UMF Carol Davila Bucuresti institutie corupta
-
paulstr10
- elder

Re: UMF Carol Davila Bucuresti institutie corupta
http://evz.ro/de-unde-vin-imigrantii-un ... afice.html "Potrivit BBC, din punct de vedere numeric, cei mai mulţi dintre imigranţi provin din Siria, unde are loc un devastator război civil. Urmează afganii şi cei din Eriteea şi Nigeria, care pleacă din ţările de orgine cel mai adesea din cauza sărăciei şi a abuzurilor. Africanii intră, de regulă, în Europa prin Italia, în vreme ce grupurile de sirieni intră prin Grecia. Înregistrarea exactă a numărului uriaş de suflete, care se mişcă de colo colo, este însă imposibilă.
Aproximativ patru milioane de sirieni au plecat din ţara de origine şi mulţi trăiesc, în continuare, în condiţii îngrozitoare în tabere de refugiaţi. Pentru ei, Europa este un fel de Tărâm al făgăduinţei. Situaţia de faţă se poate complica şi mai mult în condiţiile în care, după cum spune ONU, peste 60 de milioane de oameni se află în mişcare în acest moment, în diverse regiuni de pe glob."
Aproximativ patru milioane de sirieni au plecat din ţara de origine şi mulţi trăiesc, în continuare, în condiţii îngrozitoare în tabere de refugiaţi. Pentru ei, Europa este un fel de Tărâm al făgăduinţei. Situaţia de faţă se poate complica şi mai mult în condiţiile în care, după cum spune ONU, peste 60 de milioane de oameni se află în mişcare în acest moment, în diverse regiuni de pe glob."
-
paulstr10
- elder

Eu personal as primi imigranti din astia, dar le-as pune cateva conditii inainte de ai primi. Sa munceasca, sa mearga la scoala copii lor, sa respecte cultura si civilizatia noastra, iar in momentul in care se rezolva problemele la ei sa se intoarca inapoi in tara lor. Si inca un lucru le-as spune de la bun inceput ca daca comit infractiuni, vreun atentat sau nu spun ca unul dintre ei are in minte asa ceva si nu-l dau in gat autoritatilor, vor pleca in secunda 2.
- Calico
- addicted

Sa munceasca, sa mearga la scoala copii lor
ca sa nu iasa analfabeti ca ai parintilor tai
-
paulstr10
- elder

Bai zdreantapadurii tu chiar insisti pentru mai mult decat dispretul meu. Crezi ca daca ma faci pe mine analfabet ma afecteaza in vreun mod? Am fost jignit mult mai rau de a lungul timpului si sunt imun. Dar stiu de ce ai sarit de fund in sus, pentru ca m-am luat de etnia ta. Ia spune leprapadurii apartii sau nu etniei rrome?
- alimori
- elite

paulstr10 wrote:Spanioloaico tu te compari cu aia care au plecat din tarile lor ca era razboi si puteau muri cu o imigranta economica ca tine? Daca da esti o mare cretina in ciuda faptului ca ai terminat medicina. Apropo nu ai raspuns la intrebarea cu renuntatul la cetatenia romana. Ai renuntat sau nu la ea?
se da un grup de oameni cu aceeasi cetatenie, in cazul de fata romani, care vorbesc despre Emigranti si Imigranti. Emigranti, pt grupul respectiv, sunt cei care PLEACA, de ex romani plecati in afara. Imigranti, pt acelasi grup, sunt cei care VIN, de ex sirieni.
Chunga a intrebat de Emigranti.
N-ai inteles intrebrea, ai scornit ca ma compar eu cu azilantii de razboi... esti prost de bubui, bai baiatule.
in alta ordine de idei, ce fac eu cu cetatenia ro e treaba mea si poate si a familiei mele, nu a cretinului de serviciu.
-
paulstr10
- elder

alimori wrote:niste egoisti care au ales solutia individuala in loc sa puna umarul la ridicarea patriei.
Alimori = Cretina
-
paulstr10
- elder

https://dexonline.ro/definitie/emigrare "EMIGRÁ, emigrez, vb. I. Intranz. A-și părăsi patria pentru a se stabili (definitiv sau temporar) în altă țară; a se expatria. – Din fr. émigrer, lat. emigrare."
https://dexonline.ro/definitie/imigrare "IMIGRÁ, imigrez, vb. I. Intranz. A veni să se așeze într-o țară străină, părăsindu-și țara de origine (de obicei silit de împrejurări economice sau politice)." Zi ce esti proasto de alimori emigranta sau imigranta? Ai taiat-o in Spania ca sa fii spanioloaica sau ai taiat-o pentru bani? Probabil pastrezi cetatenia pentru a-ti trimite copilasii pe aici sa-si faca studiile mai ieftin decat in Spania sau poate te gandesti intr-o buna zi sa te intorci dupa ce iti dau aia un spit in fund cum i-au dat celeilate alinuta. Pe langa faptul ca esti mercenara mai esti si proasta pe deasupra. Poti sa te iei de mana cu un cunoscut de-al meu care spunea ca "Romania e tara in care iti faci nevoile si apoi pleci" . S-a carat si pesoana respectiva pe alte meleaguri.
https://dexonline.ro/definitie/imigrare "IMIGRÁ, imigrez, vb. I. Intranz. A veni să se așeze într-o țară străină, părăsindu-și țara de origine (de obicei silit de împrejurări economice sau politice)." Zi ce esti proasto de alimori emigranta sau imigranta? Ai taiat-o in Spania ca sa fii spanioloaica sau ai taiat-o pentru bani? Probabil pastrezi cetatenia pentru a-ti trimite copilasii pe aici sa-si faca studiile mai ieftin decat in Spania sau poate te gandesti intr-o buna zi sa te intorci dupa ce iti dau aia un spit in fund cum i-au dat celeilate alinuta. Pe langa faptul ca esti mercenara mai esti si proasta pe deasupra. Poti sa te iei de mana cu un cunoscut de-al meu care spunea ca "Romania e tara in care iti faci nevoile si apoi pleci" . S-a carat si pesoana respectiva pe alte meleaguri.
-
paulstr10
- elder

alimori wrote:in ce catedra e ciuculete asta, ca io n-am apucat-o?
in alta ordine de idei, l'am avut pe OPV asistent de grupa. norocul dumitale, stimate paul cu-nume-si-prenume-publice, e ca forumul asta e o gaura a internetului, altfel te lua dracu' daca isi pierdea cineva vremea cu tine acuzandu-te de calomnie.
Calomnie? Bineinteles ca e calomnie in mintea unei spanioloaice. Dar cand ii aresteaza, trimit in judecata, priveaza de libertate cum se numeste oare in mintea unei cretine?
- alimori
- elite

nu stiu, intreab-o pe maica-ta.
-
paulstr10
- elder

Eu am mai spus ca nu-i condamn pe cei care au plecat din tara pentru o viata mai buna. Au plecat foarte bine, dar nu au dreptul sa comenteze cat timp nu fac nimic pentru a schimba lucrurile in bine. Sistemul medical e colapsat din interior si datorita unora ca jigodiile UMF. http://www.tolo.ro/2016/07/14/video-ape ... -schimbat/ http://www.tolo.ro/2016/06/07/cum-a-fos ... onica-pop/ http://www.tolo.ro/2016/06/01/documente ... onica-pop/
-
paulstr10
- elder

Acum pe bune nu voi ma da replici decat cel mult lui andy si jomil. Celorlalti vad ca e inutil sa le raspund din moment ce ei cred ca detin adevarul. Timpul pierdut pe aici dandu-le unora replici puteam sa-l folosesc citind o carte, vazand un film etc. Sa nu mai spun de nervii facuti degeaba datorita unora.
- alimori
- elite

...din cauza unora.
-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=7sHaJ9X7tz8 Pentru cei interesati sa stie cum sa-i recunosca pe musoni.
-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=hcZupMMEEwY Ce papagali masonii astia cu semnele si semnalele lor.
-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=9tbJq1VPfNg Un mason grad 33 vorbeste. Parca gradul 33 se numeste Suveran Mare inspector general.
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013

mai bine nu mai dai replici nimanui, dar sa vedem ce zice si jomil
tag jomil
tag jomil
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
- bahoi
- junior

tag jomil
hai o data ca stam toti dupa tine
ce pnm
hai o data ca stam toti dupa tine
ce pnm
- jomil
- elite

scuzati
eu sunt de acord cu Andy
eu sunt de acord cu Andy
A friend told me i was delusional. I almost fell off my unicorn.
https://www.youtube.com/watch?v=YUaxVQPohlU
https://www.youtube.com/watch?v=YUaxVQPohlU
-
paulstr10
- elder

http://stiri.tvr.ro/emanuel-ungureanu-- ... .html#view Oare nu vedea nimeni ce facea nenea Lucan a trebuit sa ia atitudine domnul asta Emanuel Ungureanu.
-
paulstr10
- elder

https://www.ziardecluj.ro/remember-ziar ... a-ii-futem Mars din tara masoni nenorociti, jigodiilor.
-
paulstr10
- elder

Sa ma intorc la postat despre "integrii" profesori din UMF Carol Davila Bucuresti.
-
paulstr10
- elder

http://www.mediafax.ro/social/managerii ... e-11155952 "În cazul Doinei Pleşca, ANI a stabilit că din 9 aprilie 2012 a ocupat simultan funcţia de manager al Spitalului Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu" şi pe cea de decan al Facultăţii de Medicină din UMF Bucureşti...Potrivit Legii 95/2006, "funcţia de manager persoană fizică este incompatibilă cu exercitarea oricărei activităţi sau oricărei alte funcţii de manager, inclusiv cele neremunerate", precum şi cu "exercitarea oricăror alte funcţii salarizate, nesalarizate sau/şi indemnizate, cu excepţia funcţiilor sau activităţilor în domeniul medical în aceeaşi unitate sanitară a activităţilor didactice, de cercetare ştiinţifică şi de creaţie literar-artistică". Ce daca si-a dus mandatul pana la capat madam Plesca si n-a suferit nici una din sanctiunile prevazute de lege , legea e ceva optional pentru dumneai.
-
paulstr10
- elder

UMF Bucuresti = CORUPTIE, INCOMPATIBILITATE, PLAGIAT, DELAPIDARE, TRAFIC DE INFLUENTA, SANTAJ = MAFIE
-
paulstr10
- elder

UMF Bucuresti = PARTE A STATULUI PARALEL MAFIOT PROTEJAT DE INSTITUTIILE STATULUI
-
paulstr10
- elder

http://spitaluldeoftalmologie.blogspot. ... in-24.html "Am sa dezvolt o idee inceputa in postarea anterioara [Link], si anume ca Monica Pop nu numai ca se afla intr-o situatie de incompatibilitate cu functia de manager, dar pe deasupra isi neglijeaza in mod grav functiile avute, din simplu motiv ca nu exista timpul fizic necesar sa le faca pe toate.
In primul rand, Monica Pop detine nu mai putin de 3 functii cu norma intraga (manager, sef de sectie, prorector), de unde ar rezulta ca munceste cel putin 24 de ore pe zi fara intrerupere. Sa le vedem pe fiecare in parte:
* manager de spital. Conform contractului de management, stabilit prin ordin de ministru, programul de lucru este de 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana (Practic, sunt chiar 9 ore pe zi deoarece exista si o pauza de masa). Contractul este la fel pentru toti managerii de spital, prin urmare nu se pot negocia modificari de genul jumatatilor de norma sau alte lucruri asemanatoare.
* medic sef de sectie. Monica Pop are voie sa desfasoare si activitate medicala (in mod limitat) in timp ce detine functia de manager de spital. Problema este ca ea nu s-a multumit sa fie medic obisnuit, ci a ocupat inca o functie de conducere in spital, aceea de medic sef de sectie (peste sectia I). Iar de aici apar doua probleme:
1) cumulul de functii de conducere intr-un spital este interzis de art. 183(1) alin. 3 din Legea 95/2006 (introdus prin legea 264/2007): "Membrii comitetului director, sefii de sectie, sefii de laboratoare sau sefii de servicii medicale nu mai pot desfasura nici o alta functie de conducere prin cumul de functii.". Totusi, in mod ilegal Monica Pop este si sef de sectie si manager in acelasi timp. Situatia aceasta nu este de azi, de ieri. Monica Pop ocupa doua functii simultan si inainte de 2006, pe vremea cand era director de spital.
2) un medic sef de sectie are obligatoriu un program de 8h/zi (norma intreaga). Adunat cu programul de manager, ar rezulta ca Monica Pop lucreaza fara intrerupere 16 ore/zi in Spitalul de Oftalmologie, situatie nu numai absurda, dar si ilegala.
* prorector la UMF Carol Davila.
Un prorector are activitate didactica (un anumit numar de ore de predare pe sptamana) si activitate de conducere administrativa. Un prorector lucreaza numai cu norma intreaga.
Este neclar cum are Monica Pop trecute in cartea de munca toate aceste functii (daca intr-adevar le are trecute pe toate).
Sa nu uitam ca in afara de functiile de mai sus, Monica Pop lucreaza la un cabinet privat (SC Midavi SRL) si mai detine alte functii pe care le-am enumerat in postarea anterioara [Link] . Cand le face Monica Pop pe toate, avand in vedere ca s-au depasit deja cele 24 de ore ale unei zile terestre?
Explicatia
Monica Pop pretinde ca isi termina treaba de manager mai repede decat e normal. Sarcinile de manager pentru care are alocate 8 ore pe zi ea le “rezolva” in, sa zicem, 2 ore.
“E treaba noastra ce facem in timpul liber. Nu ai nevoie de 8 ore pe zi ca sa conduci un spital. Daca eu rezolv mai repede problemele administrative si dupa aia intru in sala sa operez, nu poate nimeni sa ma impiedice” afirma Monica Pop intr-un articol vechi. [Link]
Este interesant cum considera Monica Pop “timp liber” exact orele de program. Si ea nu ramane in spital, ci pleaca ca sa–si rezolve probelmele cu celelate functii. Se intelege, ministerul o plateste integral pentru cele 8 ore de asa-zisa activitate in postul de manager.
Te si miri cat de prosti pot sa fie cei din Ministerul Sanatatii cand au prevazut un program de 8 ore/zi managerilor de spital, cand ar fi putut sa faca economie de fonduri si sa-i lase doar cu 2 ore pe zi." Normal unii pot indeplini 3 functii simultan, chiar daca e ilegal si imposibil fizic, dar ce conteaza in cazul unei UMF-iste care e deasupra legii.
In primul rand, Monica Pop detine nu mai putin de 3 functii cu norma intraga (manager, sef de sectie, prorector), de unde ar rezulta ca munceste cel putin 24 de ore pe zi fara intrerupere. Sa le vedem pe fiecare in parte:
* manager de spital. Conform contractului de management, stabilit prin ordin de ministru, programul de lucru este de 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana (Practic, sunt chiar 9 ore pe zi deoarece exista si o pauza de masa). Contractul este la fel pentru toti managerii de spital, prin urmare nu se pot negocia modificari de genul jumatatilor de norma sau alte lucruri asemanatoare.
* medic sef de sectie. Monica Pop are voie sa desfasoare si activitate medicala (in mod limitat) in timp ce detine functia de manager de spital. Problema este ca ea nu s-a multumit sa fie medic obisnuit, ci a ocupat inca o functie de conducere in spital, aceea de medic sef de sectie (peste sectia I). Iar de aici apar doua probleme:
1) cumulul de functii de conducere intr-un spital este interzis de art. 183(1) alin. 3 din Legea 95/2006 (introdus prin legea 264/2007): "Membrii comitetului director, sefii de sectie, sefii de laboratoare sau sefii de servicii medicale nu mai pot desfasura nici o alta functie de conducere prin cumul de functii.". Totusi, in mod ilegal Monica Pop este si sef de sectie si manager in acelasi timp. Situatia aceasta nu este de azi, de ieri. Monica Pop ocupa doua functii simultan si inainte de 2006, pe vremea cand era director de spital.
2) un medic sef de sectie are obligatoriu un program de 8h/zi (norma intreaga). Adunat cu programul de manager, ar rezulta ca Monica Pop lucreaza fara intrerupere 16 ore/zi in Spitalul de Oftalmologie, situatie nu numai absurda, dar si ilegala.
* prorector la UMF Carol Davila.
Un prorector are activitate didactica (un anumit numar de ore de predare pe sptamana) si activitate de conducere administrativa. Un prorector lucreaza numai cu norma intreaga.
Este neclar cum are Monica Pop trecute in cartea de munca toate aceste functii (daca intr-adevar le are trecute pe toate).
Sa nu uitam ca in afara de functiile de mai sus, Monica Pop lucreaza la un cabinet privat (SC Midavi SRL) si mai detine alte functii pe care le-am enumerat in postarea anterioara [Link] . Cand le face Monica Pop pe toate, avand in vedere ca s-au depasit deja cele 24 de ore ale unei zile terestre?
Explicatia
Monica Pop pretinde ca isi termina treaba de manager mai repede decat e normal. Sarcinile de manager pentru care are alocate 8 ore pe zi ea le “rezolva” in, sa zicem, 2 ore.
“E treaba noastra ce facem in timpul liber. Nu ai nevoie de 8 ore pe zi ca sa conduci un spital. Daca eu rezolv mai repede problemele administrative si dupa aia intru in sala sa operez, nu poate nimeni sa ma impiedice” afirma Monica Pop intr-un articol vechi. [Link]
Este interesant cum considera Monica Pop “timp liber” exact orele de program. Si ea nu ramane in spital, ci pleaca ca sa–si rezolve probelmele cu celelate functii. Se intelege, ministerul o plateste integral pentru cele 8 ore de asa-zisa activitate in postul de manager.
Te si miri cat de prosti pot sa fie cei din Ministerul Sanatatii cand au prevazut un program de 8 ore/zi managerilor de spital, cand ar fi putut sa faca economie de fonduri si sa-i lase doar cu 2 ore pe zi." Normal unii pot indeplini 3 functii simultan, chiar daca e ilegal si imposibil fizic, dar ce conteaza in cazul unei UMF-iste care e deasupra legii.
Last edited by paulstr10 on Thu Jan 04, 2018 9:24 pm, edited 1 time in total.
-
Boss
- elite

ce vrei Ma?
ce se Potriveste
ce se Potriveste
-
paulstr10
- elder

Nu mai discut cu nimeni de pe forumul asta. La protest nu vor sa iasa nici actualii studenti, nici absolventii din generatiile precedente, iar cei care erau mai in firea lor si ar fi actionat in lumea reala vad ca nu mai intra pe aici. Voi posta in continuare cat timp am subiecte despre cei din UMF Bucuresti.
- Melania
- addicted

Ce ai mah cu Monica Pop?
-
paulstr10
- elder

Nu mai discut cu nimeni de pe forumul asta. La protest nu vor sa iasa nici actualii studenti, nici absolventii din generatiile precedente, iar cei care erau mai in firea lor si ar fi actionat in lumea reala vad ca nu mai intra pe aici. Voi posta in continuare cat timp am subiecte despre cei din UMF Bucuresti. Cei care vor sa faca chat sa se duca pe alte topicuri, nu mai fac prostia sa dau replici nimanui, am facut-o destule pagini.
-
paulstr10
- elder

- Melania
- addicted

E stire veche, intre timp a dovedit in instant ca nu a fost in niciun confict. Doamna Pop e o profesoara desavarsita, a pregatit mii de studenti, e o somitate in materie de oftalmologie. Vorbesti ca proasta la penis.
-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=wsdyHd7_Xn0 Min. 8.06 placheta aniversara primita din parte Marii Loji Nationale din Romania, parte a Masoneriei. Probabil e madam Pop o musoanca si ea.
- Melania
- addicted

femeile nu sunt primite in masonerie buei putza verde; poate si-a facut schimbare de sex si nu am aflat noi.
-
paulstr10
- elder

viewtopic.php?f=3&t=19565 " Phat Skidz » Tue Mar 29, 2016 10:53 am Psihotropele ar merita mult mai multă cercetare. Și lucrul ăsta începe să se întâmple. E însă foarte, foarte prost ca substanțele astea să fie folosite ca un fel de hibrid, la limita între recreațional și - vezi Doamne - medical. Cunosc genul ăsta de junkie, care au impresia că sunt farmacologi că se documentează pe tot felul de site-uri și află ei că LSD e bun la sănătate. Nu le e bine deloc, în cele din urmă. Și sunt și oameni foarte greu de ajutat, foarte greu de scos din „paradigma” aia a lor. De altfel mi se pare revoltător că folosim cuvinte care sună a științifice, dar nu sunt deloc. De exemplu, știința nu folosește termenul „psihedelic”. Ce e aia? Sau am mai auzit „enteogen”. Hai să-ți prescriu un enteogen. (Adică o substanță care ți-l aduce pe Dzeu, cum ar veni, te îndumnezeiește.) Serios??? Dacă avem azi legi așa de dure cu drogurile e și din cauza cercetătorilor-hipioți din anii 60 care au inventat asemenea termeni, și care sunt o rușine pentru lumea medicală și cea științifică, după părerea mea.
Tutunul și alcoolul sunt droguri extrem de toxice. Pericolul de dependență la nicotină este mai mare decât la heroină, când iei în calcul depedendența comportamentală, și nu doar cea fiziologică. (Și dependența comportamentală e cea mai importantă, aia fiziologică se vindecă în zile-săptămâni)
Cu ketamina a fost ditamai buzz-ul acum vreo 2 ani, între timp spiritele s-au temperat. Nu există nicio dovadă că ketamina ar fi benefică pe termen lung, dar există dovezi că ar fi dăunătoare. Desigur, e o pistă care trebuie investigată, și deocamdată tot buzz-ul a fost disproportionat față de dovezi.
Drogurile au avut întotdeauna legătură cu experiențele mistice. Și mulți useri asta caută la ele, un fel de viață spirituală. Dar, până la urmă, ele generează sindroame psihotice. Inclusiv ciupercile pe care le mănâncă Melania. Și asta nu e bine. Cum zice ea că psilocibina e bună și sigură, așa se zicea (și se zice încă) despre marijuana. Pe unii, marijuana îi lasă rece, altora cică le face bine, dar la alții declanșează episoade psihotice care durează o vreme, uneori lungă, și după ce nu mai fumezi. Psilocibina, spre deosebire de canabinoizi, are ca primă acțiune psihoticizarea. Nimeni n-a studiat dacă asta e un lucru bun sa rău (eu nu văd cum ar putea fi bun), și în general mă surprinde că se trag concluzii din atât de puține date, și că aproape niciodată nu e luată în calcul sănătatea psihică. Dacă nu mori prin citoliză hepatică sau dacă nu faci un sindrom de sevraj spectaculos, vezi doamne e super-safe drogul, ce contează că ai niște halucinații, acolo-șea, sau că ai impresia că te urmărește SRI-ul peste tot, sau că ieși în fundul gol pe stradă la prânz (evenimente autentice)"
Tutunul și alcoolul sunt droguri extrem de toxice. Pericolul de dependență la nicotină este mai mare decât la heroină, când iei în calcul depedendența comportamentală, și nu doar cea fiziologică. (Și dependența comportamentală e cea mai importantă, aia fiziologică se vindecă în zile-săptămâni)
Cu ketamina a fost ditamai buzz-ul acum vreo 2 ani, între timp spiritele s-au temperat. Nu există nicio dovadă că ketamina ar fi benefică pe termen lung, dar există dovezi că ar fi dăunătoare. Desigur, e o pistă care trebuie investigată, și deocamdată tot buzz-ul a fost disproportionat față de dovezi.
Drogurile au avut întotdeauna legătură cu experiențele mistice. Și mulți useri asta caută la ele, un fel de viață spirituală. Dar, până la urmă, ele generează sindroame psihotice. Inclusiv ciupercile pe care le mănâncă Melania. Și asta nu e bine. Cum zice ea că psilocibina e bună și sigură, așa se zicea (și se zice încă) despre marijuana. Pe unii, marijuana îi lasă rece, altora cică le face bine, dar la alții declanșează episoade psihotice care durează o vreme, uneori lungă, și după ce nu mai fumezi. Psilocibina, spre deosebire de canabinoizi, are ca primă acțiune psihoticizarea. Nimeni n-a studiat dacă asta e un lucru bun sa rău (eu nu văd cum ar putea fi bun), și în general mă surprinde că se trag concluzii din atât de puține date, și că aproape niciodată nu e luată în calcul sănătatea psihică. Dacă nu mori prin citoliză hepatică sau dacă nu faci un sindrom de sevraj spectaculos, vezi doamne e super-safe drogul, ce contează că ai niște halucinații, acolo-șea, sau că ai impresia că te urmărește SRI-ul peste tot, sau că ieși în fundul gol pe stradă la prânz (evenimente autentice)"
-
paulstr10
- elder

PREA MULTE CIUPERCI HALUCINOGENE II FAC PE UNII SA PIARDA CONTACTUL CU REALITATEA GEN MELANIA.
- Melania
- addicted

Realitatea e ca doamna Pop e profesoara la medicina, si-a dovedit nevinovatia in instanta, pe cand paulstr10 e o vaca proasta. Si va ramane o vaca proasta chiar daca va manca ciuperci halucinogene. Trist.
-
paulstr10
- elder

POSESORII SI CONSUMATORII DE SUBSTANTE HALUCINOGENE NU SUNT PROBLEMA MEA , CI A ORGANELOR DE URMARIRE PENALA. MARS LA MANCAT CIUPERCI
-
paulstr10
- elder

viewtopic.php?f=1&t=1738 " b3 » Wed Oct 06, 2004 10:31 pm "Anexa la regulamentul general.
Pe "Facultatea":
1. Va rugam, in scopul unei minime organizari a discutiilor, NU deschideti topicuri noi, decat daca nu exista unul deschis cu aceeasi problema, sau daca este neaparat necesar. Este recomandabil sa cititi inainte de a posta o intrebare ce s-a scris pe "Facultatea" sau, in lipsa de timp, sa folositi functia "Search" (sus, sub "Medicina Bucuresti", al doilea buton). search.php
Ex: Daca doriti sa aflati informatii despre examenul de biochimie cautati cuvintul "biochimie" si vedeti daca informatia dorita nu se afla deja pe forum.
Cele mai folosite topicuri le gasiti aici
2. Va puteti exprima parerea despre calitatea cursurilor (bune, proaste, slabe, inutile etc.) dar va rugam nu injurati cadrele UMF si nu faceti aprecieri nepotrivite. (Ex: "e o vaca", "e un neatent" etc.)
3. Nu faceti afirmatii despre profesori sau alte cadre UMF pe care nu le puteti dovedi. (Ex: "Prof .... ia $100 spaga.") Va asumati intreaga responsabilitate pentru aceste informatii, pe care va trebui sa le sustineti in fata institutiilor abilitate, in cazul unei anchete.
Abaterea de la aceste reguli poate duce pana la suspendarea contului dumneavoastra.
4. Daca observati mesaje care se abat de la aceste reguli sau de la regulamentul general al forumului si mesaje care ar trebui mutate in alt topic, va rugam folositi butonul de report ( ! ) pentru a atrage atentia moderatorului.
Va multumim pentru cooperare.
Administratia forumului."
Pe "Facultatea":
1. Va rugam, in scopul unei minime organizari a discutiilor, NU deschideti topicuri noi, decat daca nu exista unul deschis cu aceeasi problema, sau daca este neaparat necesar. Este recomandabil sa cititi inainte de a posta o intrebare ce s-a scris pe "Facultatea" sau, in lipsa de timp, sa folositi functia "Search" (sus, sub "Medicina Bucuresti", al doilea buton). search.php
Ex: Daca doriti sa aflati informatii despre examenul de biochimie cautati cuvintul "biochimie" si vedeti daca informatia dorita nu se afla deja pe forum.
Cele mai folosite topicuri le gasiti aici
2. Va puteti exprima parerea despre calitatea cursurilor (bune, proaste, slabe, inutile etc.) dar va rugam nu injurati cadrele UMF si nu faceti aprecieri nepotrivite. (Ex: "e o vaca", "e un neatent" etc.)
3. Nu faceti afirmatii despre profesori sau alte cadre UMF pe care nu le puteti dovedi. (Ex: "Prof .... ia $100 spaga.") Va asumati intreaga responsabilitate pentru aceste informatii, pe care va trebui sa le sustineti in fata institutiilor abilitate, in cazul unei anchete.
Abaterea de la aceste reguli poate duce pana la suspendarea contului dumneavoastra.
4. Daca observati mesaje care se abat de la aceste reguli sau de la regulamentul general al forumului si mesaje care ar trebui mutate in alt topic, va rugam folositi butonul de report ( ! ) pentru a atrage atentia moderatorului.
Va multumim pentru cooperare.
Administratia forumului."
- Melania
- addicted

muuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Last edited by Melania on Fri Jan 05, 2018 12:28 am, edited 3 times in total.
-
paulstr10
- elder

SUFICIENT MATERIAL PE ACEST TOPIC SA MAI CHEM IN INSTANTA PE UNII IN AFARA DE MARII PROFESORI DE LA UMF BUCURESTI. INSISTATI IN CONTINUARE CU APARAREA CORUPTILOR SI ATACURI LA ADRESA MEA SI A FAMILIEI MELE CA INSEAMNA CA AVETI BANI DE DAT PE AVOCATI, TIMP PENTRU MERS IN INSTANTA, DAUNE DE PLATIT ETC.