Rezidentiat 2004 in decembrie!

iarba verde de acasa

Rezidentiat la inceputul lui decembrie?

1. daaa - super!
109
47%
2. hm - nu stiu ce sa zic
37
16%
3. nu e bine deloc
86
37%

Total votes: 232

lady galadriel
senior
senior

Postby lady galadriel » Wed Sep 15, 2004 8:01 am

[quote="alcorsimona"]Am si eu o intrebare: cum se face ca toata mesajele critica schimbarea, dar rezultatul polului este zdrobitor pentru?
Doar cei care sunt impotriva comenteaza, iar cei care sunt pentru nu au si ei argumente :?: sau cine tot voteaza in poll si de ce?[/quote]
voteaza ''pentru'' cei care anu' asta dau prima data si au incredere...asa ca mine...iar ''impotriva'' cei care au dat si anu' trecut si stiu cum va fi probabil si anu' asta...oricum insa mereu va fi bine pentru unii si rau pentru altii...nu cred ca se poate altfel... :cry: / :D

medstud
senior
senior

Postby medstud » Wed Sep 15, 2004 8:47 am

CAND aflam exact data examenului?
e vreo intrunire ceva?
nu se poate profita de ocazie si sa se puna ceva intrebari D lui Popa asa cum s a facut si anu trecut?
macar daca schimba data sa aflam si noi cum e cu grilele alea la prima vedere ca e o nebuloasa totala
pana la urma decizia e in mare parte a lor...greu o putem influenta din pacate dar am putea sa scoatem max posibil...macar o intilnire ceva

Blonda
junior
junior

Postby Blonda » Wed Sep 15, 2004 9:57 am

Sincer cred ca numai viata o sa ne demonstreze daca e bine ca se muta data cu 2 saptamani mai tarziu (in varianta in care asta se intampla) dar indiferent de ce decizie se ia ar fi foarte indicat sa ni se comunice cat mai repede, nu de alta dar s-au jucat golf destul cu nervii nostrii, iar cei care nu dau acum prima data au vechime in asta.

Ciudat e ca i-a apucat acum ganditul la binele nostru si la corectitudine, dupa ce la inceputul acestei luni au publicat in Monitorul Oficial un ordin al ministrului cu data si metodologia de concurs (adica au facut o chestie super legala) asa cum nu s-a intamplat anul trecut.

Dar nu-i asa ca am incetat de mult sa-i intelegem pe "mai marii" nostrii?
:agrue:

medstar
junior
junior

Postby medstar » Wed Sep 15, 2004 10:13 am

And wrote:
medstar wrote:Chiar credeti ca ii intereseaza parerea noastra, referitor la data examenului?"

Cu asa atitudine nici o speranta de mai bine.Dar oricum este dreptul tau sa fii informat din timp, sa se tina cond de parerea ta prin intermediul reprezentantilor tai.In fond nu sunt decat niste functionari mai mari sau mai mici platiti din buzunarul tau sau al parintilor tai dupa caz, care lucreaza pentru noi.Suna standard , sec , plictisitor dar acesta este adevarul.

And, din cate imi aduc aminte ai participat si tu la proteste anul trecut dupa rezi. Si eu am fost. Si am obtinut ceva?
De aici e atitudinea mea. Trebuie sa fie mult prea mare scandalul ca sa fim luati in seama. Si in Romania in general , apare un alt scandal iar cel vechi incet, incet, este dat uitarii.

delu
junior
junior

Postby delu » Wed Sep 15, 2004 10:30 am

garbie wrote:
delu wrote:am votat : nu stiu ce sa zic

Clar cei mai avantajati, si probabil sustinatorii din umbra a propunerii sunt cei care termina anul acesta. :wink:

Nu stiu de unde aceasta aberatie, pe care multi vad ca chiar o cred. Si dc se mai prelungeste data cu 2-3 sapt, nu se prelungeste pr toata lumea? Sau timpul curge diferit pt unii? :shock:

aberatie esti tu. pentru au votat absolventii de anul acesta (toata lumea a recunoscut) ma intreb oare de ce au votat asa :roll: :twisted:

isay

Postby isay » Wed Sep 15, 2004 10:52 am

Dragi colegi
ideea cu schimbatul datei rezidentiatului nu ma avantajeaza deloc deoarece eu mi-am facut un "plan de atac" care acum imi este dat peste cap.
Oricum decizia s-a luat pentru ca, in caz de revolte post-rezidentiat (care cu siguranta vor fi deoarece 3/4 din cei care participa, vor participa degeaba si cu siguranta majoritatea lor considera ca nu e corect ca dupa sacrificiile facute sa fie asa) "sefii" sa adopte aceeasi pozitie ca si anul trecut - timpul le rezolva pe toate. Probabil lumea o sa mai iasa in strada, o sa mai protesteze, unii o sa se vada pe diferite posturi TV si la anu' o sa se apuce din nou de treba.

In schimb daca rezi-ul va fi inainte de alegeri, poate vor fi bagati in seama si cei care scot la iveala numeroasele nereguli care an de an au loc la acest examen. Am mai avea (probabil) si avantajul ca, "demnitarii cu sacosa cu locuri" in nemarginita lor darnicie sa mai suplimenteze usor locurile dupa examen pe diferite motive la care se pricep atat de bine sa le inventeze.

Am folosit persoana I sg. deoarece cele de mai sus sunt strict o parere personala si nu una de grup, dau rezi-ul pt. a II-a oara, asta dupa ce anul trecut am participat si eu la meetingurile de protest fara nici un rezultat care au avut loc in Cluj.

victor
elder
elder

Postby victor » Wed Sep 15, 2004 11:41 am

Azi la Cluj va avea loc prima intalnire a comisiei centrale de rezidentiat pe anul acesta. Nu ni s-au acceptat direct reprezentanti ai studentilor (de pe vremea cand ministerul sanatatii nu prea dorea sa aiba de-a face si cu studentii la medicina), dar avem cu ajutorul ministerului educatiei reprezentanti acolo: in delegatia MEC sunt doi studenti, care vor fi acolo si ne vor spune exact ce se discuta.

In mare problema e :
- au publicat in monitorul oficial ordinul de ministru care specifica data examenului;
- pot sa modifice din punct de vedere legal acest lucru, dar evident trebuie sa publice schimbarea din nou in monitorul oficial.

Din propunerile inaintate pentru desfasurarea rezi 2004 am specificat urmatoarele:
- sa se publice metodologia in monistorul oficial, ceea ce am obtinut;
- sa se alcatuiasca un calendar clar de desfasurare a pregatirilor pentru rezidentiat (anuntarea bibliografiei, metodologiei, aparitia bazei de date, corectarea, aparitia in volum etc). Propusem si niste termene optimiste de 1 iunie pentru aparitia bazei de date. Evident - si anul acesta totul a fost organizat din mers, ca nu s-au terminat alegerile la UMFuri, nu se poate alcatui comisia centrala de rezidentiat etc.
- sa nu mai existe modificari de organizare a rezidentiatului dupa o anumita data, decat de asemenea publicate in monitorul oficial si cu acordul celor doua ministere (mec si ms). Lucru evident neobtinut, se pare - intrucat se modifica data examenului.

Fara doar si poate, motivatia schimbarii datei nu poate ascunde decat probleme organizatorice, fie ele mai politice, fie ele de alta natura. Sa vedem care o sa fie motivatia "oficiala".

Modificarea organizarii rezidentialui nu e deloc ok ca idee, nu e bine sa se intample, modifica din mers un examen important - dar pe de alta parte schimbarea se pare ca e bine primita de majoritatea absolventilor. Pe de alta parte majoritatea absolventilor din cate am reusit sa obtinem o impresie din organizatiile studentesti si discutii sunt de acord cu ideea, mai mult timp de pregatire etc.

Mentiona cineva treaba ca anul trecut cartile au aparut in octombrie, asa e. Au aparut dupa licenta, si practic absolventii si cei care dadeau rezi a doua oara au avut acelasi interval de timp de a le folosi. Anul acesta au aparut exact inainte de licente, oricum - cu aprox 2 luni inainte de anul acesta. Dar e drept ca e cam "vrajeala" fina distincie cu astfel de argumente. Trebuia sa existe un calendar clar de desfasurare a organizarii rezidentiatului 2004, care nici anul acesta nu a existat.

Astept si eu cu nerabdare motivatia oficiala, dar pacat ca deja in loc de unitate intre participantii la examen cu asta se arunca marul discordiei si incepe divide...

medstud
senior
senior

Postby medstud » Wed Sep 15, 2004 12:03 pm

"Astept si eu cu nerabdare motivatia oficiala".....
pai eu ma gandeam ca asteptam sa vedem daca se decaleaza data ex ori ba...sa intelegem ca hotarirea e in mare parte luata si ramane sa asteptam motivul..?

victor
elder
elder

Postby victor » Wed Sep 15, 2004 2:29 pm

poate nu am fost clar

Am inteles ca universitatiile ar agrea ideea, saptamana aceasta urmeaza sa se ia decizia de reprogramare a rezidentiatului si sa se faca publica, daca trece de comisia centrala de rezidentiat care va avea loc sapatama aceasta, probabil la Cluj. Cel putin azi, din discutiile cu dn rectorul al Umf Bucuresti, se pare ca Bucurestiul agreaza ideea.

scuze de ton: sunt cam nervos cu licenta si altele..

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed Sep 15, 2004 3:20 pm

victor wrote:pacat ca deja in loc de unitate intre participantii la examen cu asta se arunca marul discordiei si incepe divide...

Dar de ce nu crezi ca poate fi unitate si in sensul celalalt? Adica sa fie toata lumea de acord sa nu se modifice data?

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

victor
elder
elder

Postby victor » Wed Sep 15, 2004 3:53 pm

pentru ca deja nu e.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed Sep 15, 2004 3:59 pm

Pai tocmai asta nu intelegi.
Tu vrei sa fie unitate in directia pe care o sustii tu.
Eu vreau sa fie unitate in sensul mentinerii datei.
Prin urmare si tu poti fi acuzat de discordie.

kooksee
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

victor
elder
elder

Postby victor » Wed Sep 15, 2004 4:05 pm

Asta cu acuza mea de discordie nu sunt de acord cu ea. Recunosc ca pe mine ma avantajeaza mutarea rezi mai tarziu, si din cate am vorbit sunt si altii care gandesc asa - mai mult timp de invatat. As zice ca din ce impresie mi-am facut ca sunt si majoritari. Pe de alta parte, decizia indiferent cum o sa fie motivata, nu este luata de nicunul dintre noi (sau de organizatiile studentesti etc).

ps. din cate am vazut pe alt topic, tu nu dai rezi anul asta.
Last edited by victor on Wed Sep 15, 2004 4:12 pm, edited 1 time in total.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Wed Sep 15, 2004 4:12 pm

Ok , de acord.
Dar sunt unii pe care nu ii avantajeaza schimbarea. Si atunci cine e cu discordia? Cei care sunt pentru pastrarea sau cei care sunt pentru schimbarea datei?
Hai ca sa nu mai prelungim inutil acest topic e absolut clar ca tot cand vor vrea ei se va da. Asa ca spor la invatat , indiferent de data.

8)

kooksee

victor
elder
elder

Postby victor » Wed Sep 15, 2004 4:15 pm

N-as zica ca e cineva real dezavantajat, ci mai curand unii sunt mai avantajati decat altii, eventual. Poate doar unii care is facusera ganduri de a scapa cat mai repede de tot stresul si blocajul asta cu rezi pot sa se simta dezavantajati.

gabiacas
junior
junior

Postby gabiacas » Wed Sep 15, 2004 4:19 pm

:hrr: Mah,'..tu-va jecolanu' mamii voastre de bulangii facuti din laba si aruncati pe perete :lol: .Nu va mai potoliti odata cu magariile?Ce se tot joaca Victore astia cu creierii nostri?(parca e k pe vremuri:sus Iliescu,jos Iliescu!-ca pe lift).(MULT SUCCES IN CEEA CE TI-AI PROPUS).
Mai mult k sigur ca e o treaba dictata politic.Probabil ca si pe forum sunt ''persoane'' care ne ''citesc gandurile''( :twisted: SRI).Exista un curent de opinie care e favorabil manipularilor de ordin politic.
La ajutorul de somaj pe care nu-l primim nici macar ca doctori someri( citire de la mama Dolores Bartosh-ex-ministru MSF)nici nu ma mir de ce nu iesim in strada.Ar trebui.Minerii asa isi rezolvau problemele.Ei cu bata si lampashu,noi cu bisturiu.Ce n-as fi dat ca pe masa de operatie a lui Ciomu sa fi fost un branzan sau un atanasiu.Luam macar si noi o p..a :lol:
E bine intr-un fel ca avem mai mult timp de invatat,dar e bine si pt.astia care ne conduc.(e cu dus-intors,ce mai!).Tovaras de suferinta cu voi.

PS: art.1: scuze de limbaj.Nu-mi luasem meprobamatul.Acum nu-mi mai pasa.
art.2:jecolanul era un unguent cu sulfamida dp vremea bunicii. :)

UTOPIA2004
newbie
newbie

Postby UTOPIA2004 » Wed Sep 15, 2004 4:24 pm

Am scris inca din mai ca rezidentiatul va fi mutat dupa alegeri.Puteti vedea acest lucru la pagina 12 pa topicul "Cum ai dori sa dai rezi in 2004"
[/quote]Sint sigur ca vom da rezi dupa data de 29 noiembrie pentru ca nu cumva scandalul care va iesi sa tulbure alegerile.Tine cineva pariul?
Ar trebui sa-mi schimb nick-ul in Nostradamus?Nu.de nici un fel>Totul e superprevizibil.Va fi un nou examen furat si un nou scandal, reeditare a celui de anul trecut, dar nu va mai conta pt ca va fi dupa alegeri.

uno
senior
senior

Postby uno » Wed Sep 15, 2004 4:49 pm

Si probabil ca nu o sa fie nimeni responsabil daca va iesi din nou balamuc deoarece nu va exista un ministru al sanatatii, nici un director al cnppm...si cum i-o mai zice !! si din nou va fi un super reusit examen !!
"Speranta" n-a murit...dar e la A.T.I.

victor
elder
elder

Postby victor » Wed Sep 15, 2004 5:01 pm

telefonic de la cluj:

A avut loc intalnirea, tocmai s-a terminat si s-a cam hotarat: intrucat a fost si este problema cu alegerile (atat cele din universitatati care au dus la amanarea constituirii comisiei centrale si demararii organizarii rezi, si cele care urmeaza) se amana rezidentiatul la o data ce urmeaza a fi stabilita ulterior de ministerul sanatatii: fie 5, fie 12(cel mai probabil), fie chiar 19 decembrie(putin probabil).

In rest: Tg. Mures continua sa organizeze rezidentiat, si altele o sa aflam mai tarziu, nu atat de importante din cate am inteles.

se va publica in monitorul oficial noul ordin al ministrului, se poate chiar sa fie hotarare de guvern treaba asta.

medstud
senior
senior

Postby medstud » Wed Sep 15, 2004 5:05 pm

da vad ca le stiti pe toate.....ziceti mi si mie...ne mai dau grile la prima vedere?

gabiacas
junior
junior

Postby gabiacas » Wed Sep 15, 2004 5:06 pm

Esti o forta :wink: Mersi pt.promptitudinea de care dai mereu dovada.Spor la invatat.Pe vremea mea in sesiune spuneam asa:''bafta,mila si pomana'' ,cand cineva avea un examen.

cerebrex
newbie
newbie

Postby cerebrex » Wed Sep 15, 2004 5:07 pm

Acest mesaj este in special pentru cei care vor un rezidentiat corect.

Rezidentiatul in varianta de anul trecut (superpozabila pana la identificare cu cea din anul acesta) inseamna furt. Varianta de anul acesta se deosebeste prin cea de anul trecut numai prin faptul ca organizatorii (aceiasi!) sunt mai bine acoperiti cu documente. Acesti oameni sunt inzestrati o combinatie de tupeu si lasitate care nu le permite sa priveasca relaxati un eveniment ca alegerile generale. Ei nu vor sa riste, dar vor sa castige, de aceea prefera sa astepte, in speranta ca dupa alegeri lucrurile se vor linisti si vor putea "opera" nestingheriti.

Singura sansa pentru un rezidentiat corect este ca acesti oameni sa fie inhibati de spectrul terifiant (pentru unii dintre ei) al publicitatii excesive si nedorite din preajma alegerilor.

Sansele pentru un rezidentiat corect sunt oricum mici, dar macar inainte de alegeri ele pot creste. Dupa aceea pur si simplu nu mai exista garantii.

Pe 5 e turul II, dup-aia vine Craciunul, dup-aia sf. Vasile, Valentine's day si alte aberatii. Nici unul dintre aceste evenimente (alegerile incluse) nu are absolut nici o legatura cu rezidentiatul, dar se pot constitui in motive de amanare. De ce?

Cine garanteaza ca se va tine in decembrie? Branzan? Nu va mai fi ministru, chiar daca castiga PSD-ul.

Rezidentiatul trebuie dat in noiembrie, asa cum e prevazut.
Adevarul nu se confunda intotdeauna cu dreptatea

darm
newbie
newbie

rezidentiat 2004 in decembrie?

Postby darm » Wed Sep 15, 2004 5:45 pm

Cerebrex, ai perfecta dreptate.
Dar tu nu vezi ca majoritatea candidatilor nu realizeaza asta?

Oameni buni, voi chiar credeti ca veti invata mai mult in cele cateva sapt. in plus - poate ca da, nu pot sa neg. Dar la fel va fi si pentru ceilalti. Deci diferentele dintre noi vor ramane cam aceleasi. Doar ca neuronii nostri se vor diminua simtitor de stresul si agonia pe care ei vor sa le prelungeasca.

Si apoi, ce garantie avem ca se va da in decembrie?

LordGod
senior
senior

Postby LordGod » Wed Sep 15, 2004 6:30 pm

fir'ar ei a dracu! Ce dobitoci. Eu m-am saturat de invatat deja si astia ma trimit la pastele cailor sa dau rezul! De parca nu mi-ar fi ajuns mizeria de anul trecut... Stati linistiti, anul asta va fi muuuuulllltttt mai rau, pentru ca pe langa incompetenta de care au dat dovada se mai adauga si "lipsa lor de timp" ca doar au alegeri ce naiba...

Condoleante noua!

shotcky1
junior
junior

Postby shotcky1 » Wed Sep 15, 2004 6:45 pm

mi-am spus parerea intr-un post anterior...acum as vrea sa fac o propunere. Nu se pot organiza doua sesiuni de Rezi pe an(noiembrie/aprilie) :?: ..in alte tari europene e posibil.
Daca tot e asa cum e acest examen, barem nu pierdem un an din viata tocind si murind de foame in acelasi timp...ci doar 6 luni. Ar fi si in avantajul organizatorilor..ar putea sa-si traga mai multe fonduri :evil:
...ziceam si eu asa...sa mai indulcesc amaru' :wink:
Knowledge is power...and it's never too late to learn

alcorsimona
senior
senior

Postby alcorsimona » Wed Sep 15, 2004 6:56 pm

Am impresia ca unii din colegii nostri traiesc cu senzatia ca in timp ce ei vor profita de cele 3-4 saptamani in plus de invatat ceilalti vor pleca in concediu si nu se vor mai apropia de carte....
De ce se leaga de alegeri, nu stiau care va fi data, macar puteau gasi un pretext mai bun decat asta....
Eu propun sa se dea rezidentiatul de Craciun, sau mai bine de anul nou, sau si mai bine sa nu-l mai dam si cine trebuie sa obtina posturile cele mai bune si sa nu ne mai complicam. Invatam ca niste prosti si alti se amuza si 'joaca golf" cu noi, cum zicea cineva (sorry sunt prea nervoasa sa mai caut cine, poate sa ceara drepturi de autor...).
Poate ar trebui sa intrebam nu daca se mai dau grile la prima vedere si daca se mai dau grile poate sunt subiecte de redactat, sau eu stiu ce altceva.
Ce este sigur este ca ei se asteapta de pe acum la scandal si incearca sa-si acopere spatele. Si eu care in naivitatea mea speram ca va fi un rezidentiat ceva mai serios avand in vedere ca este un an electoral, dar vad ca au gasit solutii si pt asta! :twisted:
Be careful what you want, it may happen to you!

sky
senior
senior

Postby sky » Wed Sep 15, 2004 8:50 pm

alcorsimona wrote:Ce este sigur este ca ei se asteapta de pe acum la scandal si incearca sa-si acopere spatele. Si eu care in naivitatea mea speram ca va fi un rezidentiat ceva mai serios avand in vedere ca este un an electoral, dar vad ca au gasit solutii si pt asta! :twisted:

Deja eu sunt la capatul nervilor , nesimtitii nu mai stiu ce sa mai inventeze...
Numai eu stiu cum am obtinut lunile astea de concediu ca sa invat , acuma imi dau totul peste cap ... de unde mai pot face rost de inca o luna in plus ca si asa am intins coarda cam mult cu liberul asta ...

Nu am cuvinte sa descriu cit de furios sunt acuma , daca l-as avea pe ala care a decis asta in fata i-as descarca un incarcator intreg in freza pe loc. As face bulau 10 ani dupa aia , dar macar ar fi scandalul prea mare ca sa nu se schimbe ceva cu Rezi.

Las ca o sa vada ei scandal , nu se mai pot feri mult . O sa vada ei ca de ce le e frica nu scapa.

pafaristu'
newbie
newbie

vorba unui prieten

Postby pafaristu' » Wed Sep 15, 2004 9:01 pm

" sa il lase asa cum era, sau sa si-l bage in c** "

good sam
junior
junior

Postby good sam » Wed Sep 15, 2004 10:08 pm

shotcky1 wrote:acum as vrea sa fac o propunere. Nu se pot organiza doua sesiuni de Rezi pe an(noiembrie/aprilie) :?: ..in alte tari europene e posibil.
Daca tot e asa cum e acest examen, barem nu pierdem un an din viata tocind si murind de foame in acelasi timp...ci doar 6 luni. Ar fi si in avantajul organizatorilor..ar putea sa-si traga mai multe fonduri :evil:
...ziceam si eu asa...sa mai indulcesc amaru' :wink:

Sunt perfect de acord; mi se pare aberant sa tot pierzi cate un an din viata; e asa o ciclicitate tampita; poate ca (sigur, de fapt) peste iarna eu as invata mai bine decat peste vara. Altul, invers. In formula idioata de acum esti condamnat sa pierzi multe oportunitati.
Cui i s-a dat mult i se va cere mult

iasmi

Postby iasmi » Wed Sep 15, 2004 10:36 pm

Salut la toata lumea!! ma intreb oare n-or fii greseli in acele noi grile care vor fii la prima vedere??? mie mi-e teama ca vor fii...spor la invatat la toata lumea!

francesca
newbie
newbie

Postby francesca » Wed Sep 15, 2004 10:37 pm

daca se da pe 14 nov, cand s-a anuntat, tot vom fi toti la acelasi nivel, toti am stiut ina celasi timp metodologia si am avut acelasi timp ca sa ne pregatim, pentru ce sa mai prelungim agonia pana in decembrie?nu va e destul de greu si asa, sa trageti pana pe 14 nov?
in plus, s-a publicat data in monitorul oficial!de ce nu au luat in consoderare motivele pe care le invoca acum, inainte de a publica totul oficial?cand o sa stim si noi exact? oricum, nu te poti baza pe nimic din ce spun ei, tot ce putem face e sa invatam, iar si iar.

medstud
senior
senior

Postby medstud » Wed Sep 15, 2004 10:46 pm

oare s chiar asa de importante 2, 3 saptamini cand iti alegi specialitatea pe care teoretic ai s o practici toata viata......?
pai asta i nimica toata pe langa ce ne asteapta ca rezidenti sau later...
wake up

oopsminded
senior
senior

Postby oopsminded » Thu Sep 16, 2004 1:58 am

victor wrote:telefonic de la cluj:

... se amana rezidentiatul la o data ce urmeaza a fi stabilita ulterior de ministerul sanatatii: fie 5, fie 12(cel mai probabil), fie chiar 19 decembrie(putin probabil).

La cum fluctueaza situatia Victore, ar fi bine sa ne asiguri ca inca e vorba de 2004. :D

Acum serios: nu inteleg cum atatia useri au impresia ca pe Nastase il ingrijoreaza ca ar putea pierde in turul doi in fata lui Stolojan din cauza examenului de Rezidentiat - pentru ca doar prezidentialele au doua tururi de scrutin - si ca acesta ar fi motivul modificarii.
In rest si eu sunt dezamagit/contrariat de superficialitatea comisiei de Rezidentiat dar, dupa ce (mi) s-a intamplat anul trecut, ma si asteptam la asa ceva.

uno
senior
senior

Postby uno » Thu Sep 16, 2004 10:02 am

Nu inteleg cine dintre noi sustine ideea amanarii !! Cine nu a citit pana acum Harrison-ul poate sa mai citeasca ceva in 2-3 saptamani, dar cine era pregatit pt. 14 noiembrie mai trece cel putin odata prin toata materia !! Asa ca cine are de castigat ??
"Speranta" n-a murit...dar e la A.T.I.

ducool2001
junior
junior

vot

Postby ducool2001 » Thu Sep 16, 2004 10:57 am

Salut.Poate e o intrebare stupida.Dar cum se voteaza?am vazut rezultatele votului si nu reusesc sa votez...

cebinee
junior
junior

Re: vot

Postby cebinee » Thu Sep 16, 2004 11:40 am

ducool2001 wrote:Salut.Poate e o intrebare stupida.Dar cum se voteaza?am vazut rezultatele votului si nu reusesc sa votez...

Mai intreba cineva asta... parca "cetateanul turmentat" se numea... :lol:

noi sa fim sanatosi si sa ne priiasca (grileii)

:idea:

dac
senior
senior

Postby dac » Thu Sep 16, 2004 11:50 am

Daca se amana sau nu, e valabil pt. toti candidatii si nu avantajeaza sau dezavantajeaza pe nimeni. Singurul efect va fi suprasolicitarea noastra inca o luna. Inca o luna de stress. MI-e mie indiferent, dar am votat NU.
"In lume veti avea necazuri, dar indrazniti, Eu am biruit lumea." Ioan 16:33

LordGod
senior
senior

Postby LordGod » Thu Sep 16, 2004 11:52 am

se pare ca se echilibreaza balanta la voturi :arrow:

cristian
newbie
newbie

Postby cristian » Thu Sep 16, 2004 1:55 pm

Pot sa puna data rezidentiatului si la anu', daca asa dorm ei mai linistiti...Eu as zice ca nu e asa de important pentru ei acest 'banal' examen si n-are rost sa-si ridice medicinistii in cap. Anul trecut au fost numai mici manifestatii la sediul DSP, cu cateva ecouri in presa... dar asa se castiga experienta!
cu ochii in monitor

ciulipanez
newbie
newbie

Postby ciulipanez » Thu Sep 16, 2004 1:59 pm

se pare ca se echilibreaza balanta la voturi

Se pare ca nu mai conteaza voturile noastre.

Return to “Rezidentiat 2004”