anna uita-te la piracetam pe contraindicatii.
- häufig: größer bzw. gleich 1/100 bis kleiner 1/10
- Gesteigerte psychomotorische Aktivität
- Schlafstörungen
- Schlaflosigkeit
- Nervosität
- Depressive Verstimmtheit
- Angst
- Aggressivität
deci da chiar frecvent unele dintre cele pe care le descrii si am avut pacienti care mi-au facut astea toate. piracetam le dau pt 1-3 sapt nu pe dauermedikation. poti sa inerci sa il scoti si brusc, nu are nevoie de scadere treptata, si sfatul meu e seroquel scade-i doza treptat si vezi daca se inrautateste. cat despre dormit incearca valdoxan 25 0-0-0-1, e din ultima generatie , e schlaff-wach phase regulierend , dar omu tre sa aiba ficatu in ordine. ggt, gpt,got sa fie okei. si pe deasupra e si un anti-depresiv bun. deci in 3-4-5 zile trebuie sa ai rezultate. cat madopar are?
imi cer scuze ca raspund tarziu acuma am citit postu.
vlade, halo e sfant. AMIN
dementa in boala parkinson
- coolscript58
- senior
Re: dementa in boala parkinson
Cand s-a aprins lumina in apartamentul ei
M-am urcat intr-un copac pan' la etajul trei
Era ea, era goala, era goala toata
Asa aproape n-am vazut-o niciodata
As vrea sa ma vada sa ma cheme la ea
- dr.anna
- junior
drel wrote:Ce-ti mai face pacientul? Ai reusit sa-i convingi pe nebunii de apartinatori ca nu poti sa-i dai lui tataie somn toata ziua cu pastilele numa' pt ca vor ei?
pacientul e mai bine, acu se plange familia ca e inactiv....le-am zis sa-i scoata 1/3 trittico de dimineata si mi-au zis: da daca se agita?!
ma gandesc la un antidepresiv gen SSRI.
pt coolscript: vezi pm.
-
- senior
Scz Anna, dar in cazul asta cred ca ar trebui sa tratezi si familia
- coolscript58
- senior
drel............ de multe ori familia e mai bolnava ca pacientu asta chiar nu e gluma, am pe una , sotu a facut infarct cerebral. i-a bagat in cap ca a mai facut unu, ca are simptomatica ca inainte, ca s-a inrtautatit , ca nu stiu ce, ca aphasia e si mai rea, ca .... si e nevasta-sa.................................... !! deci cand o aud imi vine sa ii dau iei un pumn de medicamente doar ca sa il lase pe saracu om in pace.
si cate si mai cate , mai era un tip o avea pe masa internata, i-a zis de 10000 de ori ridicate si mergi , si culmea nu era isus. masa ii tot zicea nu pot mama, ( avea gleichgewichtstörung rau de tot nu asa gangataxie aproape) vezi ca il asculta odata si se ridica si merge 2 pasi. stii ca direct fractura , a cazut cu coasta de un colt si aia i-a fost coasta , sa nu tratezi tu pe fisu si sa ii dai si interzis in spital pana nu se face masa bine??
asa ca razi tu razi,... da cam ai dreptate hehe
si cate si mai cate , mai era un tip o avea pe masa internata, i-a zis de 10000 de ori ridicate si mergi , si culmea nu era isus. masa ii tot zicea nu pot mama, ( avea gleichgewichtstörung rau de tot nu asa gangataxie aproape) vezi ca il asculta odata si se ridica si merge 2 pasi. stii ca direct fractura , a cazut cu coasta de un colt si aia i-a fost coasta , sa nu tratezi tu pe fisu si sa ii dai si interzis in spital pana nu se face masa bine??
asa ca razi tu razi,... da cam ai dreptate hehe
Cand s-a aprins lumina in apartamentul ei
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
dr.anna wrote: ma gandesc la un antidepresiv gen SSRI.
E de făcut atunci şi o ionogramă din când în când, vârstnicii sunt susceptibili să facă hiponatremie sub SSRI.
Nu poţi să faci totul cu medicamentele. Teoretic, e un caz de geriatrie.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
-
- senior
As vrea sa n-am dreptate....crede-ma, dar e constatare personala ca uneori ar trebui tratati cei din familie ca pacientul nu are prea mare lucru....