UMF Carol Davila Bucuresti institutie corupta
- Chingachgook
- addicted

Re: UMF Carol Davila Bucuresti institutie corupta
esti retardat functional
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=7oYm5itdcuY Rahati de mufloni care distrug sistemul medical din tara. Iluminati cu laterna probabil ca mintea lor e plecata cu sorcova.
-
paulstr10
- elder

https://cultural.bzi.ro/un-renumit-acto ... atre-14955 Oare mansonii din UMF au intalniri prin incinta universitatii? Am informatii cu ce se intampla pe la aceste intalniri. Unii barbati degusta un anume organ si la final manaca un fruct. Pentru ei femeia e doar pentru facut copii si pentru pastrat aparenta.
-
paulstr10
- elder

viewtopic.php?f=1&t=4114 " Phat Skidz » Wed Oct 18, 2006 8:07 am
SSMB-ul facea pe atunci misculatii, dar in nici un caz nu era atotputernic. Era suficient sa lupti cu aceleasi arme, n-aveai nevoie de influenta. Am un prieten care, inamic invederat al SSMB fiind, a luat tabara la mare.
Mi-aduc aminte insa ca erau pe atunci niste oameni care si-au platit stagiul in strainatate, si apoi s-au trezit ca nu mai pleaca si nici nu-si mai iau banii inapoi. Mai e si problema ultimei strângeri de bani pentru cursul de prim ajutor (banii s-au strâns, si s-au dus cu fondul libertatea, cursul-canci). Ultima dragalasenie pe care am avut-o de la ei ca student a fost atunci la sfârsitul anului 6, cand 2 lideri SSMB au hotarat ca organizeaza bal de final, au strâns bani, apoi au zis ca-s prea ocupati ca sa se mai ocupe si au lasat totul balta, returnând banii, minus o suma modica de caciula (cica apucasera sa dea nu's ce aconto
)
De asemenea, imi mai aduc aminte de discutiile interminabile de pe grupul de discutii SSMB (stramosul imedului), pe vremea cu scandalul caminului revendicat de SSM, care s-a lasat cu demiterea presedintelui de atunci. Ajunsesera sa se acuze unul pe altul la toate nivelele, de ex: "Lasa ca stiu eu ca iti plateai mobilul din banii SSM", "Pai da ce tu nu faceai la fel", etc.
E de inteles ca SSMB era pe atunci victima propriei sale reputatii. Atragea tot felul de arivisti care isi imaginau ca mai obtin o tabara sau un stagiu sau 1000 de dolari sau vreun post, din vreo invârteala. Insa au existat in SSM si oameni pur si simplu remarcabili, si unul dintre ei e adminsitrator al acestui forum si omul datorita caruia aveti internet in camine. Au fost si oameni cu intentii bune si idealuri nobile. Din pacate, acesti oameni au ales mereu sa ramâna mai retrasi, sau s-au trezit victime ale propriei bune credinte.
De asemenea, mi-aduc aminte si de eforturile organizatorice ale Oliviei Sgarbura, de pe urma carora multi dintre noi au beneficiat. Laudabile.
Nu mai stiu cum e acum. Am auzit ca e chiar mai rau decat pe vremea mea, dar astea sunt la mâna a doua."
SSMB-ul facea pe atunci misculatii, dar in nici un caz nu era atotputernic. Era suficient sa lupti cu aceleasi arme, n-aveai nevoie de influenta. Am un prieten care, inamic invederat al SSMB fiind, a luat tabara la mare.
Mi-aduc aminte insa ca erau pe atunci niste oameni care si-au platit stagiul in strainatate, si apoi s-au trezit ca nu mai pleaca si nici nu-si mai iau banii inapoi. Mai e si problema ultimei strângeri de bani pentru cursul de prim ajutor (banii s-au strâns, si s-au dus cu fondul libertatea, cursul-canci). Ultima dragalasenie pe care am avut-o de la ei ca student a fost atunci la sfârsitul anului 6, cand 2 lideri SSMB au hotarat ca organizeaza bal de final, au strâns bani, apoi au zis ca-s prea ocupati ca sa se mai ocupe si au lasat totul balta, returnând banii, minus o suma modica de caciula (cica apucasera sa dea nu's ce aconto
De asemenea, imi mai aduc aminte de discutiile interminabile de pe grupul de discutii SSMB (stramosul imedului), pe vremea cu scandalul caminului revendicat de SSM, care s-a lasat cu demiterea presedintelui de atunci. Ajunsesera sa se acuze unul pe altul la toate nivelele, de ex: "Lasa ca stiu eu ca iti plateai mobilul din banii SSM", "Pai da ce tu nu faceai la fel", etc.
E de inteles ca SSMB era pe atunci victima propriei sale reputatii. Atragea tot felul de arivisti care isi imaginau ca mai obtin o tabara sau un stagiu sau 1000 de dolari sau vreun post, din vreo invârteala. Insa au existat in SSM si oameni pur si simplu remarcabili, si unul dintre ei e adminsitrator al acestui forum si omul datorita caruia aveti internet in camine. Au fost si oameni cu intentii bune si idealuri nobile. Din pacate, acesti oameni au ales mereu sa ramâna mai retrasi, sau s-au trezit victime ale propriei bune credinte.
De asemenea, mi-aduc aminte si de eforturile organizatorice ale Oliviei Sgarbura, de pe urma carora multi dintre noi au beneficiat. Laudabile.
Nu mai stiu cum e acum. Am auzit ca e chiar mai rau decat pe vremea mea, dar astea sunt la mâna a doua."
-
paulstr10
- elder

viewtopic.php?f=1&t=3422 " dustweaver » Tue Feb 21, 2006 10:28 am "Numarul maxim de credite al unui an de studii este 60. Pentru promovarea unui an de studii sunt obligatorii minimum 50 de credite" - biofizica are 5, fiziologia 5 (de pe o foaie matricola citire) - e la limita, dar se poate, conform "scriptelor"."
-
paulstr10
- elder

viewtopic.php?f=1&t=1546 " Spagasinul » Mon Oct 04, 2004 7:34 pm SSMB e un amestec de politica,deturnari de fonduri,pile, si in sfarsit medicina... Acolo se fac zarurile pentru burse si tot acolo se vor invarti grilele care se vor da la licenta anul viitor, tot felul de combinatii si chestii...deci baga-te!!!
" Deci SSMB(oii) trebuie desfiintati, dar stati ca intervine Alinuta sa spuna ca e lumea rea si se ia de niste oameni de "calitate", 'tu-le pomana de zdrente.
-
paulstr10
- elder

viewtopic.php?f=1&t=9113 " sen » Mon Sep 21, 2009 2:47 pm
Art 15. Studentul care dupa perioada de reexaminari din toamna realizeaza minimum 48 din cele 60 de credite anuale poate trece in anul urmator
Art 17.Data limita pentru sustinerea examenelor in vederea recuperarii creditelor restante va fi 1 noiembrie (aplicabil pentru fiecare ciclu de invatamant pana la 1 noiembrie din anul universitar urmator). Data pentru sustinerea restantei recuperarii de credite va fi stabilita de fiecare disciplina in intervalul 1-31octombrie.
http://www.univermed-cdgm.ro/?pid=1694"
Art 15. Studentul care dupa perioada de reexaminari din toamna realizeaza minimum 48 din cele 60 de credite anuale poate trece in anul urmator
Art 17.Data limita pentru sustinerea examenelor in vederea recuperarii creditelor restante va fi 1 noiembrie (aplicabil pentru fiecare ciclu de invatamant pana la 1 noiembrie din anul universitar urmator). Data pentru sustinerea restantei recuperarii de credite va fi stabilita de fiecare disciplina in intervalul 1-31octombrie.
http://www.univermed-cdgm.ro/?pid=1694"
-
paulstr10
- elder

Statuia lui Carolica nu va mai ramane in picioare. Va fi daramata precum cea a dictatorilor si nici numele UMF-ului nu va mai ramane Carol Davila. Dumnezeii vostrii de masoni corupti, mincinosi, poltroni etc.
-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=Jk6gQhKa9YQ Exposed illuminati "Temple of Lucifer" will shock you!
- alimori
- elite

bai paulica, ce parte nu intelegi? pe vremea Alinei si a mea, daca nu luai toate examenele ramaneai repetent. nu existau nici locuri cu taxa, daca picai la admitere stateai un an acasa, nu intrai pe bani. si daca picai un examen, fie el de informatica sau orice balarie, repetai anul. ori treceai, ori nu treceai, nu exista sa treci asa un pic, sa tarai examenul dupa tine inca un an, sa treci de la buget la taxa.
exemplele pe care le dai tu sunt din ani ulteriori, cand medicina a devenit accesibila si alora cu IQ la limita. sau ma rog, unora dintre ei.
exemplele pe care le dai tu sunt din ani ulteriori, cand medicina a devenit accesibila si alora cu IQ la limita. sau ma rog, unora dintre ei.
-
paulstr10
- elder

paulstr10 wrote:Ce miciuni spun unii. Puteai sa-ti lasi foarte bine examene de pe un an pe altul. Poate ca astia care au terminat UMF Bucuresti stiu si drept mai bine decat mama, din cauza asta ajung sa fie saltati de mascati.
Din anul 2000 se putea trece cu numar minim de credite si asta nu datorita faptului ca a devenit accesibila medicina oricui, ci datorita implementarii unui sistem european ECTS (sistem din tarile unde s-au carat unii dupa ce si-au obtinut hartoaga). Oare ce parere au unii de aplicarea unui regulament nul de drept ca urmare a intrarii in vigoare a unei noi legi a invatamantului? Eh, detalii si cu respectarea legii aleia, la Carolica merge orice ca doar legea statului roman (pe care o aplica ceilalti fraieri din celelalte UMF-uri si universitati din tara) e optionala in aceasta universitate masonica. Tocmai din aceasta cauza in UMF se va aplica cu totul alta lege decat cea a statului roman, voi avea grija de asta.
-
paulstr10
- elder

Din informatiile mele se cumparau examene la Carolica si prin anii 1950. Bine atunci probabil terminau UMF-ul maxim 100-150 de studenti, nu ca acuma sute, si toti ieseau doctori care profesau medicina si nu reprezentanta medicala sau mai stiu eu ce.
- Calico
- addicted

paulstr10 wrote:Din informatiile mele se cumparau examene la Carolica si prin anii 1950
Omul s-a pus pe sapat serios, nu se joaca.
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013

paulstr10 wrote:Din anul 2000 se putea trece cu numar minim de credite si asta nu datorita faptului ca a devenit accesibila medicina oricui, ci datorita implementarii unui sistem european etcetc bla
Iti dai seama ce batrani sunt astia? Au intrat la facultate prin 1970 ( dupa ce trecuse chestia cu intrarea pe bani, ca ei au intrat pe bune si au terminat inainte de implementarea aia)
We don't have to dance
https://www.youtube.com/watch?v=8fEoWA9Vz3A
De profesie optometrist
*nu exista lentile antiaburire!!!
De profesie optometrist
-
paulstr10
- elder

andy gavrilescu wrote:paulstr10 wrote:Din anul 2000 se putea trece cu numar minim de credite si asta nu datorita faptului ca a devenit accesibila medicina oricui, ci datorita implementarii unui sistem european etcetc bla
Iti dai seama ce batrani sunt astia? Au intrat la facultate prin 1970 ( dupa ce trecuse chestia cu intrarea pe bani, ca ei au intrat pe bune si au terminat inainte de implementarea aia)
Stiu eu pe cineva la Ana Aslan, poate e interesata acea persoana de unii care posteaza pe aici. Sau mai stiu vreo 2 persoane pe la Trestioreanu si ele s-ar putea sa fie interesate de anumite persoane de pe aici. Pot deveni subiect de studiu unii de pe aici, poate chiar material de doctorat. Revenind la lucruri mai serioase, eu ii inteleg ca ii apara pe cei din UMF din diverse motive, dar corpul didactic UMF se face singur de cacao prin actiunile sale. Cei care ii apara nu fac decat sa-i faca si mai de cacao decat sunt si se mai fac si ei de cacao pentru ca joaca rolul de avocati ai diavolului.
-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=cnH2bOiiP0M https://ziarmm.ro/adevarul-despre-moart ... -eminescu/ "Carp era insa, totodata, si membru al lojei masonice Steaua Romaniei, alaturi de Maiorescu, Alexandru Sutu, Theoder Rosetti si altii care se vor ocupa de lichidarea poetului si gazetarului Mihai Eminescu." Deci muflonii astia l-au terminat pe poetul national, hahalerele dracului. Asta era pe la sfarsit de secol 19. Dintotdeuna pe la UMF au fost mansoni dastia care au facut rau celorlalti si in special varfurilor noastre.
- Chingachgook
- addicted

paulstr10 wrote:Din informatiile mele se cumparau examene la Carolica si prin anii 1950. Bine atunci probabil terminau UMF-ul maxim 100-150 de studenti, nu ca acuma sute, si toti ieseau doctori care profesau medicina si nu reprezentanta medicala sau mai stiu eu ce.
cat de frustrant o fi sa termine sute si tu nu?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Chingachgook
- addicted

paulstr10 wrote: Ajunsesera sa se acuze unul pe altul la toate nivelele,"
pe vremea cand phatty nu stia pluralul la nivel
-
paulstr10
- elder

Mai bine sa termini o facultate de pe urma careia sa profesezi in domeniu decat sa termini UMF-ul si sa lucrezi ca reprezentant medical sau altceva. Conteaza si cum ai facut facultatea: pe merit, cu casca facand corp comun cu urechea, impins/a de toti bosorogii pentru o nota, facand trafic de influenta, dand tainul etc. Inca sunt tanar am timp sa fac facultatea de medicina. In SUA daca traiam trebuiau sa fac o facultate precum biologie, chimia ca sa am acces la medicina.
-
paulstr10
- elder

Daca era in Romania cum e in State chestia cu obligativitatea unei licente in chimie, biologie etc. pentru a face medicina mai intrau poate maxim 300 la facultate.
- Chingachgook
- addicted

dar insa totusi romania nu e inca o tara cu ochiul masonic pe bancnote
dar facem totul sa devina
dar facem totul sa devina
- andy gavrilescu
- cel mai imedist din 2013

Partikip!
We don't have to dance
De profesie optometrist
De profesie optometrist
-
paulstr10
- elder

Nu e ochiul masonic pe bancnote, dar l-am vazut pe bisericile astea mai nou construite. Si de patriarh se aude ca ar fi muson si are agenda lui de indeplinit. http://stiriactuale.ro/enigme/13686-inf ... lului.html
-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=aLXvmZiEGWo Mai deschideti ochii si deschideti si altora.
-
paulstr10
- elder

-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=xfPk6mYyi_Y https://www.youtube.com/watch?v=79fzeNUqQbQ Cruci arzand in fundal la duduia Madonna, dar a inceput sa apara simbolistica ochiului atotvazator si la Delia.
- alimori
- elite

auzi, dar alte griji n-ai? fix ochiul Deliei te intereseaza? parca erau niste proteste in strada care aveau de-a face cu o coruptie reala si pamanteana, nu cu simboluri mistice.
-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=CzItLCMx7lQ De cine vorbeste nea Nicu ca au simboluri, oare de musoni si altii ca ei?
-
paulstr10
- elder

Si pentru cine as iesi eu sa protestez in strada, ma rog? Pentru amatorii de la USR care au dat mana cu PNL si Ciolos ca sa declanseze anticipate ca se instaleze partidului Plicusorului mai bine la guvernare? Pai USR (Uniunea Saraciti Romania) nu m-a primit cand am depus adeziune anul asta si nici anul trecut nu mi-a raspuns la un mail.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
paulstr10
- elder

Cand voi face partidul meu atunci voi face ce va fi necesar pana atunci ies la proteste doar pentru chestiuni punctuale si avand mare grija cine le organizeaza si e participant pe la ele.
- alimori
- elite

imi place ca i-ai amenintat ca-ti iei jucariile si pleci, iti "reconsideri optiunile politice" dupa ce chiar tu spui ca restu-s varza
e nevoie de scrisoare de intentie ca sa te inscrii in partid?
e nevoie de scrisoare de intentie ca sa te inscrii in partid?
-
paulstr10
- elder

Restul sunt nenorociti , dar pot alege sa-mi anulez votul cu intentie si nu sa aleg raul cel mai mic cum a ajuns sa se faca la noi la ultimele alegeri.
- Melania
- addicted

paulstr10 wrote:Si pentru cine as iesi eu sa protestez in strada, ma rog? Pentru amatorii de la USR care au dat mana cu PNL si Ciolos ca sa declanseze anticipate ca se instaleze partidului Plicusorului mai bine la guvernare? Pai USR (Uniunea Saraciti Romania) nu m-a primit cand am depus adeziune anul asta si nici anul trecut nu mi-a raspuns la un mail.
Liviule, tu esti? Crezi ca USRul accepta toti mustaciosii?
-
paulstr10
- elder

E bine ca mi s-a ridicat la fileu replica cu Liviu. Deci boschetarii astia accepta oameni cu ideologii cat mai diferite, cu exceptia celei socialiste in interesul Romaniei. Ce sansa pe Romania ca s-a gasit Clotilda sa vina si sa faca politica la noi in tara. Din cate stiu socialistii au castigat puterea in Franta, cu mentiunea ca Macron ala e in buzunarul unora. Si Plicusorul bine ca s-a gandit el sa faca politica ca altfel ce se alegea de noi. A salvat Bucurestiul cu USB, pe urma a trecut la salvat Romania cu USR si probabil va urma UST (Uniunea Salvati Terra), USG (Uniunea Salvati Galaxia) etc.
Unde e ceva de salvat Plicusorul e la datorie. https://www.youtube.com/watch?v=T71xaA0Ztn4
Unde e ceva de salvat Plicusorul e la datorie. https://www.youtube.com/watch?v=T71xaA0Ztn4
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Melania
- addicted

Corect, Liviu e un antimacron ca are mustata ca o piramida inversata. Acum inteleg.
-
paulstr10
- elder

USR-ul n-are nici macar ideologie sau sa se pretinda ca apartinand uneia. Celelalte partide de bine de rau se pretind liberale, social-democrate etc. Ca nu sunt in realitate e partea a doua. Un cunoscut de-al meu care chiar a facut campanie moca pentru ei s-a dezis de ei cand a fost chestiunea cu OUG 13. Ii parea rau omului ca si-a pus obrazul la lume pentru ei. Si-a luat omul teapa cum mi-am luat si eu cu sindicatul cand se facuse la precedentul loc de munca. Mai invatam din greseli, ce pot sa zic.
-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=NOGck4CucsQ Pentru userul cu midriaza. Pare ca are nevoie de niste neuroni pentru a intelege ca ochi cel putin are.
-
paulstr10
- elder

https://www.youtube.com/watch?v=YC7wxCdANfI Ceremonie interesanta fara nici o semnificatie desigur.
- Melania
- addicted

paulstr10 wrote:USR-ul n-are nici macar ideologie sau sa se pretinda ca apartinand uneia. Celelalte partide de bine de rau se pretind liberale, social-democrate etc. Ca nu sunt in realitate e partea a doua. Un cunoscut de-al meu care chiar a facut campanie moca pentru ei s-a dezis de ei cand a fost chestiunea cu OUG 13. Ii parea rau omului ca si-a pus obrazul la lume pentru ei. Si-a luat omul teapa cum mi-am luat si eu cu sindicatul cand se facuse la precedentul loc de munca. Mai invatam din greseli, ce pot sa zic.
Asta cu ‘un cunoscut de-al meu’ m-a convins iremediabil.
-
paulstr10
- elder

Ce ma intereseaza pe mine convingerea unui user cu midriaza? Sa voteze USR-ul si plicusorul in continuare din partea mea pana ii iese pe nas si pe gura. A scos UMF-ul alt avocat pentru ei de la naftalina? Un video despre Carolica, pardon Bidonelo .https://www.youtube.com/watch?v=GIOA2s8SStk Lasa ca se va gasi alt doctor roman sa dea numele UMF Bucuresti. In ceea ce ii priveste pe rahateii USR-isti, sorosisti ce naiba sunt sa se care pe alte topicuri daca vor sa-si faca psihoterapia, nu aici. Chiar n-are doftor Sutu vreun urmas sa se ocupe de astia care fac pe interesantii pe aici?