Haulica - format electronic
-
sinelnikov
- junior

Haulica - format electronic
are cineva Haulica (fiziologie) in format electronic ?
- rox
- elder

-
sinelnikov
- junior

:)
- rox
- elder

1. @ sinelnikov: de-al vostru sau nu, cartea aia mi se pare o maaare brambureala. te ameteste cu exprimarile alea, e...stufoasa rau, te ia somnul pina intelegi ceva, daca intelegi. e prea...in stil roman. oricum, am gasit cd-ul, e dupa un scan al cartii, se vede destul de rost ( ca si cartea de altfel, e veche rau). daca te intereseaza...
2. @jess. nu inteleg intrebarea. aceeasi dupa care ai invatat si in sem1? sau....pentru anul 1?
daca vrei pt sem 2 anul I e acelasi guyton ca si pt anul II, adica editia 11 ( in engleza). a aparut daca nu ma insel si traducerea la el, dar prefer originalul, ca astia fac niste traduceri de te doare mintea. oricum, la anul I baza sunt nicolescu -endocrinul si guyton/cursuri- digestiv.
2. @jess. nu inteleg intrebarea. aceeasi dupa care ai invatat si in sem1? sau....pentru anul 1?
daca vrei pt sem 2 anul I e acelasi guyton ca si pt anul II, adica editia 11 ( in engleza). a aparut daca nu ma insel si traducerea la el, dar prefer originalul, ca astia fac niste traduceri de te doare mintea. oricum, la anul I baza sunt nicolescu -endocrinul si guyton/cursuri- digestiv.
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- anncush
- senior

@jess: pt anul I , pe langa ce a spus rox, la digestiv mai este cartea d-nei Badarau (te sfatuiesc sa o xeroxezi) si in plus, "fantasticele" cursuri de digestiv tinute de dr. Ferechide (dc el le-o mai tine) sunt facute dupa Boron. oricum de baza ramane Guyton in engleza sau Boron (aici ai mare grija k este ceva mai complicat decat Guyton-ul si mult prea matematicizat.). este o investitie buna dc iti iei Guyton/Boron.
Slowly getting less stupid 
- rox
- elder

dap, eu am facut fizio cu dna doctor Badarau in anul I, cartea de note de curs e destul de buna, cursurile dlui dr Ferechide sunt de domeniul sf, ( ignora-le, si daca incerci sa intelegi ceva n-ai ce, mai bine citesti acasa din guyton si pricepi ). Per total, Guyton + nicolescu+ badarau + cursuri = more than enough pt anul 1.
Apropo de Boron, am vazut ca era promotie la Boron pe callisto acum ceva vreme, da' nu stiu sa va zic cum e, ca mie mi-a bagat careva in cap anul trecut ca e prea complicat pentru studenti si mi-am luat Guyton
Apropo de Boron, am vazut ca era promotie la Boron pe callisto acum ceva vreme, da' nu stiu sa va zic cum e, ca mie mi-a bagat careva in cap anul trecut ca e prea complicat pentru studenti si mi-am luat Guyton
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- anncush
- senior

io am inv dupa Boron si intr-adevar este mai complicat decat Guyton-ul si in plus lipseste capitolul de sange. in plus dc ea zice k este incepatoare in ale limbii lui Shakespeare, atunci nu o sfatuiesc sa dea o galagie de bani pe Boron (desi explicatiile sunt de o mare acuratete la toate mecanismele). oricum, cartile in engleza raman cele mai bune din cauza traducerilor mizerabile 
- anncush
- senior

uita-te pe http://www.callisto.ro. te sfatuiesc de acolo sa-l si cumperi ca aia de lalibraria din SUUB sunt neste hoti . pun un adaos comercial de te doare capul! 
- rox
- elder

ma, n-auzi ca s-a ieftinit boronul, nu mai e chiar o caruta de bani, e cu vreo 500 k mai scump decit guytonul.
si mie care-mi parea rau ca nu mi-am luat boron, da' daca zici ca n-are singele atunci ma bucur ca n-am mai aruncat banii aiurea pe el.
iar aia de la suub dau cartile cu 1 milion (!!!) mai mult decit aia de la callisto
si mie care-mi parea rau ca nu mi-am luat boron, da' daca zici ca n-are singele atunci ma bucur ca n-am mai aruncat banii aiurea pe el.
iar aia de la suub dau cartile cu 1 milion (!!!) mai mult decit aia de la callisto
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
- 187.92a
- addicted

Re: :)
sinelnikov wrote::) da..si anul asta va aparea editie revizuita de prof. Petrescu de la Iasi, nu ti se pare normal ca aici sa se invete dupa el daca e de-al nostru?
din acelasi motiv eu am invatat dupa Arpad Nagy. Si nu regret. Fiecare cu al'lui