www.rezidentiat.ro - Grile Online Rezidentiat 2004 -
- Dan
- Master of Disaster
Verificat pe baza de date...sunt atatia cati zice adica 1444...
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum
- elfstone
- senior
-
- senior
- ChrisP
- senior
- doctoritz
- senior
grile on line
MEDSTUD cum adica sa te duci pe "one best"?Nu gasesc optiunea asta.
Invatati,invatati, invatati!Daca nu puteti, va ajutam.Daca nu vreti va obligam!!
- doctoritz
- senior
grile rezidentiat
Mie mi se par irelevante testele random.Nu sunt intrebari din toate capitolele si in plus sunt disproportionate numarul de la un capitol fata de altul.Am facut unul incare nu erau intreabri din vreu5-6 subiecte in schimb din leucemii erau vreo20.
Banuiesc ca la rezi exista o oarecare proportie nu?
Banuiesc ca la rezi exista o oarecare proportie nu?
Invatati,invatati, invatati!Daca nu puteti, va ajutam.Daca nu vreti va obligam!!
- alcorsimona
- senior
-
- junior
- dezertoarea
- junior
- 187.92a
- addicted
sal,
mi-s si eu nou p'cilea. asa ca va sal pe toti...
ca am vezut grile cu raspunsuri de genul :
A.w
B.w
etc, eu nu m-as ofusca prea tare; acum cateva zile ma gandisem si eu sa fac un programel de genul asta in Visual Basic, mai de hobby, mai de pierdere de vreme, de vreme ce exista deja.
si cand m-am apucat sa trunchez baza de date m-au apucat transpiratiile: da-i cu scosul bucatilor de "www.rezid.....etc", si pana la urma aveam tot felul de bucati de genul
A. M1302322...
stiu metode de a parsa o baza de date exista si mai elegante ca excel-ul, dar cum sunt cu programarea undeva la genunchiul broastei
si cum anul asta (04/05) nu o sa mai avansez ci dimpotriva;), am si eu o intrebare: exista pe undeva/are cineva baza de date cu interbarile pe medicala, in alt format decat .pdf? ceva gen access, sau , oricum, un format mai organizat ca .pdf-ul ala de pe site?
pt cei mai dãshtepti, sa ma scuze si sa ma ajute, pt cei neinteresati scuzati off-topicul
mi-s si eu nou p'cilea. asa ca va sal pe toti...
ca am vezut grile cu raspunsuri de genul :
A.w
B.w
etc, eu nu m-as ofusca prea tare; acum cateva zile ma gandisem si eu sa fac un programel de genul asta in Visual Basic, mai de hobby, mai de pierdere de vreme, de vreme ce exista deja.
si cand m-am apucat sa trunchez baza de date m-au apucat transpiratiile: da-i cu scosul bucatilor de "www.rezid.....etc", si pana la urma aveam tot felul de bucati de genul
A. M1302322...
stiu metode de a parsa o baza de date exista si mai elegante ca excel-ul, dar cum sunt cu programarea undeva la genunchiul broastei

pt cei mai dãshtepti, sa ma scuze si sa ma ajute, pt cei neinteresati scuzati off-topicul

- Dan
- Master of Disaster

Eu din muntii mei...
- ratzushka
- elder
o chestie interesanta. am urmarit un pic lista cu "one best" de la grilele on-line si nu prea vad nume de useri la fel ca aici.
nu prea inteleg.
s-au logat oamenii acolo sub alte neme de user sau voi nu prea faceti teste?
sau nu am vazut eu ce trebuie?

nu prea inteleg.
s-au logat oamenii acolo sub alte neme de user sau voi nu prea faceti teste?
sau nu am vazut eu ce trebuie?

Keep smiling, it makes people wonder what you're up to.
-
- junior
Ba da facem teste,eu de exemlu aveam un nume de anul trecut, dar culmea a fost ca nu ma lasa sa fac decat teste de capitol nu si random,asa ca m-am logat cu alt nume,in schimb pe lista cu pricina apar de 2 ori,odata cu cel mai bun rezultat si odata cu 0 pentru ca nu am reusit sa fac acel test atunci.Acum vine intrebarea,mai ales pentru cei care au dat si anul trecut si au facut teste pe internet:asa cum se prezinta lista cu one best pana unde se poate lua in considerare pentru statistica?
mimoza
- Berilah
- junior
Daca ar fi sa faci un calcul statistic (aici probabil ca Dan stie mai multe, avand baza de date la indemana), poti sa extrapolezi, insa cu erori destul de mari, cred. E bine insa sa NU o faci
, pentru ca se presupune ca anul asta intervin mai multi factori RANDOM fata de anul trecut
Tuturor celor care dau rezidentiatul pe 19 decembrie 2004 le urez bafta!!!!!

Tuturor celor care dau rezidentiatul pe 19 decembrie 2004 le urez bafta!!!!!

Take it or leave it...
- claudia
- senior
-
- junior
- doctoritz
- senior
grile online
Eu ma jur ca nu mai fac grile pe rezidentiat.ro.Iar am patit-o cu aparutul paginii de log in dupa ce facusem 200 si ceva de intrebari.Ceea ce imi place la site este ca poti face grilele pe care le-ai gresit.Dar cred ca am sa renunt la acest AVANTAJ.
Chiar nu se poate rezolva problema????????
Chiar nu se poate rezolva problema????????
- claudia
- senior
- ratzushka
- elder
-
- junior
ratzushka wrote:nu.
am fost dar nu mi-a placut cat de naspa a mers, si acum am prin cablu optic de la furnizorul de cablu tv.
sorry.
pai in varful de munte unde stau e minunat si un dial-up, insa vad ca nu am succes sa finalizez un random....asta e, voi merge la rezi fara sa-mi cunosc adevaratul potential (spun asta pentru ca aerul de munte e tareee bun si optimismul la maxim

- dezertoarea
- junior
- doctoritz
- senior
grile on line
pt.Dezertoarea:Daca mi-ai spune si mie cum sa lansez un Keep alive ti-ar fi recunoscatoare!Mersi mult.
- dezertoarea
- junior
- doctoritz
- senior
rezidentiat 2004
Chiar acum vroiam s-ti spun ca inca mai am spirit de observatie si ca tocmai am vazut si eu treaba din josul paginii.Mersi oricum.
Sper sa am si la rezi spirit de observatie caci in ultimele zile"cu exceptia" si "nu" nu le prea mai vad.
Sper sa am si la rezi spirit de observatie caci in ultimele zile"cu exceptia" si "nu" nu le prea mai vad.