carti sorin cerin??

aici gasesti ce vrei
eliza
senior
senior

carti sorin cerin??

Postby eliza » Fri Dec 22, 2006 3:46 pm

vreau sa cumpar orice carte d sorin cerin.oricare din trilogie sau toata.
multumesc

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Dec 23, 2006 6:32 am

la ce ti-ar folosi?

pt cei care nu suntem foarte familiarizati cu marele Sorin Cerin (n. 25 noiembrie 1963 la Baia Mare) cu numele de Hodorogea. Preia numele Cerin din anul 1987, moment din care se semneaza Cerin, întrucât cel care i-a dat primul nume nu era tatăl său biologic.[necesită citare] Este un eseist de origine română. După absolvirea liceului în oraşul natal urmează cursurile Institutului de Limba şi Cultura Italiană „Aldo Moro” din Bucureşti. Copilăria o petrece la bunicul său, preot ortodox în comuna Sauca, judeţul Satu Mare, în casa în care a copilărit poetul maghiar după versurile căruia a fost scris imnul Ungariei, Kolcsey Ferenc. ÃŽn iunie 1990 , Sorin Cerin intervine în cotidianul "Magyar Szo", cerând restaurarea casei din Sauca aflată într-o stare avansată de distruger

Universurile care se afla in faza Dizarmonica sunt in Big Bang,avand gradul de entropie maxima ,tinzand catre scaderea entropiei pana cand ajung in faza Armonica a Luminii Divine de unde o iau de la capat,pentru a intregi ciclul universal al spiritualitatii.Existenta spiritualitatii se axeaza pe o infinitate de nivele logice noi aflandu-ne la numarul 2,adica logica binelui si raului,etc.,numar care ar fi in acceptiunea lui Cerin adevaratul Numar de Aur si nu cel de 1,6..,aceasta eroare datorandu-se Iluziei Vietii.

d-astea pot sa spun si eu, numa bere sa fie :lol:

eliza
senior
senior

Postby eliza » Sat Dec 23, 2006 10:36 am

ehhh trident o sa ti iau un butoi d bere si t las sa vb...
cartilea alea le tot caut d un an d zile.si mi as fi dorit sa le citesc.si am zis sa incerc si p aici.poate poate iese ceva...dak nu incerc nu am d unde sa stiu.
si ii intervievezi si p Dalai Lama la o halba d bere? :)

medibooks

Re: carti sorin cerin??

Postby medibooks » Sun Dec 31, 2006 1:44 pm

eliza wrote:vreau sa cumpar orice carte d sorin cerin.oricare din trilogie sau toata.
multumesc

Am intreaga colectie din opera lui Sorin Cerin,inclusiv ultima ,si cea mai complexa aparitie editoriala:"The origin of God",alaturi de "Trilogia Destiny."
Adresa mea de e-mail este:shcgusa@yahoo.ca

eliza
senior
senior

Postby eliza » Sun Dec 31, 2006 4:26 pm

ti am raspuns la pm tot acolo.multumesc

eliza
senior
senior

Re: carti sorin cerin??

Postby eliza » Fri Jan 05, 2007 4:43 pm

medibooks wrote:
Am intreaga colectie din opera lui Sorin Cerin,inclusiv ultima ,si cea mai complexa aparitie editoriala:"The origin of God",alaturi de "Trilogia Destiny."

VA MULTUMESC MULT PT CARTI , PT ONOAREA PE CARE MI ATI FACUT O SI PT DOVADA K EXISTA MINUNI!

Return to “Okazii”