atac de panica
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Re: atac de panica
Toată lumea ştie că medicina, încet încet, se transformă în cardiologie.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Tasha
- elite
Oi fi inteles eu gresit? Se poate, nu am nici cea mai mica cultura a atacului de panica. Dar mie mi se pare mai logic invers. Adica aritmia sa provoace atacul de panica, nu invers.
Sexy chicken.
-
- senior
Tasha wrote:Oi fi inteles eu gresit? Se poate, nu am nici cea mai mica cultura a atacului de panica. Dar mie mi se pare mai logic invers. Adica aritmia sa provoace atacul de panica, nu invers.
dece sa nu fie logic ca atacurile de panica sa aiba printre alte cauze si aritmiile (supraventriculare)? sau chiar sa se intretina reciproc.
PS
oricum ... marmotul si-a luat rezi si a scapat (cred) de atacurile de panica din 2008.
pq pas?
- originaltup
- elder
Pai simptomele de "atac de panica" pot fi provocate de diverse; mai ales daca e new onset, ideal ar fi sa excluzi cauzele comune organice (gen aritmii sau hipertiroidism, etc) si apoi sa tratezi cu SSRIs sau la psihiatru. Oricum ca sa ai diagnostic de panic disorder trebuie sa ai mai multe episoade.
Iar unii oameni ar trebui sa se limiteze la ce stiu si sa nu mai generalizeze aiurea, dar in Romania profesorul trebuie sa le stie pe toate. Sau poate ai inteles gresit (sper).
Ieri la congresul de cardio profu Macarie a spus ca atacurile de panica sunt causate de tahiaritmii spraventriculare, deci tratamentul este la cardiolog
Iar unii oameni ar trebui sa se limiteze la ce stiu si sa nu mai generalizeze aiurea, dar in Romania profesorul trebuie sa le stie pe toate. Sau poate ai inteles gresit (sper).
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"
- marmotul
- elite
amalia93 wrote:marmotul wrote:ps- orice in afara de alcool caci am ficatul in pioneze
no comment............
sau ai avut un atac de panica si l-ai inecat in bere?
nu, aveam un poster cu un ficat prins in pioneze