cursuri, grile si alte alea
-
- elder
- adagio
- newbie
Urgenteeeee!
Inca mai astept si eu un raspuns referitor la examenul ala de urgente in Coltea. Chiar n-a mai dat nimeni examenul asta sau a fost asa nasol, ca nu vreti sa va mai aduceti aminte.. 

- eeyore
- junior
din ce imi mai aduc eu aminte de exam de urgenta din coltea:
- nu se pica (cel putin din seria mea nu a picat nimeni);
- notele au fost de la 8 in sus;
- au fost si niste grile dar nu au coincis cu cele de la exam, decat 2 sau 3.... parca, iar multe din ele aveau alte cerinte;
- grilele sunt mai mult cazuri clinice...
....cam asta ar fi.
- nu se pica (cel putin din seria mea nu a picat nimeni);
- notele au fost de la 8 in sus;
- au fost si niste grile dar nu au coincis cu cele de la exam, decat 2 sau 3.... parca, iar multe din ele aveau alte cerinte;
- grilele sunt mai mult cazuri clinice...
....cam asta ar fi.
- adagio
- newbie
exam de a.t.i.
Merci, eeyore! Si acum alta intrebare: a fost cineva din seriile II sau XI, anul VI, curios sa afle rezultatele de la exam de a.t.i.-Fundeni? Mie mi-e lene sa fac un drum pana acolo... 

-
Medicina de dezastru
Salut ! Sunt student la MG anul 4 in Oradea si voi avea examen de Medicina de dezastru cu dr.Manastireanu Dan, care cred ca preda si in Bucuresti. Stie cineva cum e la examen, eventual o sugestie cum as putea face rost de cursurile lui.
-
- junior
No can do ...
Din cate stiu eu , materia asta nu se preda in cadrul UMF Buc , dar cred ca poti sa te adresezi direct anilor mai mari de la Oradea , ma refer indeosebi la cei de la ASMO , care sunt super de treaba;cu ocazia asta vezi si ce programe mai deruleaza 

- adso1977
- senior
carte grile obstetrica-ginecologie
are cineva o carte de grile de gineco? cei din maternitatea Bucur dau grile din aceasta carte, dar culmea nu reusim sa gasim nici un exemplar....
thanks...
thanks...
Patria or muerte!Venceramos!
-
- junior
Neurologie Pediatrica
Buna.Daca exista pe aici cineva care a facut neuro pediatrica la Gomoiu,as fi foarte recunoscatoare pentru un set de cursuri.Multumesc anticipat. 

- matrix
- elder
cautam grile/ subiecte
stie cineva ceva de Digestiv la Colentina cu dr Voiosu - cursuri, grile, subiecte, atmosfera ?
ahh si ar mai fi ceva Ortopedie in Urgenta - stiu ca exista grile
si...Cardiologie in Bagdasar la fel orice informatie e binevenita
ahh si ar mai fi ceva Ortopedie in Urgenta - stiu ca exista grile
si...Cardiologie in Bagdasar la fel orice informatie e binevenita
Viata lunga si prospera!
- Dan
- Master of Disaster
Atmosfera la dr. Voiosu a fost urmatoarea: am iesit din examenul ala nestiind daca il trec sau il pic. Asistentii sai straluciti nu au fost in stare sa raspunda la intrebarile din grila. Notele au fost 3- 7, 8,9. Mie nu mi-a placut deloc personajul, pentru ca mi s-a parut ca mai mult aerele decat competentza.
Eu din muntii mei...
http://www.imed.ro/forum
http://www.imed.ro/forum
- Madi
- elder
Grile la Ortopedie in Urgente? "Pe vremea mea" se dadea oral cu profu'. Oricum, nu era greu, iar daca aveai noroc sa dai cu confu' era kiar mai bine.
Cardio in Bagdasar e kiar nasol...
Nu te invata nimeni nimic (era o singura asistenta buna), cursurile sunt EXTREM de proaste, la examen se copiaza, iar notele rezulta dintr-o formula magica de subiectivism: nota asistentului, nota de la practic (cu conf, ca prof nu exista) si lucrarile care seamana toate intre ele, cu atat mai mult cu cat subiectele nu difera prea mult de la o serie la alta. Fie ca nu treci pe acolo, fie ca te agiti ca un Pepsi, rezultatul e acelasi: nu ramai cu mai nimic de la ei, iar notele sunt comparabile. Asa ca: have fun!

Cardio in Bagdasar e kiar nasol...

- adagio
- newbie
Re: cautam grile/ subiecte
matrix wrote:stie cineva ceva de Digestiv la Colentina cu dr Voiosu - cursuri, grile, subiecte, atmosfera ?
Exam de digestiv la Voiosu, respectiv Tanasescu este o mare bataie de joc. Exista 2 variante de grile si ambele circula. Eu am avut una dintre variante la momentul respectiv si vreau sa-ti spun ca am cautat raspunsurile prin toate cartile posibile, nu numai in cursuri ( de care te poti lipsi linistit, ca nu te ajuta la nimic) sau in cartea lui Voiosu si degeaba. Nu gaseai pe nicaieri asemenea aberatii. Ideea e ca alea numai intrebari de digestiv nu sunt. O porcarie! Daca doresti, pot sa intreb persoana careia i-am lasat mostenire celebrele grile, sa vad daca le mai are. Da un pm. Bafta!
- adagio
- newbie
grile de chir. infantila la Budimex
Are cineva cele 3 variante complete care se dau la exam? Foile care circula sunt pana la intrebarea 28, iar in exam se dau 35. Plus ca am auzit ca varianta B pe care o avem noi nu prea seamana cu cea din exam. Poate si-a notat cineva intreb. dupa ce a iesit din exam.
Merci

- Madi
- elder
- matrix
- elder
radio suub
isi mai aminteste cineva ceva de radio municipal; am aflat ca in cele din urma se scris -- subiecte ??? stie cineva ceva ???
cum e examenul practic ?? in fine poti sa iei 10?
cum e examenul practic ?? in fine poti sa iei 10?
Viata lunga si prospera!
- matrix
- elder
oncologie fundeni
Cum e examenul asta dau subiecte normale, ca eu am invatat cursurile dar sper sa nu dea toate clasificarile si exemplele tembele ??
Viata lunga si prospera!
- catalin
- newbie
Radio in Municipal, daca faci cu dr.Iana, e ok.
Practicul consta in descrierea leziunilor pe o radiografie ce o tragi tu din plic, iar daca asista si Iana s-ar putea sa iti mai puna o intrebare suplimentara.
Scrisul - eu am avut 3 subiecte, de bun simt; nu trebuie sa inveti altceva decat cursurile, dar astea trebuie sa le stii ca lumea. Si de obicei se iau note mari.
Practicul consta in descrierea leziunilor pe o radiografie ce o tragi tu din plic, iar daca asista si Iana s-ar putea sa iti mai puna o intrebare suplimentara.
Scrisul - eu am avut 3 subiecte, de bun simt; nu trebuie sa inveti altceva decat cursurile, dar astea trebuie sa le stii ca lumea. Si de obicei se iau note mari.
- adyry
- senior
cit mai urgent posibil-adika si ieri daca s-ar putea
-am nevoie de cursuri de genetica,sau macar o adresa ptr. ceva informatie!!
p.s am mare nevoie si cit mai repede
pps sa nu face-ti ca mine sa lasati totul pe ultima suta...promit sa nu se mai repete-daca se rezolva acum!
..... ce sa mai zic sa vedeti cam cit sint de disperata.....care puteti...va rog

p.s am mare nevoie si cit mai repede
pps sa nu face-ti ca mine sa lasati totul pe ultima suta...promit sa nu se mai repete-daca se rezolva acum!

..... ce sa mai zic sa vedeti cam cit sint de disperata.....care puteti...va rog
-
- junior
O parte din cursurile de Cardio din municipal de la Cinteza. O lista cu subiecte preferate - mai puteti aduga pe parcurs la ele (se regasesc in subiectele de examen in proportie de 80% - in cazul meu ). In fisierul rezolvari sunt o parte daca nu chiar toate subiectele rezolvate (nu am mai avut chef sa verific tot fisierul). Arhiva facuta cu winrar 3.2. BAFTA !
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- adagio
- newbie
cursuri dermato
Salut! Are cineva cursurile de dermato tinute de dr. Tiplica, de la spit. Colentina ( prof. Popescu)?
Eu am niste cursuri de dermato de la aceeasi clinica, dar probabil au fost tinute de altcineva, pt. ca sunt total diferite de ce ni se preda noua acum. Adica dr. Tiplica s-a apucat sa predea zeci de pagini la un curs, in timp ce celelalte au 2, maxim 3 foi. Stie cineva ceva despre acest examen? Senx.

- damonik
- senior
- matrix
- elder
ehhh gastro...
si am ajuns la gastro in colentina la Voiosu...ufffffffff
cele mai tampe cursuri pe care le-am vazut pana acu' rivalizeaza doar cu alea de la tbc Filaret....
cum naiba poti sa iei nota mare la examenul asta pana acu am doua variante
inveti cursurile cu sfintenie(lita cu litera , clasificare de clasificare Roma, Amsterdam,...)
inveti din Gherasim ce preda el la curs si te descuri la examen
eu as vrea sa invat din Harrison sa vad ce iese (macar stiu ca invat pt mine); A MAI INCERCAT CINEVA ? NOTA ??
puteti sa-mi dati niste exemple de grile ca am auzit ca sunt tampe si cum exista vreo 20-30 clasificari in cursuri..nu le vad prea bine
practicul cum e ?? am auzit rx, endoscopie +pacient ??
la noi la curs ajung vreo 6-10 oameni conteaza la ceva daca te duci sau nu ???
multam de intelegere.
PS tocmai am terminat onco in fundeni ..stati departe de secretara e lunatica...cea mai lunatica de pana acum...ca si ei...
cele mai tampe cursuri pe care le-am vazut pana acu' rivalizeaza doar cu alea de la tbc Filaret....
cum naiba poti sa iei nota mare la examenul asta pana acu am doua variante
inveti cursurile cu sfintenie(lita cu litera , clasificare de clasificare Roma, Amsterdam,...)
inveti din Gherasim ce preda el la curs si te descuri la examen
eu as vrea sa invat din Harrison sa vad ce iese (macar stiu ca invat pt mine); A MAI INCERCAT CINEVA ? NOTA ??
puteti sa-mi dati niste exemple de grile ca am auzit ca sunt tampe si cum exista vreo 20-30 clasificari in cursuri..nu le vad prea bine
practicul cum e ?? am auzit rx, endoscopie +pacient ??
la noi la curs ajung vreo 6-10 oameni conteaza la ceva daca te duci sau nu ???
multam de intelegere.
PS tocmai am terminat onco in fundeni ..stati departe de secretara e lunatica...cea mai lunatica de pana acum...ca si ei...
Viata lunga si prospera!
- damonik
- senior
de unde pot citi si eu chestii de fizioterapie? anul asta s-a introdus la stoma si nici asistentii n-au habar, asa ca ne pun pe noi sa venim cu referate. ideea e ca n-am timp sau chef de pierdut cu asta acum. ma poate ajuta cineva cu un sfat macar? mersi anticipat
Ai avut sansa unica de a capata forma omeneasca. NU-TI PIERDE TIMPUL!
- bparvu
- junior
- matrix
- elder
grile/subiecte ortopedie urgenta
grile/subiecte ortopedie urgenta are cineva asa ceva ??
in curand aduc grile Voiosu GASTRO Colentina-- sapt viitoare sunt aici

in curand aduc grile Voiosu GASTRO Colentina-- sapt viitoare sunt aici

Viata lunga si prospera!
- Chingachgook
- addicted
Lorelai wrote:Pot s pun si niste fituici aici?
klar!!!!

kooks
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- mastermind
- junior
- matrix
- elder
grile gastro
sunt facute cu OCR 2 pagini le mai aranjati si voi...
grile/subiecte ORTOPEDIE URGENTA????? CUM E EXAMENUL ????
grile/subiecte ORTOPEDIE URGENTA????? CUM E EXAMENUL ????
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Viata lunga si prospera!
- Hawkeye
- senior
Grile Gineco Cantacuzino
Are cineva grile de gineco de la Cantacuzino? Sau poate cineva sa-mi spuna cam pe ce se pune accent?
My lifestyle determines my deathstyle ! 

- mastermind
- junior
Pt Hawkey:
Am facut gineco la Cantacuzino dar nu am avut grilele si nici nu le-am putut scoate din examen!Grilele sunt destul de ciudate:unele sunt f.simple,altele f.nashpa!Obstetrica e o mare obsesie(prezentatii,timpi,etc) dar si substitutia estrogenica,anticonceptionalele!
Faza e ca nu prea conteaza scrisul:asistentii vin si iti mai zic cate o grila....impresia artistica facuta profului la practic e cea mai importanta!
Bafta!
Am facut gineco la Cantacuzino dar nu am avut grilele si nici nu le-am putut scoate din examen!Grilele sunt destul de ciudate:unele sunt f.simple,altele f.nashpa!Obstetrica e o mare obsesie(prezentatii,timpi,etc) dar si substitutia estrogenica,anticonceptionalele!
Faza e ca nu prea conteaza scrisul:asistentii vin si iti mai zic cate o grila....impresia artistica facuta profului la practic e cea mai importanta!

Bafta!
Magister dixit!
- Madi
- elder
-
- Madi
- elder
- Pisica_den_Cheshire
- senior