Cumpar craniu :P

aici gasesti ce vrei
AOSpades

Cumpar craniu :P

Postby AOSpades » Tue Oct 07, 2008 10:04 am

Inlaturand umorul negru de la care e greu sa ne abtinem cand vine vorba de aceasta topica, as dori sa stiu de unde as putea sa cumpar un craniu (pt material didactic, si NU pt orice alte scopuri neortodoxe la care v-ati gandi :priest: ). Ideal ar fi sa fie de plastic, ca sa nu trebuiasca sa adaug ceva la lista de cumparaturi a groparului :lol: , sau sa-mi introduc vecinii in sperieti. :fkr:
Mentionez ca imi este necesar pt cursurile atat din anul 1,2 si 3 pe putin.La L.P uri s-a evidentiat viitoarea sa utilitate. Multzam anticipat.

Viata ne scapa printre degete si ne lasa urme la articulatii.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

monicutza
elder
elder

Re: Cumpar craniu :P

Postby monicutza » Wed Oct 08, 2008 9:33 pm

ce faci cu craniu 3 ani? :shock: :D ca noi nu am folosit nici un semestru si suntem de specialitate :D
chiar sunt curioasa :?: :lol!:

cosmina-gabriela
elder
elder

Postby cosmina-gabriela » Wed Oct 08, 2008 10:05 pm

eu si acu tanjesc dupa un craniu(evident, nu din ala de plastic)..mi-ar place sa-l tin asa, de expozitie

'La L.P uri s-a evidentiat viitoarea sa utilitate'

monicutza
elder
elder

Postby monicutza » Wed Oct 08, 2008 10:59 pm

pe post de ce? ca nu vad ce faci cu el 3 ani???? :D
asta asa sa zici ca ai si tu un craniu desi nu vad de unde vine aprecierea de a tine un craniu in casa ca nu merge cu decoru cel putin la mine :D
dar totusi poate ne explica si noua de curiozitate ce face cu craniu 3 ani cand eu l-am folosit personal o ora ca sa invat pe el...si la facultate cand ne mai dadea pe la lp sa ne uitam la el....dar in fine :D

Return to “Okazii”