Tratat de Sinescu de Urologie. E bun de cumparat?

aici gasesti ce vrei
Imparatul
newbie
newbie

Re: Tratat de Sinescu de Urologie. E bun de cumparat?

Postby Imparatul » Thu Oct 13, 2011 8:02 pm

Eu v-am zis ca e un nimeni. Eu PM? Nu am dat nici un PM la nimeni. Nu am asemena limbaj in PM. Minte asa cum cred multi despre el.

Invata sa scrii intai analfabetule. Ca tot nu stii sa scrii nici in mesaje. O sa-ti trebuiasca.

Cartea aia nu e a mea. O vand eu? Am eu acel nick?

Toti te urasc. Mi-e mila de tine.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu Oct 13, 2011 8:08 pm

kooksee wrote:Marmotule esti ultimul prost (gras si infect) daca nu iti faci o clona si nu il contactezi pe gigel asta sa ii cumperi cartea.
Eu te banuiesc de multe defecte dar fricos nu cred ca esti

sss, taci ca te aude.
n-auzi ca deja a vindut o carte?
qpepsi.gif

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Oct 13, 2011 8:19 pm

Imparatul wrote:Eu v-am zis ca e un nimeni. Eu PM? Nu am dat nici un PM la nimeni. Nu am asemena limbaj in PM. Minte asa cum cred multi despre el.

Invata sa scrii intai analfabetule. Ca tot nu stii sa scrii nici in mesaje. O sa-ti trebuiasca.

Greseala ta a fost ca te-ai logat si pe okazii si pe imed de pe acelasi calculator

Se vede ipul si din avion.

O singura explicatie ar mai fi. Cartea sa o vanda colegul tau de camera. (acelasi calculator, ip, etc). In locul tau eu i-as face scandal. Intre iubiti nu trebuie sa existe secrete din astea. Faptul ca recunoasteti ca sunteti gay este de apreciat. Nu putini au curajul sa faca asta.
Banuiesc ca manulul de urologie v-a ajutat si calauzit in aceasta calatorie initiatica.
Dupa limbaj esti ala pasiv. Ma insel?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Thu Oct 13, 2011 8:20 pm

Imparatul wrote:Eu v-am zis ca e un nimeni. Eu PM? Nu am dat nici un PM la nimeni. Nu am asemena limbaj in PM. Minte asa cum cred multi despre el.

:D :D :D :D :D :D
mincinos patologic
ai acelasi contact de mess pus acolo, ca in anuntul de pe okazii. ba ai pus acolo si linkul de aici :D :D :D :D .

buun, te-ai calmat? hai sa reluam discutia

Imparatul wrote:Pana una alta, invata sa scrii, si chiar sa folosesti cuvinte care au inteles. Stii tu la ce ma refer. .
.

la ce te referi?

Imparatul wrote: Esti unul slinos, care sparge seminte in vreun Petrom.

de ce neaparat petrom? asta e singurul peco de la tine din oras? parca era si un shell la intrare, undeva. nu-i nimic, verific eu in curind.
qpepsi.gif

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Oct 13, 2011 9:11 pm

marmotul wrote:Astia cu creierul neted care nu sunt in stare sa se faca decit mefisti .....
o chestie: ia muitza, .

frate nu ai de unde sa stii, poate peste 4 ani dupa ce termina MF se face orelist sau radiolog sau chiar urolog :D :D :D :D :D :D :D :D

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Thu Oct 13, 2011 9:20 pm

:D astia sunt medicii din tara. Neica nimeni. Ultimele scursuri din clasa, doar astia raman aici. Asa ca .... cine se simte ....

Dovezi la ce ati spus. vreau negru pe alb. Nu vorbe goale. Alea sunt pentru pacienti.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Oct 13, 2011 9:22 pm

Ce dovada vrei mai intai?

Aia cu ip-urile sau aia ca esti gay?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Oct 13, 2011 9:24 pm

Imparatul wrote::D astia sunt medicii din tara. Neica nimeni. Ultimele scursuri din clasa, doar astia raman aici. Asa ca .... cine se simte ....

Dovezi la ce ati spus. vreau negru pe alb. Nu vorbe goale. Alea sunt pentru pacienti.

eu cred ca Imparatul ar trebui integrat pe acest forum, motiv pt care ma voi erija in sustinator/protectoul sau.

are dreptate. daca marmotul era ceva de el ca medic il luau cei de afara, sa lucreze acolo!

Imparatul
newbie
newbie

Postby Imparatul » Thu Oct 13, 2011 9:36 pm

Mercic. V-am folosit ca sa pot avea vizionari pe anunt, care au dat roade. Acuma ca v-am folosit, nu-mi mai sunteti utili si va voi arunca ca pe niste ciorapi imputzitzi.

Asta este. Ati fost folositi. Mi-ati adus un castig si acuma ma debarasez de voi. Asta este, nu aveti ce face. Eu am.

V-am folosit intr-un mod oribil ca sa-mi ating scopul si daca mai este nevoie sa o fac o voi face in continuare. Acuma ma debarasez de voi.

Va pup. Ma duc sa beau o bere in cisntea voastra, o bere Azuga evident, ca sa fie la nivelul vostru.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Thu Oct 13, 2011 9:37 pm

altu cu nivelul

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Oct 13, 2011 9:46 pm

Imparatul wrote:Mercic. V-am folosit ca sa pot avea vizionari pe anunt, care au dat roade. Acuma ca v-am folosit, nu-mi mai sunteti utili si va voi arunca ca pe niste ciorapi imputzitzi.

Asta este. Ati fost folositi. Mi-ati adus un castig si acuma ma debarasez de voi. Asta este, nu aveti ce face. Eu am.

V-am folosit intr-un mod oribil ca sa-mi ating scopul si daca mai este nevoie sa o fac o voi face in continuare. Acuma ma debarasez de voi.

Va pup. Ma duc sa beau o bere in cisntea voastra, o bere Azuga evident, ca sa fie la nivelul vostru.

Asa este. Ai avut vizionari pe anunt de la noi. O sa competitionez cu marmotul pentru carte si o sa licitez mai mult ca el.

Asa este.

Noi avem ce face. (in speta radem de tine). Tu nu ai.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Thu Oct 13, 2011 9:49 pm

hãhã, v-a facut ciorapi imputiti :lol:

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Fri Oct 14, 2011 8:19 am

Imparatul wrote:Mercic. V-am folosit ca sa pot avea vizionari pe anunt, care au dat roade. Acuma ca v-am folosit, nu-mi mai sunteti utili si va voi arunca ca pe niste ciorapi imputzitzi.

.

:( :( :( :(
mi-ati stricat jucaria :( :( :(
va-m zis eu ca daca tabariti pe el se sperie si pleaca. va dati seama ce mai scoteam de la el intr-o saptamina?
Imparatul wrote:V-am folosit intr-un mod oribil ca sa-mi ating scopul si daca mai este nevoie sa o fac o voi face in continuare.

tu existi cu adevarat?
Imparatul wrote:Va pup. Ma duc sa beau o bere in cisntea voastra, o bere Azuga evident, ca sa fie la nivelul vostru.

hai ma, numai azuga iti permiti, la citi bani ai facut cu noi? oricum , merit si eu una, la cit te-am ajutat. hai, ne intilnim la petrom, dai tu berea si aduc eu semintele, vrei?
qpepsi.gif

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Fri Oct 14, 2011 8:32 am

trident wrote:are dreptate. daca marmotul era ceva de el ca medic il luau cei de afara, sa lucreze acolo!

vezi ba incultule ca ai scris cu litera mica. esti si tu un slinos care sparge seminte in vreun Petrom. esti un grasan. esti o soseta. ba esti un grasan.

iar tu, kookse
tie..

Imparatul wrote:. Tie cei minim 6 ani nu te-au ajutat deloc. Probabil te-ai umflat cu shaworma de la Warda mai tot timpul si nu ai facut nimica bun, decat sa comentezi despre colegii tai.

Esti tipul, slut, plin de cosuri, singur si gras. Imbracat cu tricouri demodate, roase si ingalbenite la gat, tipul falsului tocilar.Esti ocolit de fete si de asta te bagi mereu din spatele unor taste sa comentezi aiurea la ce nu e treaba ta. Poate, asa sa mai stie lumea ca si tu existi.

ia du-te ba si exista in alta parte, si nu mai comenta la ce nu e treaba ta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ia zi imparate, pe care vrei sa mai injur? hai, ca ia uite ce bine le zic, ma folosesc de ei ca de sosete. dupa aia vii tu si le dai o muitza, vrei? :D :D :D :D :D :D
qpepsi.gif

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Oct 14, 2011 2:53 pm

sa **** o ceapa

ce se oftica marmotul, ca atunci cu tigaile. ca deh, el stie cyum ar veni ce inseamna sa vinzi tigai sau sa vinzi carti, cum ar veni..

din astea. se simte in domeniu.

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Fri Oct 14, 2011 3:00 pm

alea nu erau tigai. erau vase de gatit!
qpepsi.gif

Return to “Okazii”