Sunt agent de vanzari la Editura All si la orice carte pe care o gasiti pe site-ul www.all.ro aveti un discount, deoarece stim cu totii ca viata de student nu e chiar una plina de disponibilitati financiare.
Ma puteti contacta pe adresa de mail cosminacatrinei@yahoo.com sau la nr de telefon 0766780585.
Astept comenzile dumneavoastra!
Vand carti din domeniul medicinei la preturi reduse
-
- newbie
-
- newbie
Re: Vand carti din domeniul medicinei la preturi reduse
De vanzare acum am o carte foarte interesanta si utila de la un brand extrem de puternic din SUA: Merck
Agenda medicala Merck - Medicul casei
pret 180 RON negociabil
http://www.all.ro/carte/agenda-medicala ... casei.html
Agenda medicala Merck - Medicul casei
pret 180 RON negociabil
http://www.all.ro/carte/agenda-medicala ... casei.html
-
- newbie
mai am 2 carti de vanzare la preturi accesibile din domeniul nutritiei
GANDESTI ASA CUM MANANCI - Patrick Holford
http://www.all.ro/carte/nutritie-optima ... fecta.html
MEDICINA NATURISTA - CLINICA MAYO
http://www.all.ro/carte/medicina-naturi ... -mayo.html
ambele sunt la 45 de lei insa asa cum am mentionat ofer un discount semnificativ celor interesati!
GANDESTI ASA CUM MANANCI - Patrick Holford
http://www.all.ro/carte/nutritie-optima ... fecta.html
MEDICINA NATURISTA - CLINICA MAYO
http://www.all.ro/carte/medicina-naturi ... -mayo.html
ambele sunt la 45 de lei insa asa cum am mentionat ofer un discount semnificativ celor interesati!
- 187.92a
- addicted
Astea sunt niste prostii studentii la med nu citesc medicul clasei si nutritie plantoasa pt ca ei fac facultatea de med care e foarte grea si frumoasa dupa cum sper ca stii sau daca nu nu strica sa o urmezi e doar 6000 de lei practic cat un film cu popcorn pe fiecare weekend cu prietenul la mall
Trebuie carti mai grele (dificile), carti de medicina pt medic
Poate pui o lista exhaustiva daca aveti asa ceva sa vedem poate vrem ceva, nu asa, exemple inadecvat alese.
Trebuie carti mai grele (dificile), carti de medicina pt medic
Poate pui o lista exhaustiva daca aveti asa ceva sa vedem poate vrem ceva, nu asa, exemple inadecvat alese.
-
- newbie
ok.
1. ironia ta e putin cam puerila. sunt student la litere si jobul meu actual e sa vand carti. medicina nu ma atrage.
2. e medicul casei nu medicul clasei
3. daca ai tine in mana o agenda Merck ai fi uimit sa vezi cat de completa si bine structurata e. am aratat-o unor studenti la medicina si chiar unor medici si au fost incantati de formatul cartii.
4. daca nu te intereseaza anuntul nu cumpara si gata. nu oblig pe nimeni sa cumpere ceva.
5. daca totusi te intereseaza o lista de carti din domeniul medicinei, poti sa cauti pe www.all.ro ce carti iti sunt necesare. dupa cum am mentionat eu ofer la fiecare carte disponibila pe site un discount semnificativ. nu vad nici un motiv sa pun in lista toate cartile care oricum se gasesc pe site.
6. cartile pe care le-am expus imi sunt date direct spre vanzare si astfel ia nastere lista de "exemple inadecvat alese"
7. Atat!
1. ironia ta e putin cam puerila. sunt student la litere si jobul meu actual e sa vand carti. medicina nu ma atrage.
2. e medicul casei nu medicul clasei
3. daca ai tine in mana o agenda Merck ai fi uimit sa vezi cat de completa si bine structurata e. am aratat-o unor studenti la medicina si chiar unor medici si au fost incantati de formatul cartii.
4. daca nu te intereseaza anuntul nu cumpara si gata. nu oblig pe nimeni sa cumpere ceva.
5. daca totusi te intereseaza o lista de carti din domeniul medicinei, poti sa cauti pe www.all.ro ce carti iti sunt necesare. dupa cum am mentionat eu ofer la fiecare carte disponibila pe site un discount semnificativ. nu vad nici un motiv sa pun in lista toate cartile care oricum se gasesc pe site.
6. cartile pe care le-am expus imi sunt date direct spre vanzare si astfel ia nastere lista de "exemple inadecvat alese"
7. Atat!
- 187.92a
- addicted
8. Un student integralist la litere nu spune "Cat de completa", pt ca acest adj nu suporta mai putin complet, mai mult complet 
Hahaha. Eu nu cred ca esti student
9. Alege alte exemple. Editura all are carti putine si proaste
10. Esti captain obvious cu "casei/clasei"

Hahaha. Eu nu cred ca esti student
9. Alege alte exemple. Editura all are carti putine si proaste
10. Esti captain obvious cu "casei/clasei"
- Chingachgook
- addicted
Bufni stii bancul cu bufnitza?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- newbie
nepoate daca ti-l zic imi iau Ban de pe forum.
oricum: bufni-ti-as ceva in gat
@trident: eu zic sa iti vezi de medicina si sa lasi detaliile de litere deoparte. Nu cred ca te "aranjeaza"! Sa iti dau tie dovezi ca sunt student? Nu ma cobor la nivelul tuturor guristilor, totusi. Am si eu orgoliul meu...
dupa cum am mai zis, nu-ti convine, nu cumpara. Ma doare pe mine fix in pix de parerea ta privind editura All. Crede-ma ca o editura aflata in Top 10 in Romania chiar nu are nevoie de simpatia ta. Statistica vorbeste de la sine, nu cred ca e nevoie sa ii elogiez eu.
O zi buna si du-te la invatat. Nu toata lumea iese medic si cu atat mai mult cei care pierd vremea fara niciun scop pe forum.
oricum: bufni-ti-as ceva in gat

@trident: eu zic sa iti vezi de medicina si sa lasi detaliile de litere deoparte. Nu cred ca te "aranjeaza"! Sa iti dau tie dovezi ca sunt student? Nu ma cobor la nivelul tuturor guristilor, totusi. Am si eu orgoliul meu...
dupa cum am mai zis, nu-ti convine, nu cumpara. Ma doare pe mine fix in pix de parerea ta privind editura All. Crede-ma ca o editura aflata in Top 10 in Romania chiar nu are nevoie de simpatia ta. Statistica vorbeste de la sine, nu cred ca e nevoie sa ii elogiez eu.
O zi buna si du-te la invatat. Nu toata lumea iese medic si cu atat mai mult cei care pierd vremea fara niciun scop pe forum.
- 187.92a
- addicted
o carte populara e una, o carte UTILA unui stud la med/medic e altceva