Este vorba de PDA-Phoneul meu T-Mobile MDA Pro cu o suita completa de aplicatii medicale Skyscape, pregatit pentru cardiologie si pediatrie.
Pe langa acestea, vine cu un bonus de cateva sute (sau mii) de carti in format pdb, special dimensionate pentru el. Daca aceste carti sunt usor de gasit pe torrente, aplicatiile skyscape sunt foarte greu de gasit si instalat. La cerere, il pot pregati cu aplicatii skyscape pentru specialitatea dorita.
Eu l-am cumparat din Germania in aceasta iarna, second-hand. L-am folosit doar pentru aplicatiile medicale si impreuna cu o cartela 3G dedicata pentru navigarea pe internet/mesagerie/RSS-reader. Practic telefonul este un UMPC (mini-laptop), putand suplini toate functiile unui calculator: Microsoft Office (word excel, adobe reader si powerpoint), video player (divx,xvid,subtitrari), audio player, browser web full, organizator etc. Cu toate ca poate fi folosit si ca telefon mobil, eu nu am uzitat de aceasta functie datorita dimensiunilor PDA-ului, cartela pe care o tin in el fiind una exclusiv pentru internet 3G de la Vodafone.
Suita medicala instalata cuprinde:
Aplicatii generale:
5 minute medical consult (cel mai bun si folosit de mine soft de pe telefon)
http://www.skyscape.com/estore/productd ... uctId=2571
Critical Care
DRUGology
Essential Diagnosis
Internal surveilance guide
LAB 2003
LabTests
Pocket Emergency Medicine
RxDrugs
SignsSX
Cardiologie: 17 aplicatii
Pediatrie 5 aplicatii
Cartile ce le ofer ca bonus vizeaza toate specialitatile medicale.
PDA-ul se prezinta in stare buna, are bateria schimbata cu una noua in luna martie. La o utilizare normala bateria tine fara probleme de dimineata pana seara. Vine in pachetul complet de la T-Mobile plus card de memorie 4Gb , sistemul de operare este Windows Mobile 6.1 Proffesional.
Specificatii tehnice:
http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... rsal_Specs
O sa revin zilele astea cu poze reale.
Pretul : 800 RON FIX, NENEGOCIABIL.
Motivul vanzarii: upgrade, in consecinta nu accept nici un fel de schimburi.
Ma gasiti la tel. 0722.492.892 sau bogdantimar@gmail.com
Sunt din Timisoara, asa ca transportul se va face prin curier pt alte orase, eu urmand sa suport pretul transportului, iar cumparatorul pretul rambursului.
Vand asistentul ideal pentru rezidentul/studentul in medicin
-
Vand asistentul ideal pentru rezidentul/studentul in medicin
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Re: Vand asistentul ideal pentru rezidentul/studentul in medicin
Anuntul este inca valabil.
- 187.92a
- addicted
Re: Vand asistentul ideal pentru rezidentul/studentul in medicin
initial am crezut ca este asistent de stagiu, si ma gandeam ca ce ciudat, si astia se vand acum.
mi se pare f interesanta chestia asta.
succes la vanzare
mi se pare f interesanta chestia asta.
succes la vanzare