Ai face cercetare?

care ne mananca zilele

Ai face cercetare?

Poll ended at Sun Feb 20, 2005 3:13 pm

Da... castig experienta!
28
67%
Nu
6
14%
Depinde...ce-mi iese?
8
19%
 
Total votes: 42

User avatar
Gabs
newbie
newbie
Posts: 24
Joined: Fri Nov 19, 2004 11:37 am

Ai face cercetare?

Postby Gabs » Thu Jan 06, 2005 3:13 pm

Incepand cu semestrul II vei avea ocazia sa te implici in proiecte de cercetare. Pentru semestrul II doar la materii de preclinic si incepand de anul viitor si la materii clinice.
Am vrea sa iti stim parerea despre acest lucru!
1. Ti se pare o idee buna?
2. Ce materii te-ar interesa?
3. Cat din timpul tau ai fi dispus sa acorzi?
4. Te-ai implica pe termen lung (1-2 ani)?

Asteptam raspunsurile tale pe forum!

Jules
junior
junior
Posts: 94
Joined: Fri Aug 13, 2004 11:08 am
Location: somewhere around nothing
Contact:

Postby Jules » Fri Jan 07, 2005 12:57 am

Mi se pare o idee f buna...m-ar interesa in special biochimia sau genetica dintre materiile de preclinic. Da, m-as implica pe termen lung si as acorda oricat timp mi-ar permite facultatea. Da mai multe detalii..in ce constau proiectele si ce rol ar avea studentul obisnuit.

User avatar
Gabs
newbie
newbie
Posts: 24
Joined: Fri Nov 19, 2004 11:37 am

Postby Gabs » Fri Jan 07, 2005 6:39 pm

Momentan facem un studiu de fezabilitate pentru a vedea interesul pentru cercetare a studentului la medicina . Singura catedra cu care am intrat in contact pana acum este cea de biochimie - care de altfel si-au dat si acordul, iar incepand de saptamana viitoare contactam si celalalte catedre.

Date de contact: Irina Caplanusi - 0740.834.031,irinacaplanus@yahoo.com
Gabriela Soare - 0788.5000.92, 0723.508.437, soare_gab@yahoo.com

User avatar
Lorelai
junior
junior
Posts: 87
Joined: Tue Mar 23, 2004 9:59 pm

Postby Lorelai » Fri Jan 07, 2005 11:08 pm

SUPER! E o idee excelenta! Singurele materii care m-ar interesa din preclinic ar fi microbiologia si virusologia. Sigur m-as implica si pe o perioada mai lunga de timp si cred ca as acorda destul de mult din timpul meu liber. Asteptam detalii.

User avatar
Reaktor
elder
elder
Posts: 547
Joined: Mon Nov 24, 2003 12:39 am
Contact:

Postby Reaktor » Sun Jan 09, 2005 10:29 pm

Problema nu se pune in acest fel. In tarile civilizate participarea studentilor la proiecte de cercetare este obligatorie, chiar daca ei nu fac altceva decat solutii. Un medic cu activitate de cercetare probata prin publicatii in reviste serioase ar trebui sa fie o regula si nu o exceptie. Bineinteles, fiecare se intreaba ce ii iese. O suma din grantul obtinut pentru tema de cercetare este (ar trebui sa fie) alocata celor care depun munca in cadrul proiectului. Dincolo de suma de bani important e ca studentul sa simta ca face ceva util iar numele sau aparut intr-o publicatie ar trebui sa ii dea sentimentul ca nu se duce la facultate doar ca sa sprijine faianta (altfel de o calitate buna) holurilor si ca nu sta degeaba, asteptand sa treaca 6 ani ca sa se poata bucura de atentia pacientilor. Numarul proiectelor valoroase ar trebui sa creasca in urmatorii ani pt ca banii veniti dinspre uniunea europeana (multi) si ramasi nefolositi nu se mai intorc. Universitatea ar trebui sa fie nu numai o unitate de invatamant ci obligatoriu una de cercetare. Ceea ce mi se pare si mai important e colaborarea diferitelor catedre si chiar colaborari cu institute din afara Universitatii; orgoliile sunt prea mari insa.
Oricum ... mult succes.
"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

User avatar
jethro
junior
junior
Posts: 30
Joined: Sat Dec 04, 2004 4:11 pm

Postby jethro » Mon Jan 10, 2005 2:20 pm

Suntem perfect constienti de lucrurile pe care le spui.

Din pacate vom ajunge cu greu sa fim "o tara civilizata".

E perfect adevarata partea cu publicarea in reviste. De fapt este singura valoroasa. A merge la congrese este un moft. Asta pentru participanti. Deseori congresele sunt vazute ca evenimente mondene... Alta e treba daca ai o prezentare de facut, sau macar un poster. In ceea ce priveste cartile... si studentii ar putea scrie carti. Si indraznesc sa spun ca poate ar fi mai bune decat cele de pe care invata... Macar ar fi mai sistematizate. In concluzie, oricine poate participa la congrese sau scrie carti. Adevarata valoare este recunoscuta doar prin acceptarea articolului la care ai participat de catre o revista de specialitate. Asta pentru ca nu se accepta orice intr-o revista. Revistele au revizori care controleaza fiecare articol...deci "filtrul" este serios. Si bineinteles, fiecare revista are un "factor de impact". Adica un punctaj pe care il obtine orice articol care apare in paginile ei. Acest punctaj va fi impartit apoi intre autorii articolului, si va fi luat in considerare la CV, si ce este mai important, la inaintarea ulterioara in functie...

Ca sa ai un articol trebuie sa participi la un proiect de cercetare. Deci oricum, asta e inceputul. Este destul de dificil sa vorbesti despre "ce ii iese studentului".

1. In privinta banilor: Fiecare proiect este finantat. Banii respectivi (veniti de la facultate sau din diverse sponsorizari - pot exista firme care cer realizarea proiectului, si deci finanteaza) se duc in urmatoarele directii:
- materiale neconsumabile indispensabile proiectului (mai ales aparatura)
- materiale consumabile
- o parte se impart intre participantii la proiect
Nu stiu cine ar fi dispus sa imparta banii cu studentii. Nu vorbesc despre cum ar trebui sa fie, ci despre cum este.

2. Studentul poate participa la scrierea unui articol, in functie de contributia lui, si de decizia finala a coordonatorului proiectului. Nu se poate spune dinainte daca acest coordonator va accepta sau nu participarea studentului la un articol. Asa ar veni toata lumea, nu s-ar chinui prea tare, ca oricum ar sti ceva sigur. In aceasta privinta, in "tarile civilizate" lucrurile stau la fel.

3. Nu trebuie sa uitam ca munca la respectivul proiect va figura in CV-ul fiecaruia. Si e mare lucru ca odata iesit de pe bancile facultatii sa figurezi ca ai lucrat la proiecte de cercetare.

4. Experienta trebuie considerata si din urmatorul punct de vedere: dupa terminarea facultatii. Daca vrei sa aplici pentru orice proiect de cercetare, vei fi mult mai usor acceptat daca ai experienta (fata de unul care nu are...).

5. Dupa ce participi la un proiect de cercetare, un profesor iti va putea da o recomandare oricand vei avea nevoie. Si nu trebuie sa uitam ca multora dintre noi ne surade ideea de a lucra in strainatate. Acolo se ajunge mult mai usor prin cercetare decat ca medic. Strainatatea are tendinta sa "absoarba" orice este valoros - toata "materia cenusie", indiferent de tara de provenienta.

Universitatea este si o unitate de cercetare. Doar ca pana acum studentii au fost implicati prea putin. Colaborarea cu institute din afara Universitatii exista, ca si cu universitati si fundatii straine.
Tomorrow is another day...

Jules
junior
junior
Posts: 94
Joined: Fri Aug 13, 2004 11:08 am
Location: somewhere around nothing
Contact:

Postby Jules » Wed Jan 12, 2005 8:16 pm

A trecut o saptamna...asteptam detalii ! :?

User avatar
Kamikazee
senior
senior
Posts: 124
Joined: Wed Mar 24, 2004 11:56 am
Contact:

Postby Kamikazee » Thu Jan 13, 2005 1:31 am

Despre ce e vorba mai exact?
Doar pentru studenti?
Wake up and smell the roses

User avatar
jethro
junior
junior
Posts: 30
Joined: Sat Dec 04, 2004 4:11 pm

Postby jethro » Fri Jan 14, 2005 2:10 pm

Da, asa e: a trecut o saptamana si pana acum nu am reusit sa mai vorbim decat la microbiologie, unde exista niste probleme cu fondurile, dar se va incerca sa se "incropeasca" ceva. O sa contactam si celelalte catedre cat mai repede (promitem! :oops: )

Am fost si putin dezamagiti ca pe acest topic nu prea au fost posturi care sa ne raspunda la intrebarea daca o facem degeaba sau nu. Am sa pun in curand afise prin facultate, sa vad ce iese. Ideea e ca trebuie sa avem in primul rand studenti care sa se implice, asa ca va rog, daca va intereseaza, scrieti pe acest topic!

Probabil ca o sa se elibereze si niste diplome dupa finalizarea proiectelor. Daca se strang suficienti studenti, putem scoate si o revista cu articolele pe care o sa le scrieti despre aceste proiecte si concluziile la care veti ajunge.

Este un proiect foarte serios, dar ca la orice inceput, bazele sunt greu de pus. Suntem insa convinsi ca o sa merite.
Tomorrow is another day...

User avatar
jethro
junior
junior
Posts: 30
Joined: Sat Dec 04, 2004 4:11 pm

Postby jethro » Fri Jan 14, 2005 2:12 pm

Pentru Kamikazee: la ce te referi (doar pentru studenti)? Cine altcineva?
Tomorrow is another day...

User avatar
Kamikazee
senior
senior
Posts: 124
Joined: Wed Mar 24, 2004 11:56 am
Contact:

Postby Kamikazee » Sun Jan 16, 2005 3:41 am

...pai...pentru absolventi :D ?!?!!?!?
de gradinitza sau altceva....
nu, serios, despre ce e vorba..?
Wake up and smell the roses

User avatar
Roadkill
newbie
newbie
Posts: 12
Joined: Wed Sep 24, 2003 2:14 am
Location: Middle of Some Road

Postby Roadkill » Sun Jan 16, 2005 11:29 pm

Si eu sunt foarte interesat si m-as implica fara discutie intr-un proiect de durata. De fapt, ca sa fiu sincer astept asa ceva de foarte multa vreme.
In aceeasi ordine de idei cred ca ar fi o solutie sa se faca o intalnire in acest sens, pentru ca e evident ca forumul nu poate suplini nevoia de informatie in ceea ce priveste initiativa cu pricina.
The key to happiness in life is high expectations and your own introduc of chips.

Jules
junior
junior
Posts: 94
Joined: Fri Aug 13, 2004 11:08 am
Location: somewhere around nothing
Contact:

Postby Jules » Sun Jan 16, 2005 11:43 pm

Subscriu la ceea ce a zis Roadkill....poate ne vedem intr-o zi in facultate..curand! :)

User avatar
jethro
junior
junior
Posts: 30
Joined: Sat Dec 04, 2004 4:11 pm

Postby jethro » Wed Jan 19, 2005 10:59 am

Intalnirea va avea loc probabil dupa sesiune. Momentan incerc sa contactez cat mai multe catedre si sa termin formularul de inscriere. Apoi voi pune niste afise prin facultate.

Despre absolventi: Nu credeam ca acest program va avea succes si in randul lor. Suntem incantati de acest lucru. Momentan nu pot da nici aici un raspuns exact, programul nefiind complet definitivat, dar revin imediat ce voi avea noutati si voi sti ceva sigur.

Cam asta pentru moment. Orice inceput e greu, dar pana la urma vom reusi.
Tomorrow is another day...

User avatar
crisalia
senior
senior
Posts: 431
Joined: Fri Sep 26, 2003 11:55 pm
Location: asteptand extraterestri
Contact:

Postby crisalia » Mon Jan 24, 2005 8:49 pm

pt jethro:
dupa cum ti-am zis si cand ne-am intalnit.........pt a atrage atentia celor din ani mai mari trebuie sa vb si la catedrele clinice(vz cardio,gastro.........).asteptam cu interes noutati!

User avatar
jethro
junior
junior
Posts: 30
Joined: Sat Dec 04, 2004 4:11 pm

Postby jethro » Wed Jan 26, 2005 9:58 am

Da, se va rezolva si cu catedrele clinice pana in octombrie anul asta. Momentan sper sa termin cu catedrele clinice cat mai repede. Ne-am confruntat cu destul de multe probleme. A trebuit sa explicam fiecarui sef de catedra despre ce e vorba, am asteptat decizia sedintei de catedra (care nu prea avea cum sa fie negativa...). Am mai avut probleme de genul: "E legal ce facem? Avem acordul conducerii facultatii?" Asa ca vom face si asta...
Tomorrow is another day...

Jules
junior
junior
Posts: 94
Joined: Fri Aug 13, 2004 11:08 am
Location: somewhere around nothing
Contact:

Postby Jules » Wed Jan 26, 2005 10:09 pm

Bafta crancena!

User avatar
hase
Posts: 2
Joined: Fri Jan 21, 2005 11:26 pm

Postby hase » Mon Jan 31, 2005 10:54 pm

Buna!
Va scriu si eu sa va incurajez si sa va asigur ca nu incercati degeaba sa ne dati posibilitatea sa facem cercetare in medicina.Personal sunt foarte interesata de proiect si as participa cu placere.Astept cu nerabdare vesti noi!

User avatar
Reaktor
elder
elder
Posts: 547
Joined: Mon Nov 24, 2003 12:39 am
Contact:

Postby Reaktor » Sun Feb 06, 2005 4:05 am

Jethro ce proiecte aveti? Din ce fonduri? Ce teme? Poti detalia?
"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

User avatar
jethro
junior
junior
Posts: 30
Joined: Sat Dec 04, 2004 4:11 pm

Postby jethro » Fri Feb 11, 2005 5:57 pm

O sa pot detalia dupa sesiune.

Fonduri? Nu avem. E nevoie? Nu vrem sa propunem noi proiecte de cercetare, si sa ne "lipim" pe la cele care sunt in curs de desfasurare in cadrul catedrelor. Pentru asta au respectivele catedre fonduri.

Dupa cum observati, momentan ma confrunt cu o oarecare reticenta din partea catedrelor. E greu sa-i fac sa inteleaga ce dorim, sa obtin titluri de proiecte... E normal. Avem o facultate destul de "conservatoare"...

Sper ca se va putea incepe in sem II. Va scriu cum am noutati.
Tomorrow is another day...

User avatar
stefanmihai
newbie
newbie
Posts: 9
Joined: Thu Jul 08, 2004 9:33 pm
Contact:

Postby stefanmihai » Mon Feb 14, 2005 3:06 pm

sa stiti ca partea de bani care ar reveni fiecaruia pe un proiect ar fi ceva de genul 1.5 mil la 6 luni :shock: maxim

proiecte de cercetare exista la neurostiinte unde participa si studenti si se munceste pe RUPTE

dar acolo e un pic cam tarziu sa va bagati se incepe din sem intai dar oricum merita sa mergeti sa vorbiti( laboratorul de neurostiinte se afla la etaj 2 la catedra de fiziologie)

la microbologie exista in cantacuzino cercul de microbiologie condus de
conf m Popa si fac ceva cercetare

la catedra de farmaco se mai face ceva dar nu sunt in tema

dar acum ganditiva si voi, practic va duceti pe capul omului si iartama ca tb sa zic dar studentul la medicina NU STIE SA FACA NIMIC si tb sa stea cu tine sa te invete iar multi nu au rabdare le e frica (de ce nu stiu)

iar partea de fonduri (cred ca glumesti) bani sunt Extrem de putini iar multi se chinuie sa faca din nimic ceva asa ca materiale de JOACA nu prea exista

cam asa sta situatia la noi
URAT NU

dar puteti sa dovediti ca nu e chiar asa
"It appears that everything one does to gain a livelihood or for pleasure
is fattening, immoral, illegal or even worse, oncogenic."

"The only way to avoid cancer is not to be born; to live is to incur risk.

User avatar
Reaktor
elder
elder
Posts: 547
Joined: Mon Nov 24, 2003 12:39 am
Contact:

Postby Reaktor » Mon Feb 14, 2005 7:45 pm

Bre m-ati ametit de tot. Jethro tu pe cine reprezinti? (sper ca nu pe Zona zoster ;) ). Mai devreme vorbea cineva din cadrul catedrei de biochimie, eu unul asa am inteles, de asta intrebam de bani si de proiecte. Ca studenti e normal ca nu aveti proiecte si nici bani.
Stefanmihai (imi place avatarul tau, l-am mai vazut pe undeva ;) ) mai e si la Genetica un laborator nou nout, treceti pe acolo.
Cat despre fonduri...well or sa fie destule ideea e pe unde se duc banii.
"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."

User avatar
HornySkunk
senior
senior
Posts: 353
Joined: Tue Jun 08, 2004 10:59 pm
Location: D'ici, d'ailleur.

Postby HornySkunk » Tue Feb 15, 2005 1:40 pm

Pentru cei interesati, un curs de DNA recombinant care are si o parte practica:
http://www.biochim.ro/srbbm/events/RecDNA2005.html

User avatar
keyra
senior
senior
Posts: 129
Joined: Mon Feb 28, 2005 3:31 pm
Location: bucuresti

Postby keyra » Thu Mar 03, 2005 10:04 pm

Cred ca insusi conceptul de universitate implica domeniul de cercetare stiintifica fundamentala. Asta oriunde in lume mai putin in Romania. Ar fi interesanta pozitia oficiala a catedrelor de virusologie, imunologie, biologie celulara, fiziologie sau farmacologie cu privire la accesul studentilor la proiectele de cercetare. Proiecte de cercetare au existat (asta o atesta articolele prezente in reviste) si vor mai exista. Dar cati studenti au avut ''permisiunea'' de a face parte dintr-o astfel de echipa?... Interes din partea studentilor ( poate un nr mic dar suficient de bine prebatiti, cred eu) exista dar prea putina bunavointa din partea celor ce ar trebui sa fie incantati sa aiba colaboratori, asa cum se intampla in universitatile occidentale. In schimb e intalnita o atitudine de superioritate si o stupida teorie a ''generatiilor din ce in ce mai proaste'', nu ca ''pe vremea...'' Sunt ''convinsa'' ca in aceea vreme se citea stiinta de top, dar ma indoiesc ca reviste cu protocoale gen DNA recombination erau in atentia studentilor ce se limitau la cursuri...ca asa era vremea...dar ea s-a schimbat!
E un timp in care studentii sunt interesati de cercetare, dar intrebarea este: au unde? Usi ce ar trebui sa fie deschise oricand pt ei sunt de fapt inchise si asta nu mai pare anormal nimanui.

User avatar
HornySkunk
senior
senior
Posts: 353
Joined: Tue Jun 08, 2004 10:59 pm
Location: D'ici, d'ailleur.

Postby HornySkunk » Fri Mar 04, 2005 1:01 pm

keyra wrote: Sunt ''convinsa'' ca in aceea vreme se citea stiinta de top, dar ma indoiesc ca reviste cu protocoale gen DNA recombination erau in atentia studentilor ce se limitau la cursuri...ca asa era vremea...dar ea s-a schimbat!

Nu inteleg ce vrei sa spui cu asta. Eu am postat un link spre un curs optional-facultativ sau cum vrei sa ii spui. Cine e interesat poate va da click pe linkul ala, cine nu trece mai departe, nu e obligatoriu ba vreau sa spun ca selectia e destul de serioasa si corecta.
PCR e o tehnica de baza in diagnosticul modern, nu stiu cati au curiozitatea sa vada exact cum se face. Se vorbeste la modul teoretic de vaccinuri obtinute prin tehnologia DNA recombinant dar iarasi nu cred ca sunt f multi care au curiozitatea sa vada exact cum se face si in ce consta.

User avatar
keyra
senior
senior
Posts: 129
Joined: Mon Feb 28, 2005 3:31 pm
Location: bucuresti

Postby keyra » Fri Mar 04, 2005 10:43 pm

In citatul ales de tine era o ironie adresata celor ce se plang de generatiile slabe ale ultimilor ani. Este de apreciat interesul tau pt cercetare, sunt insa curioasa cum a fost el apreciat de cei din facultate. Eu insami intreband despre PCR la un lp am fost intampinata de niste ochi mariti: ''abia avem noi fonduri, dar pt studenti...'' Si intrebam asta dupa ce citisem cu seriozitate reviste gen Nature Genetics, Trends in..., Abbas, Lodish, etc...

Jules
junior
junior
Posts: 94
Joined: Fri Aug 13, 2004 11:08 am
Location: somewhere around nothing
Contact:

Postby Jules » Mon Mar 21, 2005 4:52 pm

any news? ne-ati lasat cu ochii-n soare :?

User avatar
cat26
junior
junior
Posts: 44
Joined: Fri Aug 01, 2008 11:12 pm

Re: Ai face cercetare?

Postby cat26 » Mon Aug 04, 2008 10:59 am

Gabs wrote:Incepand cu semestrul II vei avea ocazia sa te implici in proiecte de cercetare. Pentru semestrul II doar la materii de preclinic si incepand de anul viitor si la materii clinice.
Am vrea sa iti stim parerea despre acest lucru!
1. Ti se pare o idee buna?
2. Ce materii te-ar interesa?
3. Cat din timpul tau ai fi dispus sa acorzi?
4. Te-ai implica pe termen lung (1-2 ani)?

Asteptam raspunsurile tale pe forum!



interesant.ma bucur ca mai aud oameni de la medicina vb de cercetare.insa am o intrebare.am o cunostiinta care nu a facut medicina dar e foarte interesata de cercetare, cauta dar nu gaseste pe unde sa inceapa.e hotarata sa inceapa pe propriile picioare daca nu gaseste pe nicaieri echipa,pana la urma.insa ar dori sa plece in afara ca acolo e adevarata cercetare si aici nici macar nu-s interesati sa caute oameni dedicati cercetarii.el e foarte pasionat de sistemul nervos(in special creierul),si ii place foarte mult matematica si fizica.ar putea incerca chiar daca nu e la medicina?

User avatar
cat26
junior
junior
Posts: 44
Joined: Fri Aug 01, 2008 11:12 pm

Re: Ai face cercetare?

Postby cat26 » Mon Aug 04, 2008 11:09 am

cat26 wrote:
Gabs wrote:Incepand cu semestrul II vei avea ocazia sa te implici in proiecte de cercetare. Pentru semestrul II doar la materii de preclinic si incepand de anul viitor si la materii clinice.
Am vrea sa iti stim parerea despre acest lucru!
1. Ti se pare o idee buna?
2. Ce materii te-ar interesa?
3. Cat din timpul tau ai fi dispus sa acorzi?
4. Te-ai implica pe termen lung (1-2 ani)?

Asteptam raspunsurile tale pe forum!


el nu a incercat acolo pt ca eu ii ziceam ca nu cred ca are sanse,stiind ca nu a facut medicina si stiindu-i pe cei de la fizio cum sunt.insa el e dispus sa citeasca orice si oricat din domeniul care il intereseaza,numai ca sa fie cooptat in echipe de cercetare si sa faca lucruri practice pana la urma.inca mai speram!

User avatar
cat26
junior
junior
Posts: 44
Joined: Fri Aug 01, 2008 11:12 pm

Re: Ai face cercetare?

Postby cat26 » Mon Aug 04, 2008 11:14 am

cat26 wrote:
cat26 wrote:
Gabs wrote:Incepand cu semestrul II vei avea ocazia sa te implici in proiecte de cercetare. Pentru semestrul II doar la materii de preclinic si incepand de anul viitor si la materii clinice.
Am vrea sa iti stim parerea despre acest lucru!
1. Ti se pare o idee buna?
2. Ce materii te-ar interesa?
3. Cat din timpul tau ai fi dispus sa acorzi?
4. Te-ai implica pe termen lung (1-2 ani)?

Asteptam raspunsurile tale pe forum!


ma refeream la Catedra de fizio la Neurostiinte,pt ca e foarte interesat de asa ceva!

User avatar
Chingachgook
addicted
addicted
Posts: 23561
Joined: Wed Nov 26, 2003 6:34 pm
Location: in hamac

Re: Ai face cercetare?

Postby Chingachgook » Mon Aug 04, 2008 12:50 pm

cati ani are cunostinta ta si in ce si-a dat doctoratul?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

User avatar
cat26
junior
junior
Posts: 44
Joined: Fri Aug 01, 2008 11:12 pm

Re: Ai face cercetare?

Postby cat26 » Mon Aug 04, 2008 4:37 pm

kooksee wrote:cati ani are cunostinta ta si in ce si-a dat doctoratul?



nu si-a dat doctoratul , a termiant anul acesta politehnica sectia automatica si calculatoare,urmeaza acuma sa dea masteratul.dar chiar ii place ar vrea sa imbine automatica cu medicina , in bioinginerie.


Return to “Facultatea”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 101 guests