Bine, ca tu le si amesteci, treci de la una la alta...
Discutia era despre o situatie concreta, de decizia NATO (inclusiv a USA) de-a nu raspunde invaziei din 24 februarie cu o interventie directa, ca sa nu riste o escaladare.
The Nobel Prize in Physiology or Medicine 2011
- Calico
- addicted
Re: The Nobel Prize in Physiology or Medicine 2011
Last edited by Calico on Mon Oct 10, 2022 2:11 pm, edited 1 time in total.
- jomil
- elite
Eu le amestec, da…
A friend told me i was delusional. I almost fell off my unicorn.
https://www.youtube.com/watch?v=YUaxVQPohlU
https://www.youtube.com/watch?v=YUaxVQPohlU
- pc7
- elite
jomil wrote:
Putin ameninta cu bombe nucleare, cu exterminarea unei intregi natiuni. Daca e atacat (whatever that means) cu exterminarea UK, Germany etc. Ok, zicem ca el nu are discrenamant, dar rusul de la Moscova si Leningrad? Rusul ala e ok cu un razboi nuclear declansat de presedintele lor ...care ar ucide nu doar Ucrainienii, ci si Rusia cu tot ce e in ea. Evident, presupunand ca NATO ar raspunde proportional, sau ar escalada. Rusul de rand are discernamant? Daca da, e timpul sa faca ceava ptr EL SI FAMILIA. Pana nu e prea tarziu si se sparge buba nucleara. Adica ACUM. Fugind din Rusia nu face nimic. O sa moara de un nuke in Londra...
Unde ai citit asta, jomil?
Link pls
Life's not fair, get used to it
- Melania
- addicted
Man, mie imi e mai teama de negocierile putin-biden decat de bomba nucleara.
Chiar ar fi de preferat un nuke pe insula serpilor de ex decat un compromis mizerabil.
Chiar ar fi de preferat un nuke pe insula serpilor de ex decat un compromis mizerabil.
Last edited by Melania on Mon Oct 10, 2022 9:58 pm, edited 1 time in total.
- pc7
- elite
Muahaha, io n am citit stirile astazi, numai cu coada ochiului, merg astia la negocieri?
Io intrebam pe jomil, pt ca am auzit ca noi(englejii) suntem in razboi cu rusii. Si eram curioasa daca se stie ceva in ro ce io nu stiu.
Io intrebam pe jomil, pt ca am auzit ca noi(englejii) suntem in razboi cu rusii. Si eram curioasa daca se stie ceva in ro ce io nu stiu.
Last edited by pc7 on Mon Oct 10, 2022 9:59 pm, edited 1 time in total.
- Melania
- addicted
Se cam amusina vad, cica s-ar intalni in Asia la G20.
- pc7
- elite
Bai daca da la noi, tu esti peste drum, ajunge si la tine.
De insula serpilor li se falfaie
- Melania
- addicted
pc7 wrote:Bai daca da la noi, tu esti peste drum, ajunge si la tine.
UK e cea mai sigura si bine aparata din europa. Pe continent e problema.
- pc7
- elite
Avem scut antinuke?
- Melania
- addicted
Pai daca nu aveti ar trebui sa va faceti.
De Franta si de UK nu se ia ca aveti nukes. Dar oricum pe voi va apara americanii.
De Franta si de UK nu se ia ca aveti nukes. Dar oricum pe voi va apara americanii.
- Calico
- addicted
https://www.g4media.ro/premiu-nobel-pen ... alesi.html
Da, UNRWA sa ia, UNRWA!
Organizatia aia infestata de membri Hamas care au participat la atacurile din 7 octombrie.
Eu i-as sfatui sa nu se bage in conflicte de-astea controversate, ca razboiul din ukraina sau israel contro tutti, ca n-ai cum sa nu-ti atragi critici, orice ai alege.
Mai bine ceva frumos, elegant, care sa placa la toata lumea, cum ar fi cei de la Just Stop Oil. Mai ales ca recent au fost ridicati la rangul de artisti, iar arta este o punte intre popoare.
Da, UNRWA sa ia, UNRWA!
Organizatia aia infestata de membri Hamas care au participat la atacurile din 7 octombrie.
Eu i-as sfatui sa nu se bage in conflicte de-astea controversate, ca razboiul din ukraina sau israel contro tutti, ca n-ai cum sa nu-ti atragi critici, orice ai alege.
Mai bine ceva frumos, elegant, care sa placa la toata lumea, cum ar fi cei de la Just Stop Oil. Mai ales ca recent au fost ridicati la rangul de artisti, iar arta este o punte intre popoare.
- Melania
- addicted
Anii trecuti se zicea ca Trump va lua premiul nobel pt pace.
- pc7
- elite
- Melania
- addicted
Calico wrote:https://www.g4media.ro/premiu-nobel-pentru-pace-anuntat-vineri-la-oslo-curtea-internationala-de-justitie-agentia-onu-pentru-refugiatii-palestinieni-si-antonio-guterres-ar-putea-fi-alesi.html
Da, UNRWA sa ia, UNRWA!
Zvonurile astea sunt fara indoiala lansate de Cartarescu.
In final au fost desemnati niste japonezi:
https://www.g4media.ro/premiul-nobel-pe ... za-pe.html
- Calico
- addicted
Dragut, corectut. Probabil nu mai vor atentate la Oslo.
Avand in vedere ca discursul nuclear e mai vioi ca niciodata, inteleg ca alegerea premiului depinde mai mult de gravitatea problemelor actuale (ca un fel de constientizare a publicului - ice bucket challenge), decat de modul in care premiatii le-ar fi rezolvat,
Avand in vedere ca discursul nuclear e mai vioi ca niciodata, inteleg ca alegerea premiului depinde mai mult de gravitatea problemelor actuale (ca un fel de constientizare a publicului - ice bucket challenge), decat de modul in care premiatii le-ar fi rezolvat,