nihil Sine Dio!...adica intoxicat de posibil!

User avatar
doctoritz
senior
senior
Posts: 171
Joined: Mon Dec 08, 2003 10:23 am
Location: Bucuresti

cum te muti

Postby doctoritz » Thu Jan 20, 2005 7:15 pm

Pt.Con:
Hai sa-ti spun ceva interesant...Nu putem si nu avem cum sa facem nici un memoriu la MS.De ce?!Pentru ca....d-l rector ...a gandit-o bine.De cand e el rector si anume din 2004,a impus autonomia universitara la Iasi.Si semnatura ministrului sanatatii nu valoreaza nimic peste a lui....Am ramas si noi socati cand ni s-a spus asa ceva.
Tot ceea ce putem face este sa apelam la ce putem......si la "bunavointa" lor si sa speram.Altceva nu avem ce face.
Eu inteleg ce spui tu ca suntem in aceeasi situatie a propos de chirie.Nici tu nici eu nu avem cum sta in Iasi, dar eu ...pot sa astau in Buc fara probleme.Imi pare aru de tine ca nu ai un centru universitar in care sa ai posibilitatea sa locuiesti fara sa platesti.
Eu inca sper.
Invatati,invatati, invatati!Daca nu puteti, va ajutam.Daca nu vreti va obligam!!

User avatar
Con
newbie
newbie
Posts: 13
Joined: Mon Nov 24, 2003 4:51 pm

Postby Con » Thu Jan 20, 2005 7:33 pm

KKtul asta cu autonomia universitara ne tot este bagat pe gat de ceva vreme. Imi pare rau sa aud asta!
Iti urez succes in continuare pe orice cale ar insemna sa-l obtii!
Nihil Sine Dio!...adica intoxicat de posibil!

User avatar
boo
junior
junior
Posts: 61
Joined: Fri Jul 16, 2004 1:22 pm

Postby boo » Fri Jan 21, 2005 12:06 pm

nu stie cineva dinj anii trecuti daca odata ajunse la minister actele complete au fost refuzate cereri de transfer???....oare trebuie motive beton sau daca ai acordul DSP-urilor si al profilor nu se mai uita nimeni la motive????

eu unul deocamdata sunt bucuros ...am obtinut si transfer si detasare ... dar astept rasp de la minster si CNPP..... se poate sa ma refuze daca nu am motive clare ???

User avatar
Khaos
senior
senior
Posts: 272
Joined: Tue Aug 26, 2003 1:16 pm
Contact:

Postby Khaos » Fri Jan 21, 2005 3:12 pm

Pai sa zic si eu povestea mea despre Iasi. Am plecat din Bucuresti cu trenul de noapte pt ca a zis ca o sa po dormi. Nu am resusit insa spre dimineata am atipit putin, ocazie cu care era cit pe ce sa mi se fure ghetele. Am dormit cu rucsacul in brate dar la ghete nu m-am gindit (sic!).
:shock:
Am ajuns la Iasi la ora 5.30 dimineatza si circulau mijloacele de transport, uimire mare, surpriza placuta. M-am :shock: din nou cind mi s-a spus ca biletele se dau numai pt o linie, deci nu puteai sa cumperi un bilet si sa te urci in ce vrei ci doar in ce linie iti complera aia acolo. :shock: Fiecare linie avea casa ei de bilete.
Am hotarit sa merg pe jos!!
La DSP, mare conferinta mare, adunarea rezidentilor, ca sa alegem spitalele. Mai mult de jumatate voiau transfer. Onifrescu (Oniciuiu?) de la UMF, foarte constipat si cu un aer de parca ii pocnisera hemoroizii in dimineatza aia ne-a spus ca nici u se pune problema unui tranfers si ca acesta se face numai la schimb, de parca ar fi cineva timpit sa ramina in vagauna aia de oras. Motive avea fiecare...un doctorat, un contrcat de munca, un copil, o sotie, o mama bolnava...etc.....rezultatul...NIMIK.
Am intrebat care sint pasi...nici o informatie...deh, hemoroizii il chinuiau in continare.
I-am explicat ca de la minister si de la CNPP stiu foarte clar ca nu avem nevoie de acordul UMF Iasi pt detasari si trasnferuri. UMF iasi se ocupa de studenti pina sint absolventi si GATA.
Am fost invita sa ma descurc fara ei ceea ce am si faut. La DSP Iasi, in schimb, nu miscau un deget fara acordul UMF. Le-am cerut acodul de principiu (adica daca aia sint de acord, DSP Iasi nu are nimik impotriva) pe care au refuzat sa mi-l dea. Au urmat telefoane la minister si CNPP ca ei sa sune din la DSP Iasi si sa le explice cum sta treaba.
Pina la urma am obtinut detasare 2 luni, toti care am depus cererile, noroc si cu secretarele dragutze de la DSP dar facutura la telefon am ars-o tot de 20$$.
In privina transferuli am obtinu acordul spitalului, fgara acordul medicului coordonato al specialitatii.
Toti medicii coordonatoi ai rezidentilor sint si in UMF. Asa ca toti sit sub papupucul rectoului, la mina astuia sau mina in mina cu el. Nici nu se pune problema sa dea acodul, nici mac de principiul. De aceea este baga si UMF-ul cu rezidentii pt ca UMF-ul controleaza coordonatoii. ESTE ILEGAL AMESTECUL UMF in toata treaba asta.
M-am dus sa fac ca ei si am depus o cerere de tranfers. Madam Donos sau s-o fi numind mizdutza blonda care este secretara cu rezidentii total opaca si neserviabila..."doar v-a spus domunul Oni.... ca nu se aproba nici un transfer"
Am aflat ca ei nu aproba transferuri pe motiv de locuinta pt ca dau camin la rezidenti, deci ca sa iti primeasca cererea trebuie sa iei o hirtie de la rectorat ca nu iti pot da camin. La rectoratul social ca sa iei camin trebuie sa dai spaga, ca sa nu iei trebuie sa dai iar spaga. Deci in principiu nu scapi.
Luni se va discuta situatia transferurilor, sa vedem ce o sa iasa. Deciziile de detasare au pomis cei de la DSP ca le vor trimite prin posta pina la 1 feb, sa o vedem si pe asta. Insa in legea muncii si in contractul individual de mnca pe care l-am semnat spune ca detasarile se fac cu acordul angajattorului (directorul spitalului) acord pe care il am.
A... si inca ceva....spitalele din Iasi...cine l;e ridica osanle??? Sa faca un pas in fata, am citeva cuvinte de spus si despre ele, si nu de bine.

In concluzie...Iasi-ul este un oras minunat, pacat ca este locuit.
כי העולם הוא רק תחנה של זמן
את מחפשת סודותיו בכל פינה
ומתפללת שתגלי אותם
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.

User avatar
md31174
senior
senior
Posts: 360
Joined: Sun Jul 06, 2003 9:05 pm
Location: Romanica....
Contact:

Postby md31174 » Fri Jan 21, 2005 8:04 pm

:lol: draguta aventura, dar exista citeva inadvertente!
in primul rind biletele...e un pic mai deosebit! daca te referi la maxi-taxi astea sint firme particulare si este normal ca biletul pe care il cumperi de la firma X sa nu fie bun la firma Y ( dor este concurenta, nu?)
cit despre onofriescu, el e zbir ( sau constipat, cum ziceai) numai pe exterior...de fapt e un tip foarte rezonabil!
pina la urma capcaunul in toata povestea asta este rectorul UMF Iasi , care este un soi de "nas" al comunitatii medicale iesene( doar asa a si ajuns rector), are vreo citeva procese pe rol si citeva scandaluri prin presa!
asa ca nu blamati orasul si locuitorii pt un singur individ!
iar pt a va descurca in jungla ieseana cel mai bine va pot indruma rezidentii sau studentii de aici! asa ca intrebati, ca doar nu va doare gura!
Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.

anirra
Posts: 3
Joined: Wed Jan 12, 2005 8:39 pm
Location: Iasi

Postby anirra » Sat Jan 22, 2005 12:58 am

E pentru prima data cand scriu pe acest forum si cred ca si ultima. E pur si simplu revoltator modul in care abordati problema transferurilor de la iasi.Pornind de la un rector IDIO....voi ati generalizat totul ca si cum toata lumea ar fi de vina. Iasul o fi plin de lipsuri ca si sistemul sanitar dar asta nu inseamna acum sa radem de numele strazilor, de biletele de transport, de trenuri si alte prostii care cu siguranta exista si in alte orase din alte zone ale tarii.Credeti ca spaga si nepotism exista doar in iasi? Va inselati amarnic.Chiar dintre cei care scriu pe forum s-au plans de "cotizatiile" pe care trebuie ca sa le plateasca ca rezidenti unor profesori din capitala ca sa fie luati cat de cat in seama. O fi spaga aici in floare, dar e mai mica ca in alte parti.Aveti senzatia ca a lucra aici e echivalent cu a lucra intr-o vagauna uitata de lume undeva intr-o comuna amarata?!!Sa stiti ca unele clinici de aici (cardio, gastro...) sunt foarte bine puse la punct in care se lucreaza la nivel international, si nu o zic gratuit ci in cunostinta de cauza pentru ca au fost apreciate mult de profi straini si am vazut comparativ si ce-i afara (asta ca sa-l contrazic pe cel care a zis ca se pleaca greu din iasi inafara tarii).
In fine, toata frustarea asta vine de fapt din conceptia ca tot ce se afla la est de Carpati e "o vagauna", pentru ca de altfel nu vad pe nimeni sa critice celelalte centre universitare in care nu se accepta transferul. Chiar daca ar fi fost rectorul de acord tot la fel ati fi gandit!
Va urez bafta si sunt sigur ca pana la urma se va rezolva totul asa cum va doriti insa cu un gust foarte amar nu numai pentru voi ci si pentru noi, "tampitii" care locuiesc in vagauna....... din pacate tot rezidenti ca si voi......

User avatar
md31174
senior
senior
Posts: 360
Joined: Sun Jul 06, 2003 9:05 pm
Location: Romanica....
Contact:

Postby md31174 » Sat Jan 22, 2005 7:46 am

draga mea...eu sint din iasi si vorbesc in cunostinta de cauza! sint de acord cu tine ca nu trebuie generalizat din cauza lui "don" burlui, si ca spaga = banii pe care ii dai unui doctor sau rector este mai mica decit in timisoara, de ex, dar e mult mai generalizata! la noi toti iau spaga incepind cu femeia de servici si terminind cu rectorul!
iar cit despre clinici.....ok parhonul se pare ca incepe sa arate a spital, dar de ce nu zici nimic de elena doamna care se darima pe paciente, sau chiar de spiridon, sau de spitalul de urgente.......
iar de plecatul in afara........sa fim seriosi! nici unul din promotia mea nu a prins o bursa in strainatate (ca trebuiau date la nu's ce pila......)toti care au plecat , au facut-o pe cont propriu! si au plecat 1/2 .......definitiv! asta zice multe, cred eu! si de bune si de rele!
Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla intr-o continua crestere.

baby
junior
junior
Posts: 48
Joined: Tue Nov 16, 2004 1:59 pm
Location: bucuresti

transfer

Postby baby » Sat Jan 22, 2005 1:05 pm

Anul trecut s-au transferat toti de la Mures.,pt. ca rectorul era altul.Nu e vina mea ca din Mures nu ia nimeni de ani de zile pe specialitatea mea.Nu traiesc cu impresia ca toate se invartesc in jurul capitalei.Nici pe departe.Transferul meu este legal si nu inteleg de ce DSP-ul este si aici subordonat rectorului.In plus domnul in cauza nu cunostea nomenclatorul.

User avatar
Mamma-bear
junior
junior
Posts: 78
Joined: Mon Jul 12, 2004 9:59 pm

Postby Mamma-bear » Sat Jan 22, 2005 1:07 pm

Acum nu ca as vrea sa pun sare pe rana celor sensibili, dar iata ce s-a intamplat la Craiova (adica mai exista si normalitate in tara asta....):
- ne-am adunat la ora data la DSP, ne-au dat repartitiile si ni s-a explicat, dupa ce eram intrebati de unde suntem, care sunt PASII EXACTI pentru obtinerea detasarii si respectiv al transferului (dupa 14 februarie)
- fiecare s-a dus sa ia acordul profului coordonator pe specialitatea respectiva, care era in aceeasi cladire (DSP si Sp.Judetean de Urgenta au aceeasi adresa)
- dupa ce ne-am luat acordul (vorbind omeneste, cum ca n-avem cu ce ne tine in alt oras, si ca in continuare ne intretin parintii - din motive de salariu) ne-am angajat (cu dosar incomplet majoritatea, ca nimeni nu se gandea ca avem nevoie de cazier si nu-stiu cate analize...)
- cu acordul profului coordonator in mana ne-am dus la DSP si ni s-a abrobat plecarea (tuturor)
- in final ni s-a dat o hartie cum ca ei sunt de acord si am fost anuntati ca ne asteapta dupa 14 februarie sa luam si transferul (ni s-a precizat ca este o formalitate si sa nu ne impacientam...)
- in plus: la angajare niste doamne foarte permeabile la toate metodele de transmitere a datelor (fax, recomandate...pentru actele care ne lipseau la dosar - "le trimiteti si voi cand puteti, sau le aduceti la urmatoarea vizita in Craiova") si o precizare pentru cei care au nevoie de motive credibile: UMF Craiova nu dispune de locuri in camine pentru rezidenti

Asa ca...se poate, numai sanatate mintala sa existe...Bafta celor care s-au impotmolit...nu va lasati decat daca va ia rectorul la el acasa si va da de mancare...

oana_tiganila
newbie
newbie
Posts: 5
Joined: Sun Dec 19, 2004 9:37 pm

Postby oana_tiganila » Sat Jan 22, 2005 3:46 pm

Draga Baby,si eu am luat Mures si sunt crizata rau ca nu dau transferuri;ne vaietam dar ideea este ce demersuri sa facem pentru obtinerea acestor transferuri?! Sunt de acord cu tine ca nu este legal,dar cum sa treci peste aceste lucruri,cum sa explici ca alte centre dau transferuri si drepturile noastre sunt egale?! As vrea o solutie-ai idee care ar fi aia?!

mihaij
senior
senior
Posts: 104
Joined: Wed Sep 15, 2004 2:50 pm

Postby mihaij » Sat Jan 22, 2005 3:50 pm

Da-i in judecata! depune plangeri la ministere - la sanatate si la educatie. Scrie la presedentie si primul ministru.

anyu
newbie
newbie
Posts: 18
Joined: Tue Jan 11, 2005 9:51 pm
Location: hr

Postby anyu » Sat Jan 22, 2005 8:48 pm

Pt Baby:
trebuie sa-mi apar neamul:foarte multi din Mures iau rezidentiatul an de an, foarte multi pleaca abroad.si eu am terminat in Mures si cu pregatirea de acolo am luat rezi, mi-am ales specialitatea pe care am vrut-o la fel si colegii mei, nu am ce sa-i fac daca nu s-au scos locuri din aceasta specialitate in Mures si asa am ales si eu Iasiul.
in afara faptului ca transfer nu mi s-a acorda nici mie cu un copil de sase luni si un sot (motive cred destul de intemeiate) eu am plecat din Iasi cu impresie foarte buna privind orasul, drumurile, dspul, spitalul si medicii..trebuie asteptat fiecare cum poate si lucrurile cu siguranta se vor indrepta.n-au cum sa ne tina daca noi nu vrem si nu putem.

User avatar
Carpantier
senior
senior
Posts: 174
Joined: Tue Jul 08, 2003 10:44 pm

Postby Carpantier » Sat Jan 22, 2005 10:46 pm

de ce se mai face alegere functie de nota la rezidentiat daca apoi te muti cum vrei?

anyu
newbie
newbie
Posts: 18
Joined: Tue Jan 11, 2005 9:51 pm
Location: hr

Postby anyu » Sat Jan 22, 2005 10:48 pm

de fapt ar trebui sa-ti alegi specialitatea

cocolino
junior
junior
Posts: 33
Joined: Mon Nov 24, 2003 4:11 pm

Postby cocolino » Sun Jan 23, 2005 1:44 am

Draga Khaos ....( fie vorba intre noi... ai ascultat cam mult Sepultura in tinerete)... noi parca suntem frati gemeni.... si eu am luat un tren de noapte in care nu am putut dormi.... era acelasi.... daca stiam dormeam amandoi... 8) .... am ajuns in gara la 5.30., dar am luat un taxi (mi-am permis 50 mii),care m-a plimbat pana la Spirica, am vazut prima data si Policlinica, si apoi m-am downloadat intr-un bar din apropiere- Belfast- unde o ieseanca draguta m-a servit cu o cafea.... am asteptat pina la 8.00, am urcat de vreo 4 ori scarile alea din pol. pana sa ma prind pe unde trebuia sa o apuc... ca de...nu vazui nici un afis...sau ceva asemanator...m-am enervat enorm cand au anuntat ca mai greu cu transferurile si in fine am intrat in marea imbulzeala si pana sa ajung sa-mi aleg si eu spitalul ( mai bine zis sa-mi fie impus) am facut-o pe porta-vocea ca Dl. Balasanu nu avea ceva asemanator ....dar, claie peste gramada... Iasi-ul e un oras frumos si daca ar fi fost aproape de casa mea , il alegeam inaintea Buc.... dar de ma..n-am ce face si trebuie sa ma transfer...si sunt sigur ca nu vor fi probleme...pt. toti....au vrut sa ne sperie. Si te rog eu nu mai jigni orasele oamenilor ca toti suntem romani si nu cred ca tu esti mai mult decat altii...Ne revedem la detasari...bye..
MMMMMM

User avatar
Khaos
senior
senior
Posts: 272
Joined: Tue Aug 26, 2003 1:16 pm
Contact:

Postby Khaos » Sun Jan 23, 2005 1:58 am

cocolino wrote:Draga Khaos ....( fie vorba intre noi... ai ascultat cam mult Sepultura in tinerete)... noi parca suntem frati gemeni.... si eu am luat un tren de noapte in care nu am putut dormi.... era acelasi.... daca stiam dormeam amandoi... 8) .... .


Salut. Pai ce sa iti zic, nu am ascultat Sepultura deloc, insa dupa vizita in orasul "in care toate lucrurile merg bine" as asculta prosectura, am si ceva refren in minte.
Eu am exagerat mai in gluma mai in serios o situatie absurda. Iesenilor le-as aduce o singura "dojana" si anume ca sint pre docile: de frica sefilor, de frica repercursiunilor, de frica unui scandal...accepta prea multe chestii...de aceea s-a ajuns si ca rectoratul UMF sa preaia conducerea rezidentiatului local dar si la multe alte aberatii.
Am intilnit ieseni draguti: secretarerele de la mine de la spital (Urgente), cele de la Spiridon, cea de la DSP, vinzatoare...etc. Desigur, eu sint ceva mai agitat pt stilul de viata local si mi se pare ca toti se misca prea incet pt mine, dar asa sint eu, trebuie sa ma pling cuiva si cui sa ma pling daca nu voua?
Sincer, daca stau bine sa ma gindesc, nu mi-a placut Iasi-ul din cauza rectoratului UMF. In plus spitalele "zornaie" de saracie.
כי העולם הוא רק תחנה של זמן
את מחפשת סודותיו בכל פינה
ומתפללת שתגלי אותם
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.

User avatar
Khaos
senior
senior
Posts: 272
Joined: Tue Aug 26, 2003 1:16 pm
Contact:

Postby Khaos » Sun Jan 23, 2005 2:00 am

A.. si directorul de la Urgente este de treaba si "om de omenie".
כי העולם הוא רק תחנה של זמן
את מחפשת סודותיו בכל פינה
ומתפללת שתגלי אותם
רק שיהיה מי שישמע
רק שיהיה מי שישמע.

baby
junior
junior
Posts: 48
Joined: Tue Nov 16, 2004 1:59 pm
Location: bucuresti

transfer

Postby baby » Mon Jan 24, 2005 9:05 pm

Eu am facut destul scandal pe acolo,in rest n-am vazut pe cineva care sa se agite.Nu am plecat de acolo pana nu mi-au dat detasarea.Oricum habar nu aveau denumirea specialitatii mele si in loc de chirurgie dento-alveolara in carnetul de rezi au scris chirurgie dento-alvelara.Poate au crezut ca are vreo legatura cu valul palatin...Eu nu am luat locul unuia care a terminat la Mures,pt. ca noi suntem 5 oameni acolo si eram din alte centre.In afara de Cluj si Bucuresti pt. mine nu exista alte facultati de stoma.

dan balanu
newbie
newbie
Posts: 6
Joined: Mon Dec 20, 2004 9:26 am

Postby dan balanu » Wed Jan 26, 2005 10:24 am

am si eu o problema referitoare la detasare... am obtinut acordul de la dsp-ul unde am repartitia, acordul indrumatorului din bucuresti... se pare ca trebuie sa depun aceste acte la CNPPMFAPSSAM, care se va ocupa de trimiterea hirtiilor spre centre....am fost la CNPPMFAPSSAM pentru a depune aceste hirtii (doamna de acolo mi-a confirmat ca este in regula) , dar, ca nu poate primi aceste acte, pentru ca nu a sosit nu stiu ce ordin de la minister....
poate cineva sa-mi dea mai multe informatii....trebuie sa astept confirmarea de la CNPPMFAPSSAM??? este cineva care a depus aceste acte la CNPPMFAPSSAM???
multumesc anticipat...

MariusV
Posts: 4
Joined: Fri Mar 26, 2004 12:55 am

Postby MariusV » Thu Jan 27, 2005 10:57 am

Carpantier wrote:de ce se mai face alegere functie de nota la rezidentiat daca apoi te muti cum vrei?


De ce nu s-a pus intrebarea asta si anii trecuti? Daca sa-au facut schimbari anul acesta de ce nu s-a anuntat din timp ? Fiecare centru avea posibilitatea sa-si faca publice pretentiile prin telespeaker! :twisted:

alexandra
junior
junior
Posts: 46
Joined: Fri Aug 01, 2003 10:34 am
Location: Bucuresti

Postby alexandra » Thu Jan 27, 2005 12:42 pm

Au inceput cei de la CNPP sa semneze detasarile.Am fost eu ieri.Au program luni-joi 11.30-15.30

trichinelutu
newbie
newbie
Posts: 22
Joined: Sun Dec 19, 2004 10:17 pm

mai ganditi inainte sa vorbiti

Postby trichinelutu » Fri Jan 28, 2005 11:40 pm

Scopul mediei de la rez este de a face departajarea pe specialitati si nu pe orase...ganditi mai bine.Faptul ca o anumita specialitate e disponibila doar intr-un anumit oras nu inseamna ca alegi orasul ci specialitate.Imi pare rau ca mai exsta astel de idei...


Return to “Rezidentiat 2004”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests