Deci,am fost in sala de la Boli Infectioase,langa grd.Botanica la Cluj.Prima greseala pe care am fost "teleghidati" sa o facem a fost SEMNAREA GRILEI DE CONCURS fiecare.
La sfarsit,la corectare ni se punea grila in fata:"uite,vedeti?E semnatura dvs.?Corespunde?Noi:"Daaa!".Am fost dati pe din doua,fiecare 1/2 la cate un calculator.A urmat scanarea.Eu am scos 844 pct.,iar sotia mea a avut 812 pct.
Dupa ce am ajuns ieri dimineata in Bucuresti,am avut ceva treburi de facut,pe seara am trecut pe la net sa iau variantele corecte.La ora 17.20 pe Realitatea Tv vorbea nea' florik popa despre examen.O fata a telefonat si a spus ca un coleg de-al ei pe chirurgie si-a RECORECTAT grila MANUAL si a avut un punctaj mai mare.Am fost inspirati sa ne recorectam si noi grilele MANUAL-pe medicale.SURPRIZE!!De la 844 am ajuns la 860.De la 812 s-a ajuns la 836!!!
Concluzia:AM FOST FURATI PE FATA LA SCANARE!!!

Acestia sunt Motzii si Motzatele care trebuie sa-si asume raspunderea:Centrul Universitar Cluj Napoca
1. Prof. Dr. Marius Bojita – presedinte
2. Prof. Dr. Oliviu Pascu
3. Prof. Dr. Monica Acalovschi
4. Sef lucrari Dr. Ion Marian
5. Sef lucrari Dr. Dorin Farcau
6. Conf. Dr. Aurel Bizo
7. Sef lucrari Dr. Simona Rednic
8. Sef lucrari Dr. Vasile Negrean
Oamenii acestia au fost presati sa faca grilele,dar nu prea semanau unele din cele care au fost pe net.Au fost un pic "cosmetizate"
Pe de alta parte,daca o grila se scaneaza la o rezolutie mica(de ex.
ca si o fotografie),atunci grila colorata va avea buline de un negru uniform-.(deci fotografia se va vedea pe calculator mai prost,mai incetosat)-adica ne avantajeaza pe noi toti.
Daca grila se scaneaza la o rezolutie mai mare,atunci fotografia va fi mai clara,adica bulinele din grile nu vor mai arata de un negru uniform ci va fi un negru mai "patat"-cu picatele-adica sunt ei avantajati.Totusi,grila master a fost printata la imprimanta si colorata din calculator.
Nu credeti ca ar fi fost mai bine ca grila master sa fie colorata manual cu acelasi tip de carioca Flaro pe care am avut-o si noi la examen.Pt.ca negrul cel mai negru tot imprimanta il scoate si nu o banala carioca ce scoate un negru mai deschis!In acest fel ne dadeam si noi seama ca nu am fost trasi pe sfoara si "facuti" din scanare.
Daca sunt printre voi care stiu mai bine despre ce am vorbit eu aici,ii rog sa comenteze pro/contra aceasta opinie a mea.Acum cred k e prea tarziu sa mai facem ceva?Cine stie,daca a invins Basescu,poate vom invinge si noi "la mica ciupeala".
Q:Se ia examenul pe medicale cu 812 pct.?
Le multumesc tuturor celor care mi-au citit parerea.