Laparoscopie
- Mariusik
- junior
Laparoscopie
Pana la ce marime pot fi operati calculii veziculari laparoscopic? Merci.
-
- senior
Re: Laparoscopie
uite atat ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, de mari!!!
sau te referi endoscopic?
sau te referi endoscopic?
pq pas?
- Mariusik
- junior
pai, laparoscopic pot fi oricat de mari, incat pot fi bombardati anterior litotriptic? iar endoscopic ce marime?
-
- elite
Mariusik wrote:pai, laparoscopic pot fi oricat de mari, incat pot fi bombardati anterior litotriptic? iar endoscopic ce marime?
http://laparoscopie.romedic.ro/articole ... detaliu=29
Voi de obicei invatati din gura in gura ca pe balada "miorita" sau cititi prin tratate...?
- razvan.f
- senior
Mariusik wrote:pai, laparoscopic pot fi oricat de mari, incat pot fi bombardati anterior litotriptic? iar endoscopic ce marime?
"Tu ai facut scoala de moase?" ca sa il citez pe Irinel Popescu cand se enerva pe cate vreun rezident.
Mariusica de unde le scoti pe astea (ideile nu pietrele)? Vezi ca incurci rau termenii. In ce an esti student, daca esti la medicina?
-
- senior
holliday wrote:Mariusik wrote:pai, laparoscopic pot fi oricat de mari, incat pot fi bombardati anterior litotriptic? iar endoscopic ce marime?
http://laparoscopie.romedic.ro/articole ... detaliu=29
Voi de obicei invatati din gura in gura ca pe balada "miorita" sau cititi prin tratate...?
primul lucru care l-am invatzat cand am venit in Bucale este sa nu cred nimik pe vorbe nici in cluj nu era roz si verificam cateva cursuri dar aicelea nici nu se pune problema. nici daca intrebi statia de metrou si nici daca ti se zice Cristos a nviat. in scurt timp raspundeam invariabil/stereotip de unde sti/ai citit? poate ai fo gresit informat?
da problema mea la ora asta ii dece ma vezi in colectivitate- "voi" -ca Jack-ul meu ii uscat la fund si acu ma joc cu cpt. Black. al tau ii inca plin?
pq pas?
-
- elite
vazi wrote:da problema mea la ora asta ii dece ma vezi in colectivitate- "voi" -ca Jack-ul meu ii uscat la fund si acu ma joc cu cpt. Black. al tau ii inca plin?
Relax, vazi, ca nu era vorba de tine.
Am folosit plurarul ca sa nu se simta mariusica singur.
Nu te-am inclus in aceeasi categorie de cunoscatori.
Dar acum pe bune, e cineva pe forum care face ceva supraspecializare pe laparoscopie?