Primele impresii
- dange
- junior
Primele impresii
pentru a nu mai inacarca topicul rezidentiat 2004 care a ajuns deja la 90 de pagini va rog sa postati primele impresii post rezi aici.
- Gongul
- senior
?????????????
Eu cred ca nu au fosy nici 30% la prima vedere!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
- Berilah
- junior
- costin
- senior
Cum a fost pe la voi scanarea? Eu am fost al treilea din sala, ca ordine, si a trebuit sa ma uit la sigilii, la stampile si sa vad cum lucreaza softul. Si a lucrat ca un *****. Nu a reusit decat dupa vreo 15 incercari sa scaneze grila master si, cand in sfarsit a reusit si toata comisia era fericita, erau intrebari intregi cu raspuns ABCDE. Am reusit sa le atrag atentia la timp si au intrerupt procesul de calibrare. Au chemat expertul, care a adus pe o discheta formatul deja scanat al grilelor master si corectura a inceput. Softul s-a dovedit defectuos in recunoastere, a facut varza grila master, dar, probabil ca restul au mers struna si rezultatele sunt corecte. Nu?
Au mai fost inca doi candidati cu mine, daca apar si ei pe forum, poate ca vor spune acelasi lucru.
Asta s-a intamplat in sala 1202 din ASE (chirurgie), unde din 6 sali doar 2 au reusit sa corecteze fara probleme, restul de 4 au fost paralizate si, probabil, corupte. Asa ca daca nu va vine sa credeti cat ati facut, verificati manual si contestati.
Chiar asa, cand se afiseaza grila master? Dupa ora 10, maine, cand se incheie depunerea contestatiilor?
Au mai fost inca doi candidati cu mine, daca apar si ei pe forum, poate ca vor spune acelasi lucru.
Asta s-a intamplat in sala 1202 din ASE (chirurgie), unde din 6 sali doar 2 au reusit sa corecteze fara probleme, restul de 4 au fost paralizate si, probabil, corupte. Asa ca daca nu va vine sa credeti cat ati facut, verificati manual si contestati.
Chiar asa, cand se afiseaza grila master? Dupa ora 10, maine, cand se incheie depunerea contestatiilor?
- Gongul
- senior
wow
Credeam ca sunt eu paranoic!
Dupa ce am corectat(cu cartea ) vreo 70% din grile mi-am dat seama ca nu aveam cum sa am 717!
Am sa fac contestatie!
Pana cand se primesc contestatiile???
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Dupa ce am corectat(cu cartea ) vreo 70% din grile mi-am dat seama ca nu aveam cum sa am 717!
Am sa fac contestatie!
Pana cand se primesc contestatiile???
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
cocucocucocucocucocucocucocucocucocucocu
-
- junior
Berilah wrote:Eu am dat pe laborator si sunt de parere ca la prima vedere au fost adevarate in jur de 30-40%, restu schimbate dintre cele publicate.
Pe laborator cred ca se va lua cu 850. Eu am luat 904
Bafta tuturor!
Bine ca au fost grile la prima vedere!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asta e ideea, nu conteaza cate au fost, bine ca au fost!(Daca nu erau poate strigai acu' ca tu ai luat 950

- claudia
- senior
- claudia
- senior
- lothlorien
- junior
nu s-a gresit la scanat, au fost probleme in unele sali cu grila master la varianata A, era cam sifonata
. Grilele la prima vedere au fost salutare dar cam sarace, cel putin la chirurgie, daca au fost 40 e bine. In rest au fost grile din cartea de grile sau anulate care au fost lejer ferchezuite si afisate ca noutati...

- ChrisP
- senior
-
- junior
Primele impresii....pot sa spun(deocamdata) ca mi s-a parut muuuuuuult mai corect,dar... daca v-ati uitat la rezultatele de pe medicala, ce ziceti, sa-l intrebam pe tipul cu 950 cum de a reusit,mai ales ca o grila era din afara materiei si una gresita rau de tot si mai mult ca sigur se vor anula??

mimoza
- Mamma-bear
- junior
1. intrebarile la prima vedere au fost fie "cosmetizate" dintre cele vechi, fie ciudate/ ambigue, fie de bun simtz - deci, dupa mine, nu au fost relevante
2. subiecte de tot rahatul (AVC, tumori de IS) pe care s-a batut moneda, in timp ce din sarcina normala eram intrebati care sunt pozitiile pentru pelvimetria prin Rx - deci raportul importanta capitol/ nr.intrbari este complet denaturat
3. scanarea dubioasa: din 3 calculatoare cate au fost aduse, initial au mers 2, ca in final sa astepte toata lumea la 1 scanner (170 pers) - am plecat la 17, si inca nu se terminase...
4. pana la examen, cel putin in ASE, am fost tinutzi in ploaie sau intr-un hol in tr-un super curent (la alegere...), de-mi vajaiau urechile pana la 8.45 (!!) cand am fost lasati in cladire
5. supraveghetori habarnisti in ale calculatoarelor, stresati si isterici, care mai rau iti faceau daca ii intrebai ceva...
6. o super-enervanta alarma de masina, care a urlat tot timpul examenului, si care s-a oprit subit la ora 14
...in rest, toate bune, noi sa fim sanatosi ....ca rezidentiate se mai gasesc
2. subiecte de tot rahatul (AVC, tumori de IS) pe care s-a batut moneda, in timp ce din sarcina normala eram intrebati care sunt pozitiile pentru pelvimetria prin Rx - deci raportul importanta capitol/ nr.intrbari este complet denaturat
3. scanarea dubioasa: din 3 calculatoare cate au fost aduse, initial au mers 2, ca in final sa astepte toata lumea la 1 scanner (170 pers) - am plecat la 17, si inca nu se terminase...
4. pana la examen, cel putin in ASE, am fost tinutzi in ploaie sau intr-un hol in tr-un super curent (la alegere...), de-mi vajaiau urechile pana la 8.45 (!!) cand am fost lasati in cladire
5. supraveghetori habarnisti in ale calculatoarelor, stresati si isterici, care mai rau iti faceau daca ii intrebai ceva...
6. o super-enervanta alarma de masina, care a urlat tot timpul examenului, si care s-a oprit subit la ora 14

...in rest, toate bune, noi sa fim sanatosi ....ca rezidentiate se mai gasesc
- Morcov
- newbie
Mi se pare inadmisibil ca timp de 3 1/2 ore din timpul de examen la o masina din preajma ASE-ului caldirea veche sa mearga. Cine a facut asa ceva a facut-o intentionat deoarece zgomotul a inceput la o jumatate de ora dupa ora 10 cand au fost impartite grilele si a facut o pauza de 10 min ca apoi sa "piuie" pana la sfarsitul examenului. De ce nu a anuntat nimeni politia ? Erau ceva zvonuri cum ca grilele master de la Variantele A si B din Amfiteatrul III ASE au fost gresite. Stie cineva ceva?
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
- claudia
- senior
- dankat23
- senior
- claudia
- senior
- dankat23
- senior
- LaVanda
- newbie
- claudia
- senior
- claudia
- senior
- bius
- newbie
Fratilor! FF important! Daca dovedim ca grilele care nu au fost "la prima vedere" sunt fie si cu una in plus fata de metodologia examenului (40%=80 intrebari) putem contesta/anula examenul? Eu cred ca da, pt ca metodologia are echivalenta unei legi, deci daca ea nu a fost respectata, examenul poate fi considerat nul. Eu va propun sa stam cu totii in noaptea asta sa verificam acest aspect si sa notam corespondentele intrebarilor din caietul de examen cu grilele din carte si cu cele din baza initiala de pe net (o grila care a fost introdusa intr-o baza de date accesibila tuturor nu mai poate fi considerata grila la prima vedere, chiar daca au fost scoase din aceasta baza)Daca se verifica acest aspect, sugerez sa ne intalnim cat mai multi maine la 9 la Centrul de perfectionare si sa depunem contestatii. Daca aveti cunostinte, rude, prieteni avocati-juristi, consultatii in aceasta problema. Astept raspunsuri-sugestii.
- dankat23
- senior
- claudia
- senior
- dankat23
- senior
- miihai
- junior
- sid
- newbie
- claudia
- senior
- LaVanda
- newbie
-
- newbie
- LaVanda
- newbie
http://www.rezidentiat2004.ro si de acolo mergi la REZULTATE, dai clic pe specialitate si varianta caietului de examen (A B C D)
e la mintea cocosului

e la mintea cocosului

Cunosc multi oameni care de departe par ceva, iar de aproape nimic
-
- newbie
grile master MF
Cine poate sa descarce grilele master de pe MF.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by loredana_i on Sun Dec 19, 2004 10:31 pm, edited 1 time in total.
- dankat23
- senior
- dankat23
- senior